Şimdi Ara

Böyle pislik birine ne yapmalıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O bana efendi olduğunda yaranamadı değil ki.. Belki ben onu kavgalarla bunalttın yordum doğru ama hayatımın en zor dönemlerini yaşıyordum yaralarım vardı. Ablam intihar etmişti babam felç geçirdi diğer ablam boşanma aşamasındaydı annemse alkolik.. Bense ona sığınıyordum sevgisine ve şafkatine.çok ilgi bekledim ondan. Hakkını yemem çok destek oldu ama bi yerden sonra bana artık ağır geliyor bu mutsuzluk dedi.. Kavgalar bunaltmalar aonucu da çekti gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Sevgi bir anda biten bir şey değil sevgim var doğrudur. Ama bu lafı yutacak kadar onursuz değilim. Kendimi kullandıracak kadar da körleşmedim.. Bu kadar değil. Buluşsam da gözlerinin içine bakıp yazıklar olsun demek için olacaktı. Ama sanırım o bunu bile anlamayacak..

• Bence ek bir daha ne ara ne sor. Çok ayıp etmiş

• Demek ki delikanlı, efendi birisi değilmiş daha ne diye konuşuyorsun ? Delikanlı adam seviyorsa yarı yolda bırakmaz. Saçma sapan işler bas tekmeyi geç.

• Sekilcilige bu kadar önem verirseniz olacağı bu. Peşinde çok koşmuş da , sürekli şiir okurmuş da falan filan. Bu söylediğin hep maddi şeyler. Kızların çabuk kandigi samimiyetsiz şeyler. Sevgilisinin aniden değiştiğini ve aldatildigini söyleyen, sürekli ağlayan bir iş arkadaşımdan da aynı şeyi duymuştum şiir konusunda ve direkt yaşadığım bir olayı anlattım.

Lisedeydim. Yurtta arkadaşlarla haftasonu odada takılıyorduk. Önüne gelene yürüyen, sevgililerini bir kağıda liste yapan bir bit yavrusu ve edebiyatla ilgilenen bir arkadaş vardı. Arkadaşın edebiyatla ilgilendiğini öğrenen bu bit yavrusu "kanka bana şöyle afilli bı şiir yaz da benimkilere göndereyim " dedi.

Siz böyle ucuz numaralara kanmaya devam edin. Sizi gerçekten seven insanlara şans vermeyin sakin. Sonra da böyle sağda solda sizlanir durursunuz.

• Kadın milleti hepsi böyle kardeşim boş ver sana kız mı yok.
  • Yazmayacaktım, konudan çıktım da hatta da tekrar girdim dayanamayıp.

Kendini suçlu hissettiğin için ve kendine ne kadar yalan söylersen söyle hala sevdiğin için ne derse desin kabulleneceksin çünkü kadınsın, zayıfsın ve kafan hiçbir şeye basmıyor. Bu modelden daha önce bolca gördüğüm için olacakları biliyorum. Aynı zamanda "Bu kadar güzel şeyi nasıl bozabildim?" diye kendini yiyip duruyorsun.

Burada sadece senin hikayeni gördük. Adamla konuşsak kim bilir neler diyecek? 1 sene süren bunalım dönemi demişsin ilk mesajında, bütün bu süre boyunca binbir türlü kezbanlıklar yaptığına eminim. Şimdi "Eh yetti ama." diyen adama arkasında "Adam olsaydı bırakmazdı." diyorsun. Keko keko hareketler. Bırakır kardeşim, kimse kahrınızı yüzyıl çekmez. Adamlıkla falan alakası yok bunun.

İki parafraf yazı parçasına kızdım yemin ederim. Böyle konular açmayın şu forumda. Kizlarsoruyor'a falan gidin.

• Okumadım ama boynunu kır çöpe at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoloji bozuk kızları çekemeyiz, hak etmişsin
  • okurken sinirlerime hakim olmadım ne kadar şımarık arsız bir tipsin. öncelikle eski sevgilini tebrik ediyorum ilk başlarda saçma sapan egonu kaldırsa da sonra doğru yolu bulup tekmeyi basmış keşke atmosfer dışına fırlatsaymış. onu sevdiğini sanmıyorum sen ilgi çiçek böcek günlerini özlüyorsun. umarım asla geri adım atmaz çocuk helal olsun. sen de insan olmayı öğren bence. anladığım kadarıyla sen ne eğlenilecek kızsın ne evlenilecek kız çekilecek çile değilsin evlerden ırak düşmanımın başına gelme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Yazmayacaktım, konudan çıktım da hatta da tekrar girdim dayanamayıp.

