Şimdi Ara

Hangi Sigara Daha Hafif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi Sigara Daha Hafif?

(En Son Oy Tarihi: 24.11.2016)
Giriş
  • Sigara zararlı hiç biri demeyin lütfen sadece soruma cevap verın rica edıyorum.
    Arkadaşlar şuanda 1-2 dal markaya bakmadan elime geçeni açıyorum ama artık düzenli bi pakete baslamak istiyorum. Bunların arasından hangisi ağızda daha az bi iğrenç tat bırakır,daha hafiftir,tadı daha hoştur belirtirseniz sevınırım.
    Ben şahsen camel white düşünüyorum ondan başlayayım mı? İnternette hafif ucuz ve güzel keyifli olduğunu okudum.

Marlboro kırmızı kısa
    MURATTİ TONE
    Winston-light
    Parliament Aqua Blue
    Camel white

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananereis -- 12 Kasım 2016; 1:39:32 >

• Sigara zararlı hiç biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarmaya basla. Bu yazdıklarından en.hafifi aqua blue bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim komik değil cidden 2 dakika troll olmayın ya espri yaparken ciddiyeti bi kenara bırakın başka şeylerinizi değil.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Sarma temin etmek falan anlamam o işlerden birde sarmayı beceremem ben saramam falan bunların arasından bırını soylersen daha ıyı olur
  • kisa parli su gibi geliyo

• Sarma iç gerçek adıyaman tütünü buldun mu içmeye doyamazsın.Bir süre sonra hazır sigaralar saman gibi gelir.Makinesi var 200 lük makaronlardan da aldın mı iş tamamdır.10-15 dakika da bir paket sigara hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcloth -- 12 Kasım 2016; 3:15:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.