Şimdi Ara

Boyle Sacma Darbe Mi Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darbe yalan demeyecegim boyle bir seyin tiyatro olmasi icin iyice kafayi yemeleri gerekiyor bence. Ama ben boyle sacma darbe girisimi de gormedim arkadas. Cumhurbaskani, basbakan cikip tv'de aciklama yapiyor, ciddi bir sey olsa yapamazlardi diye dusunuyorum. Yeniceri ayaklanmasi gibi bir ayaklanma bence ama basarisiz bir girisim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir güvencen yoksa niye yapmaya kalkarsın?
  • anca bu kadar darbeci arkadaş.
    çünkü halk pısırık ,ezik değil.
    ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, iktidarda halkın takdiri var.
    DARBECİ VE DESTEKLEYİCİLER YARIN YENİ BİR GÜN.KALAN VATAN HAİNLERİ DE TEMİZLENECEK.
  • Ben de onu anlamiyorum. Beni burada ortakilanlar bilir muhalif bir kisiyimdir ama hukumeti devirmek istiyorsan bunu 3-5 kisiyle yapip mal gibi kaos ortami yartacagina halkin guvenini kazanip sandikta devir. Darbe cok mu iyi bir sey?

• quote:

Orijinalden alıntı: volyas

anca bu kadar darbeci arkadaş.
    DARBECİ VE DESTEKLEYİCİLER YARIN YENİ BİR GÜN.KALAN VATAN HAİNLERİ DE TEMİZLENECEK.

Ulan olay belli bir gruba ait zaten, ordu komutanlarının haberi yok darbeden böyle darbe mi olur
  • Yalnız on numara senaryo. Çok iyi oynadılar.
  • Güzel tiyatro döndü yalnız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Ulan olay belli bir gruba ait zaten, ordu komutanlarının haberi yok darbeden böyle darbe mi olur

'ulan' diye kime diyorsun klavye silahşörü.
    ben sana hakaret mi ettim?

• Insurrection kullanıcısına yanıt
    az kalsın TRT yayınını dinleyip çoşacaktınız değil mi?
  • Bu nasıl iş. Vatandaş tepki gösteriyor diye asker tankları geri mi çeker?

• quote:

yav he he.
    çok gördüm ,senin gibi klavye silahşörü.üç buçuk atarsın anca.blok.

lan niye kapattın özel mesajını açsana
  • quote:

Vatan haini arıyorsan askeriye ' nin içine girmene gerek yok. bugün seni yönetenlerde arasan sürüyle bulursun, (başta en baştaki). umarım gün gelir devran dönerde bu ülkenin şu rezil hallere düşmesine sebep olan 14 yıllık cemiyetin üyeleri darağacının yanında hesap verirler.
  • Harbi lan böyle darbe mi olur. Bu darbenin AKP planlı bir darbe tiyatrosu olduğunu iddia etmek de çok zorlama olur. İşin içinde Genel Kurmay başkanı falan var. Zaten AKP'nin bu darbe tiyatrosuna Genel Kurmay Başkanı da dahil olmuşsa bu ülke bitmiş zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu nasıl iş. Vatandaş tepki gösteriyor diye asker tankları geri mi çeker?

vatandaşın ve TSKnın darbe karşıtı çoğunluğundan dolayı.
    darbe yapanlar küçük bir grup .ama organize çalışıp ,sahte emirler düzenlemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu nasıl iş. Vatandaş tepki gösteriyor diye asker tankları geri mi çeker?

Hocam ben yaşanan durumu oyunun bir parçası olarak görüyorum. maksat başkanlığı getirmek. böyle darbe olmaz. tv ve radyo yayınını tamamen kesmeleri lazım. ama darbeyi yapan belli bir kesim olunca buna gücü yetmiyor anladığım kadarıyla ki şu an benim anladığım ya ortalık tamamen karıştırılıp mısır gibi yapılmaya çalışılıyor ya da başkanlık üzerinden bir seneryo oynanıyor.
  •  Boyle Sacma Darbe Mi Olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Darbe yalan demeyecegim boyle bir seyin tiyatro olmasi icin iyice kafayi yemeleri gerekiyor bence. Ama ben boyle sacma darbe girisimi de gormedim arkadas. Cumhurbaskani, basbakan cikip tv'de aciklama yapiyor, ciddi bir sey olsa yapamazlardi diye dusunuyorum. Yeniceri ayaklanmasi gibi bir ayaklanma bence ama basarisiz bir girisim gibi duruyor.

Çünkü ordunun tamamı değil içinden bir grup sadece.

Ordunun küçük bir kısmı ile ancak bu kadarını yapabilirsin. Bütün önemli kurumları ablukaya alacak kadar bile adamları yok baksana..
  • sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Ocak 2019; 3:29:33 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    O zaman niye boyle bir seye kalkisildi anlamiyorum ki? Kafalarina siktilar resmen. Boyle giderse 2-3 gun kaos olur sonra her sey eski haline doner. (Umarim oyle de olur)

• quote:

Yarın hakkı için yürüyen chpli için de aynısını söylersen sonuna kadar arkandayım kardeş bu ülkede fetö darbesi olmayacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.