Şimdi Ara

Böyle pislik birine ne yapmalıyım? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek dhliler nerde bi kişi hatrını sormamış Harun abi nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir iliski gecmisiniz varsa illaki kafasina dank eder. Ancak boyle sozleri soyleyen biri kocan oldugunda zihninde yara olarak kalacak. Seni terkedip, yapayalniz birakip sadece kendi keyfi icin daha dogrusu kendi libidosu icin gecmisini yirtip atip bundan pisman olmayan biri. Ustune ustluk gecmisine eglenme gozuyle bakiyor..

Boyle bi insandan ne baba olur ne de es. Umarim karsina guzel insanlar cikar ve bu insanlar hayati yasanilabilir kilar.

Cok klas olcak belki ama cidden hayat sadece bu degil. Hayatimin bir donemi mukemmel gecmisti sevgili bakimindan. Onlarca sevgilim oldu cocuktuk egleniyorduk ve ayriliklar arkadasliga donusuyordu. Buyudukce iliskiler keskinlesmeye basladi. Ayrilan acitiyordu, ilerleyen zamanlarda yaralayip kanatiyordu. Ve olgunlasmanin bu yarayi derinlestirdigini anladim. Eski gunluklerimi okudum, eski yazdiklarima baktim taaaa ilk sevgililerimle olan anilarima baktim hatirlamaya calistim. Cocuk ve masum oldugum anlari hatirlamaya calistim. Ve icimi muhtesem bi nostaljiyle cocuksuluk kapladi. Bu hayata bakis acimi yeniden yazdi. Aslinda hayata masum bakarsan acilarin da masumlasiyor. Ve hizli iyilesip acilari hissetmemeye basliyorsun. Minik seylerden heyecanlanmaya basliyorsun. Icin kipir kipir oluyor. Uzuldugun zaman basit uzuluyorsun eglendigin zaman basit egleniyorsun. Cok sevdigim bi laf var, "mutlu olmak cok basittir, basit yasamak cok zordur" diye. Hayatimi basit yasamaya basladigimdan beri, kafami yormadigimdan beri, uzulmem gereken yere uzulup eglenmem gereken yerde eglendigimden beri hayatima renk geldi. Eski karanlik donemime bakinca kendimi farkli hissediyorum. Ek olarak bi insanin eglenmesi icin yaninda arkadasi olmasi yeterli. Para pul falab hikaye sadece arkadas olsun sohbet edin birbirinize hikayelerinizi anlatin. Sahile inip kola cekirdek yapip birilerini cekistirin. Yani keyif al hayattan. Ve mutlulugunu icindeki insanda muhafaza et. Eger mutlulugunu baska bir insana yuklersen o gidince once ozguven problemiyle baslar devaminda agir depresyonla son bulur.

Hayatinin sonuna kadar mutsuz kalamazsin. Sen zannediyor musun ki 54 yasina gelince aklinda bu cocuk olacak? Hayir tabiki de bunun farkindasin. Her seyi degistirmek elinde. Sen de bazi insanlarla eglencene bakabilmek icin arkadaslik et. Ama disindaki sertlesmis ve bu saatten sonra insanlara karsi guven kazanmasi gereken insana degil, icindeki masum cocuga yardim edebilmek icin arkadaslik et insanlarla. Birak o cocuk sahte kisiligini doyuma ulastirmak icin yanlis insanlarla karsilasip hayatini ucuruma suruklesin. Sen kendi yolunu ciz. En onemlisi yeni insanlarla tanis ve onlarla gul.

• Hakkında hayırlısı olmuş, zihniyeti bozuk bir insan ile evlenmediğin için şükredebilirsin. Ayrıca kendi hatalarından ders çıkarıp, aynı hataları tekrarlamamak üzere, mutlu olabileceğin karşına yeni bir insanın çıkacağını umut edebilirsin. Son bir tavsiye kendine yeni bir numara al ve bu şahsın numarasını sil ve arkana dönüp bakma.
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
  • Olayı tek taraflı değerlendiriyoruz belli adam sıkılmış istemiyor artık belki kendisinin peşini bırak diye sana böyle davranıyordur 9 aydır rahatsız ediyormuşsun adamı tabi bu böyle davranmasını haklı çıkarmıyor ayıp etmiş sana sende yoluna bak bırak adamın peşini oda rahat etsin sende
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların çok ama çok iyi geldi. Her cümlende haklısın. Zaten bu hayatta tek sorunum basit yaşayamamak.. Ama ihtiyacım olan şey bu. Sorgulamalardan o kadar yoruldum. Ki. Çok uzun bir yas dönemi geçirdim ama artık kendime yapmayacağım bunuu. Kendimi kendim bu hale getirdim. Çok teşekkür ederim hee şey için.