Kendini suçlu hissettiğin için ve kendine ne kadar yalan söylersen söyle hala sevdiğin için ne derse desin kabulleneceksin çünkü kadınsın, zayıfsın ve kafan hiçbir şeye basmıyor. Bu modelden daha önce bolca gördüğüm için olacakları biliyorum. Aynı zamanda "Bu kadar güzel şeyi nasıl bozabildim?" diye kendini yiyip duruyorsun.

Burada sadece senin hikayeni gördük. Adamla konuşsak kim bilir neler diyecek? 1 sene süren bunalım dönemi demişsin ilk mesajında, bütün bu süre boyunca binbir türlü kezbanlıklar yaptığına eminim. Şimdi "Eh yetti ama." diyen adama arkasında "Adam olsaydı bırakmazdı." diyorsun. Keko keko hareketler. Bırakır kardeşim, kimse kahrınızı yüzyıl çekmez. Adamlıkla falan alakası yok bunun.

İki parafraf yazı parçasına kızdım yemin ederim. Böyle konular açmayın şu forumda. Kizlarsoruyor'a falan gidin.

Ayakta alkışlıyorum, nokta atışı tespit.

• ne olduda ayrıldınız bu kadar seven bi insanı ne olduda bu konuma getirdin bence olayı tam anlatmıyorsun akli dengesi bozuk olmayan bi insan dediğin kişiden bu hale kolay kolay gelmez bence olayı tam anlat bence olayın tamamı bu değil
  • Olayı tüm samimiyetimle anlatıyorun. Ben babasız büyüdüm abnem alkolik oldu. Çocukken tacize uğradım. Tüm buna rağmen ben bu hayatta dik duracağım dedim. Üniversiteye gittim başımı örttüm allaha döndüm.aonra bu çıktı karşıma ben seninle allah rızası için evlwnmek istitorum dedi. Ben mezub olmadan evlenemeyiz dedin o şekilde başladık. Ailelere aöyledik askere gitmeden söz yaptık. Askerden sonra o içi titeeyen adam çok değişti. Böyle ilgiye sevgiye ne gerek var dedi. Abartmayalım seni bu kadar merkeze koyarak yaşamak istemiyorum dedi. Alttan aldım. sorna ben ailevi olaylar yaşadım aşırı bunaldım. Onu da bunalttom. O da giderek kırıcı oluyordu. Annem içki içiyo diye problem yapıyodu. Hiçbir şeyimi beğenmez oldu ailem dahil. Ben asık kırgınlıklarımı küçük kavgalara döküyordum. Aramıyor sormuyor diyw hep tartışıyorduk. Ben de ağır konuşurdum yalan yok. En son yanımdan gittiğinde geldiğimde nişan yaparız dedi. Sonra görev yaptığı yere gittipinde sana aşık değilim şu kadar ilgi bekleme demeye başladı ve en nihayetinde ayrıldı.ayrıldıktan sonra benim çok hatam oldu peşinden koşmak gibi. Adeta yalvarır duruma geldim. Böyle oldukça da o beni ezdi küçümsedi. Ben laftan anlamadıkça o da aşağılamayı seçti. Ben hu duruma getirdim doğru. Ama ne oluraa olsun seven bekleyen taraftım . bu lafı hak etmedim

• Bir insanı, onu sevdiğinizi belli ettiğiniz ya da söylediğiniz an kaybedersiniz.

• Bir gün içinde kaldığına pişman olursun. Git ne düşünüyorsan söyle rahatla. Zaten bitmiş her şey. İçinde kalmasın bir şey kafan rahat eder. Geçmiş olsun.
  • Ayrılmayı da bilmiyoruz malesef toplum olarak. Başkasıyla Mutlu olursun elbet zorlamaya gerek yok. Öyle çirkin hareketler yapmaya da gerek yok, istemiyorsa istemez. Kendi yolunu çiz yani 6 milyar insan var mantıklı ol..

• Benzer şeyleri ben de biriyle yaşadım.O eleman size dönmez umudu kesin.

