Şimdi Ara

Böyle pislik birine ne yapmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya konu açan arkadaş kız veya değil.Konu yalan veya değil..herneyse bikaç şey diyeyim

Bi ilişki bittiyse zorlamanın manası yok.Sen zorladıkça karşındaki seni istediği zaman can sıkıntısını gidereceği bi eşya olarak görür.Nasıl olsa aklından çıkarmamış gel dersem gelir,git dersem gider mantığında hareket eder

Ve asla gerektiğinden fazla değer vermeyin olası bi ayrılıkta ama çok sevmiştim niye böyle okduki diye ağlar durursunuz.Birlikte gezdiginiz yerlerde gezer,birlikte dinlediğiniz şarkıları dinlersiniz ama o sizi çoktan unutmuştur.Siz yerinizde sayarken o birini bulmuştur bile.Asla birini hayatınızın merkezine koyup ona kul köle olmayın üzülürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret kimse csb yazmamis

Bu arada senin hiç mi suçun yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 15 Haziran 2017; 21:46:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alsın eline bir top sektirsin gitsin. Madem böyle davranıyorsa sende bitir. Yolsa olan sana olur.

• hyasing40 kullanıcısına yanıt
    Suçum ilişki boyunca bazen mızmızlık yapmak dik kafalı olmak gibi şeyler. Ama hep çok sevdim hep sadık kaldım o da zaten ben bu kadar sevilmek istemiyorum deyip gitti

• yav istemiyor çocuk işte Allah allah.laftan anla kardeşim is te mı yor.kocan felan da değil ki.istedigini yapar.seni sevmiyor diye hemen kötü ilan etmişsin.ne biçim karakterin var ya.cocuk neden ayrılmış çok belli beş dakika dayanılmaz sana

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: crnuslucan

Bu saatten sonra o laftan sonra benim için her şey bitti. Ben sadece 9 aydır peşinden koştuğum bi insana karşı kırılan gururumu yeniden toplamak istiyorum.bunu da sanıyorum ki karşına çıkıp seni son görüşüm bu hakkım varsa da helal değildie diyerek yapacağımı sanıyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum

canım özelden konuşalım

Uza.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

yav istemiyor çocuk işte Allah allah.laftan anla kardeşim is te mı yor.kocan felan da değil ki.istedigini yapar.seni sevmiyor diye hemen kötü ilan etmişsin.ne biçim karakterin var ya.cocuk neden ayrılmış çok belli beş dakika dayanılmaz sana

O zaman başta sevmeyecekti çocuk oyuncağı mı lan bu?

• crnuslucan C kullanıcısına yanıt
    Ben bu kadar sevilmek istemiyorum dedi gitti ha

Yukarıda birinin dediği gibi bu tip şeyler tek taraflı dinlenmez belki bu kadar kötülediğin erkek haklı. Dik kafalılık ve mızmızlık yaparak soğutmuşta olabilirsin.

• Doğru kimse kimseyi zorla sevemez ama 3 sene boyunca bana ümitler verecek nişan evlilik vaadleri sonra bi anda anlaşamıyoruz. Ne kadar kolay ya dün seviyodum bugün sevmiyorum. Kırılan kalpler tutulmayan sözler kimsenin umrunda değil adam haklı tabi ya

• quote:

Suçum ilişki boyunca bazen mızmızlık yapmak dik kafalı olmak gibi şeyler. Ama hep çok sevdim hep sadık kaldım o da zaten ben bu kadar sevilmek istemiyorum deyip gitti

Bir kisiyi takinti yapmak surekli onu dusunmek etrafindaki seyleri görmene mani olur kendini toparlayip baska biriyle tanis, tabi önüne gelenle degil.Yeni tanistigin kisi umarim iyi biri cikarsa cok kisa bir sürede unutursun aklina bile gelmez.
  • quote:

Doğru kimse kimseyi zorla sevemez ama 3 sene boyunca bana ümitler verecek nişan evlilik vaadleri sonra bi anda anlaşamıyoruz. Ne kadar kolay ya dün seviyodum bugün sevmiyorum. Kırılan kalpler tutulmayan sözler kimsenin umrunda değil adam haklı tabi ya

başkasını bulursun milyonlarca erkek var gitti o artık unut

• Hanfendi insallah karsiniza benim gibi bir beyfendi cikar

Ve bu konuda yazdiklarinizi sonradan okudugunuzd abos gelir ve Allaha iyi ki beni ondan ayirdin diye dua etmenizi temmeli ederim. Hayatta hersey dilendiginizcr olsun efendim iyi günler

• Bırak çocuğun peşini

• Böyleleri kendisine erkek diyor birde...
  • Bu tür olaylarda sağlıklı yorum için iki tarafın da dinlenilmesi şarttır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Durun durun bir dakika...Dh üyesi olan bir kız mı bu konuyu açmış?

Ben de kadınım sorun ne?
  • crnuslucan C kullanıcısına yanıt
    Takılma geçer unutursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim kadın erkek farketmez birine bu kadar değer verirsen elinden kayar gider.

Sen belli ki hala seviyorsun elemanı barışalım dese barışacaksın.

Ondan bi hayır gelmez unutmaya bak sonra çok pişman olursun.

Bulusmaya gitme internetten engelle telefondan engelle hiç bir şekilde iletişim kurma.

• kardeş bulusmaya gitme sil onu aklından başka şeylerle meşgul ol onun hesabı öteki tarafa kaldı üzüldügünü görürse daha fazla sevinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Durun durun bir dakika...Dh üyesi olan bir kız mı bu konuyu açmış?

Ben de kadınım sorun ne?

Beyler bakın,taktik budur.Ekleyin şimdi hepsini,teşekküre gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.