• Bu psikolojim bozuktu bunalım geçirdiğin dönemlerde bu adama ne gibi şeyler yaptın ki her şey bir anda tersine döndü biraz bahseder misin ama düsürtçe
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Söylüyorum. Beni aramak istemiyordu arasa konuşmak istemiyordu ben de sen beni artık sevmiyorsun şu bu diye kavga çıkarıyordum. İlgisi bir anda bitti ya ben onu deli givi severken hem de. Bir güm bana yolda artık sana bakarken içim titremiyor dedi. Bu cümlesinden sonra onu kaybetme korkusuyla hep kavga ettim ben üstüne gittikçe o senden uzaklaşıyorum sana aşık feğilim demeye başladı. Kavgalarımda ağır konuşurdum. O beni kırmaktan çekinmiyordu. Kırdığını söylediğimde sen alıngansın diyordu. Hakkını yemem çok alttan aldı her kavgamda. Her sözüme katlandı. Ben pişmab olup özür dilerdim. Hallettik sanırfım o biriktirmiş. Ama düşünüyorum ben o kavgalaro boşa etmedim. Sana aşık değilim sana bakarken içim titremiyor ailevi yapın bozuk halaların düzgün mü kilo alma seni öyle sevmem diyen bir insanla tartışılmaz mı ki ya? Askerliğini dört gözle bekledim her gün mektuplar izin günlerine gitmeler.. Bana dediği şey sen olmadan da geçersi. Her şeye çok anlam yüklüyorsun demek oldu.. Kıskançlık falan zaten yapmafım hep çok güvendiğim birydi. Sadece ilgi ve sevgi kavgası yaptım. O da sevgi eksikliğimdendi belki. Ben sevgi istedikçe bunaldı ve bana yetemediğini düşündü

• Bir şey olmaz bende 2 sene konuştum askerden gelmeme 1 hafta kala ayrıldık. Bu arada geldiğimde nişan falan yapacaktık 2 ay sonra instagrama fotoğraf atmış başka birisiyle altına da AŞK <3 yazmış :). Ben ne mi yapıyorum unuttum gitti bile yoluma bakıyorum gerisi kader kısmet. Tavsiyem kafaya takma peşinden de koşma daha çok üzersin kendini. Emin ol zamanla geçecektir.
  • Harun sen misin?

• crnuslucan C kullanıcısına yanıt
    anladım bu süre zarfında ona ilgiyi artırıp acaba kendinle fazla ilgilenemedin mi anladığım kadarıyla kendine ve sağlığına çok dikkat etmiyordun kilo falan almaya başladın sanırım hayat denge işidir biraz aslında bisiklet sürmeye benzer dengeyi bozarsan yerle bir olursun senin durumunda biraz böyle olmuş ondan ilgi beklemek yerine biraz kendinle ilgilenmeli kendi durumunu düzeltmeliydin seni eskiden olduğu gibi görmeliydi eğer başka faktörler yoksa 3. bir şahıs vs gibi düzelebilirdi ama sevgi saygı kalmamışsa bence daha fazla zorlama üzülmek yerine kendine çeki düzen ver sanırım kendine güvenin de azalmış etrafında seninle ilgilenen insanlar yok mu? eğer yoksa demek ki kendinle ilgilenme zamanın gelmiş önce bunu halet her şey sonra yavaş yavaş düzelir
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kendimi önemsemiyor sadece ona değer veriyordum. Benim için tüm merkezde oydu. Zaten ona da bu ağır geldi benden daha önemli şeyler var deyip durdu. Aslında çevremde benle ilgilenen çok kişi var. Ben istemiyorum kimseyi. Özgüven sorunum vardı doğru ama çalışmaya başlafığımdan beri ınu da aştım. Benim sorunum onun bana verdiği değer kadar değerli sanıyordum kendimi. Ayrıldıktan sonra değer vermeyince iyice kendime güvenim sevgim bitti. Ama çok yanlış farkındayım. Sevfi zaten bitmiş saygısı da kalmaamış o belli zaten. Biten bitti benşu lafı söyletene kadar bunu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: crnuslucan