Not:Erkeğim

• Uzucu bi durum. Okur musun bilmiyorum ama yine de yazayim. Sevgilimi seviyordum ve gayet guzel bi iliski suruyorduk. Ardindan gecen sureyle baska kizlarin da benimle ilgilendigini gordum ve bu hosuma gidiyordu. Ve bi tanesiyle ilerlettikten sonra sevgilimden ayrilmak istedim. Salya sumuk agladi yalvardi nolur dedi o yalvardikca giderek vicdansiz ve duygusuz biri oldum ona karsi, bensiz yapamayacagini hissettikce kibirlendim ve acimasizca bitirdim iliskimi. Kiz yikildi.. Ardindan ben o bi kac aydir tanidigim kizla samimi oldum ve iliskimizi kurmustuk guzel gidiyordu. Tabi onceki sevgilim kadar gecmisimiz olmadigi icin gelisiguzel bi sekilde bitirdik. Uzulmustum ve onceki sevgilimin hissettiklerini hissetmeye basladigimi anladim. Pisman oldum ve geri donmek istedim aradim acmadi. Mesaj attim bi kac geciktirme ile cevaplar aldim ve onu ozledigimi soylemek istedim. Cok net ve sogukkanli olarak benden sogudunu ve bir daha olmayacagini soyledi. Bunun bi rest degil direk oyle dusundugunu icime isledi ve onunla artik beraber olmanin imkansiz oldugunu anladim. Biraz israr ettim bulusmak icin, reddetti. Ve rollerin degistigini hissetmeye basladim. O imkansizlastikca daha cok istedim onu ve 2 sene boyunca ruhumda tahribat yaratti. Baska kimseyi isteyemedim. Ardindan seneler gecti ve bu sene yeniden konusma imkanimiz oldu. Karsimdaki insan eski sirinligini, hoslugunu, daha dogrusu soyle anlatayim. Hayran oldugum her ozelligi gitmisti. Tamamen degismisti ve onun artik eskisi gibi biri olmadigini hissettim. Ve artik eski onu bir daha asla bulamayacgimi anladim. Biraz denedim tekrar sevmeyi ve beceremedim. Yillarca aglayarak bekledigim gun gelmisti ve sevememistim. Cunku o eskisi gibi degildi hareketleri, ruh hali, dunyaya bakis acisi kisaca her seyi degismisti. Karsimda yepyeni kisilik duruyordu ve kalbim hayir diyordu.

Sevemedim. Halen icimde kaldi eski hali. Halen aklima gelir keske derim. Onun eski halinde birini bulmak zor geliyor bana. Ben de tasimi taragimi cektim. Daha dogrusu pes ettim.

Peki bu kadar hikayeyi niye anlattim?.. O geri dondugunde eski o olmayacak. Diyelim ki olaylar hizli gelisti ve cocuk sahibi oldunuz. Onu esin olarak gordugunde zihnindeki ile gordugun sey ustuste oturmayacak. Ve bir kere terkeden belki bir daha terketmeyebilir ama bir kere aldatan kesinlikle bir daha aldatir. Gozunun icine kadar rahatsiz edecek sekilde bakarak onu koseye kistir ve seni aldatip aldatmadigini sor. Eger aldatmissa, kendini yeni bir hayata hazirla.

• nefsinin esiri olma intikam ona değil sadece sana zarar verir.. Son olarak seni terk eden birine bu kadar ısrarcı olmamalıydın. O kaçtıkca sen kovalamışsın oda kendini bir bok zannetmiş

• Axwell. kullanıcısına yanıt
    Teşwkkür ederim paylaştığın için. Ama ben bu buluşmayı gerçekleştirmeyeceğim. Asla aldatmadığını çok kere söyledi.ben bugünden itibaren bittiğini kabullendim. Tek bi lafı yetti. Senin hikayendeki gibi pişmanlık hissetsin isterdim ama sanmıyorum. Kalbimin kırıldığıyla kaldı bu hikaye. Nasip değilmiş. Sevdiğim insan değil artık. Ben de onun için öyleyim. Kimseye faydası yok ısrarın. Son mesajımı attım ne çok kırıldığımı bu cünleyi hak etmediğimi ve benim için bittiğini söyledim. Onun dediği ise rahatsız oluyorsan yazma arama. Ben buyun kızım buyum ben dedi. Eyvallah dedim. Daha ne denlebilir ki.. İçim soğudu benimde. Burda çoğu arkadaş bana kızmış. Ezik şımarık diyenler olmuş. Çekilecek dert değilsin diyenler de var. Hiç vilmedikleri biri ve hayatı hakkında ne kolay yargıları var insanların. Kendimi düşündüm sayelerinde. Eziklik yaptım şımarıklık da yaptım. Ama bu hayatta tüm kötülüklere rağmen kendimi yetiştirdin doğru kalmaya çalıştım. Biri geldi ve her şeyin daha güzel olacağına inandırdı. İnandım demiyorum inandırdı. Çünkü büyük sözleri büyük yeminleri vardı. sen kimsesiz bir kızsın senin her şeyin benim diyen o oldu. Daha neler neler.. Olmayabilir yürümeyebilir hatta ben ona yalvararak kibirli olmasına sebep de olanilirim. Ama üç sene sonra eğlenmeme bakarım diyemez. Bunu affedemem. O yüzden ne dönmesini.istiyorum artık ne başka bir.şey. belki gün gelir vicdanı ona gerçeği gössterir ha çok geç olur o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.