Şimdi Ara

Böyle birşey var mı ya? ( psikolojim bozuldu =( )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadır psikolojim bozuk geziyorum resmen.

İşyerinden birisine aşık oldum, hem de çok uzun zaman önce takıntılı şekilde aşık olduğum kişiyle benzer, hatta daha da iyi hissediyorum onun yanındayken.
    İlki olmamıştı, eğer şartlar değişik olsaydı, lisedeyken zengin olsaydım onunla birşeyler yaşayabilirdik, ama yaşayamadık. Fakirdik, yani orta direk bir ailenin çocuğuyum ama o zengindi. Sonra koptuk gittik zaten. Bu da herhalde şuanki para hırsımı açıklıyor olabilir.
    Acayip derecede bunalıma girmiştim. Ondan sonra bunalımdayken ona bakıp iyice hırslanıyordum. Hatta üniversite sınavına girerken bile benden yüksek puanlar yapıyor diye deliler gibi hırslanıp derece yapmıştım, çevremde kimse beklemiyordu.

Ama olay burada bitmedi, ondan sonra onun hayatı yine çok daha güzeldi üniversitede, o yüzden üniversitede radikal kararlar aldım bazı konularda. Çevrem tarafından takdir ediliyor belki o aldığım kararlar, tamamını ona bağlamasam da çok büyük payı olduğunu söyleyebilirim. Kimsenin bir tarafının yemeyeceği şeyleri başardım ondan sonra, sebep belliydi, benden mutluydu. Ben üzgün palyaçoyu oynuyordum görüştüğümüzde. Dışarıya karşı gülerken içim kan ağlıyordu.

Hala daha zengin olamadım 10 sene geçti bu olayın başlangıcından ama, ileride olacağımı düşünüyorum eğer akıl hastanesine kapatılmazsam. Zamanında böyle birisi yüzünden çok acılar çekmiştim, tam 10 sene lan, hayatımın kaçta kaçı ediyor, hergün aklıma gelir, kabuslarımda bana kötülük yapar, öyle de psikolojimi mahvetti. Psikiyatr'a gittim, konuşmadan direk ilacı verdi. Belki 3-4 ay gidip de konuşsaydım biraz daha kolay çözülürdü mevzu.

Ve tarih 2016'yı gösteriyor, karşıma birisi çıkıyor. Hafiften gıcık kapıyorum en başta, sonra bildiğiniz aynı şekilde takıntı yapıyorum bu kişiyi de, acayip derecede seviyorum ama, yani cinsellik bile düşünmüyorum, sadece saf sevgi. Çok değişik bir duygu cidden. Sonra bu kişi beni bayağı üzüyor, kahroluyorum resmen. Ondan sonra hatasını kabul edip gönlümü almaya çalışıyor ama nafile, kalbim çok fena kırıldı bir kere.
    Ondan birkaç gün sonra ise onunla geleceğimizin kesinlikle olmayacağını anlayacağım gün geliyor, sevdiği ve seviştiği birisi olduğunu öğreniyorum.

Şuan hala aramız düzelme arefesinde, ama ben mutsuzluktan ölüyorum bu olaylar neticesinde. İlk başta çok zeki birisi olduğunu düşünüyordum ama şu durumu farkedemeyişi bile bunun zıttını söylüyor.

Şimdi aramı düzeltsem, bir geleceğimiz olmayacak zaten, aramı düzeltmesem onu bir daha göremesem ayrı üzüleceğim. Gidip arkadaş kalalım da diyemiyorum, desem belki hayır diyecek, belki ağzıma edecek, belki de evet diyecek ama ben o yanıbaşımdayken ona sevdiğimi haykıramadığım için yine kahrolucam.

Yani iki ucu b*klu değnek şeklinde bir olay şuanda, muhabbetimizin devam edip etmeyeceğini ise ona bırakmayı düşünüyorum.

Bense milli değilim daha, o yönden de sıkıntı, tertemiz çocuğum. Öte yandan bazı sıkıntılarını bildiğim için onun adına üzülüp sempati duymuyor da değilim.

Kısacası b*k gibi bir durumda kaldım arkadaşlar. İleri tuşu olsa da 2 ay sonraki muhabbetimizi görebilsem.

YUKARIDAKİ YAZIYI SAF EMRE YAZDI.

Şimdi ise mikrofonu realist Emre'ye bırakma vakti, evet realist Emre sen neler söyleyeceksin bu konu hakkında:
    - Valla efendim, saf Emre biraz zırvaladı bana kalırsa, muhabbetini sürdürmeyecek tabiki benim gibi ezik biriyle, arkadaşlığımız çok kısa süre içinde son bulacak, ve Emre bir kız arkadaş bulana kadar sürünmeye devam edicek. Bana kalırsa psikiyatriye gitmeyi de gözden geçirmeli. Ayrıca okuyan arkadaşlara da teşekkür ederim, her ne kadar derdime deva olmayacak olsalar da...

• Emre şizofreni belirtileri gösteriyor. Emre destan gibi yazıyor. Emre gibi olmayin, özet geçin ty.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durumumuz yoktu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hissettiğin şeyler takıntı mı yoksa sevgi mi acaba bir insanin bu kadar büyük aşk yaşaması çok zor bir de iki kişiye karşı yaşamak, aşktan çok takıntı elde etme duygusu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumumuz vardı ****liğine okumadım kardeş

• Up.
  • Okuyamadık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.