Olayı tüm samimiyetimle anlatıyorun. Ben babasız büyüdüm abnem alkolik oldu. Çocukken tacize uğradım. Tüm buna rağmen ben bu hayatta dik duracağım dedim. Üniversiteye gittim başımı örttüm allaha döndüm.aonra bu çıktı karşıma ben seninle allah rızası için evlwnmek istitorum dedi. Ben mezub olmadan evlenemeyiz dedin o şekilde başladık. Ailelere aöyledik askere gitmeden söz yaptık. Askerden sonra o içi titeeyen adam çok değişti. Böyle ilgiye sevgiye ne gerek var dedi. Abartmayalım seni bu kadar merkeze koyarak yaşamak istemiyorum dedi. Alttan aldım. sorna ben ailevi olaylar yaşadım aşırı bunaldım. Onu da bunalttom. O da giderek kırıcı oluyordu. Annem içki içiyo diye problem yapıyodu. Hiçbir şeyimi beğenmez oldu ailem dahil. Ben asık kırgınlıklarımı küçük kavgalara döküyordum. Aramıyor sormuyor diyw hep tartışıyorduk. Ben de ağır konuşurdum yalan yok. En son yanımdan gittiğinde geldiğimde nişan yaparız dedi. Sonra görev yaptığı yere gittipinde sana aşık değilim şu kadar ilgi bekleme demeye başladı ve en nihayetinde ayrıldı.ayrıldıktan sonra benim çok hatam oldu peşinden koşmak gibi. Adeta yalvarır duruma geldim. Böyle oldukça da o beni ezdi küçümsedi. Ben laftan anlamadıkça o da aşağılamayı seçti. Ben hu duruma getirdim doğru. Ama ne oluraa olsun seven bekleyen taraftım . bu lafı hak etmedim

Başınız sağolsun hikayeniz çok uzucuymus. Ben de yukaridaki arkadas gibi sizin aleyhinizde yorum yapacaktim tam ama sunu gordukten sonra vazgectim cunku ben de cok cektim kizlardan. Acimasizlar cunku.

Her neyse, oluyor boyle seyler. Ama pesinden kosturmaniz olmamis. Belki hic kosmasaydi birlikte olmazdiniz bile. Bu cok sacma degil mi? Sirf biraz ilgi gosterdi diye kabul etmek? Sorarlar adama siz ne kadar degerlisiniz ki kosturuyorsunuz pesinizden diye. Oyle aci cektirmek yanlis bence yani onu demek istiyorum.

• Peşimden koşturmak derken. Asla alaylı saygısızca değil. Hayatımfa ilk kez böyle bir lwy başıma geliyordu bu duyguyu yaşamaktan korktum hayatım yorucuydu seni de yorarım dedim ve hep reddettim o ise ben her şeye razıyın dedi böyle böyle sevdim ben de. Koşturmak feğil kesinlikle. Reddettim hoşlandığımı sevdiğimi. Ama o pes etmedi. Gel gelelim böyle güzel başlayan işte böyle de acımasızca bitti. Ben kaşınmış olabilirin ısrarlat sonuvu her lafı hak rdecek konuma gelmiş olabilirim. Ben bu kadar üzüldüm çünkü ona bu davranış yakışmadı. Ben bu insanı sevmedim.değişmesine üzüldümç

• Böyle pislik birine ne yapmalıyım?
  • Kaçan kovalanır, fazla ilgi soğutmuş olmalı kendinden.

• İftarda kalabalık bir restorana gidin, en pahalı yemeği yedikten sonra, suratına dildo fırlat, hatta mümkünse denk getirebilirsen gırtlağına kadar sok, al bununla eğlen seni lanet olası pislik de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 16 Haziran 2017; 13:39:40 >
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    :)
  • Şu dünyada adam olamayacak insanlara adam gibi davranıp adam yerine koymak gibi bir hastalığımız var genel insanlık olarak. Umursamayacaksın, konuşmayı keseceksin, sana soru sorsa bile cevap vermeyeceksin, en etkili çözüm...
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 16 Haziran 2017; 15:0:33 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.