Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet o mağazalara gitmeyerek tarafımızı belli etmememiz lazım ama bunlar adamlara zarar vermez.

Yarın savaş bittiğinde kimse ariel almayalım demeyecek. Yarın devlet, israil ile normalleşmeye başladığında ki defakarca yaşandı, bütün bunlar anlamını yitirecek.

Starbucks basan kafa ile olmaz, bu kafalar nedeniyle müslüman coğrafyası düzelmiyor.

Eğitim, hukuk, kültür, sanat, toplumsal zeka, bilim, teknoloji vs vs biz bu alanlarda gelişmiş olsaydık bugün ne israiller olurdu, ne filistin, ırak, suriye, vs

Asıl yapılması gerekeni yapmayıp, bugün ariel ve kahveden medet umuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Kasım 2023; 0:36:52 >
  • almayarak insanlığa hizmet edersiniz yoksa yahudiden farkınız olmaz.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• Boykot bizde aptalca bi şekilde yapılıyor. Neden dersek;

Starbucks taşlamayla, milletin elinden kahve almayla olmuyor. Geçen bir yerde yazıyordu, doğru mu bilmiyorum da, Türkiye'deki Starbucks zinciri Arapların diyordu. Doğruysa büyük komedi.

Onu geçtim, zaten işletmeci Türk, çalışanlar Türk, ürünlerin çoğunluğu Türk, sütü, suyu şusu busu...

Eee? Siz bu durumda kimi boykot edip kime daha çok zarar verdiniz? Bir de gelip mağaza basmak suç, milletin elinden kahve almak iyice suç.

Hadi bakalım, her gün Starbucks'ta olacağım elimde kahve ile, birisi gelip elimden almaya kalksın bakalım ne yapıyorum? Zaten o tiplerin istediği de o, protesto falan değil olay, provokatör onlar. Ters manyağın biri denk gelecek çekecek silahı bıçağı, veya dalacak tekme tokat, bunlar da mağduru oynayacaklar, onu istiyorlar.

Ama ne oldu, Emniyet "bunları takip edeceğiz" dedi sonunda, zavallıca bi tornistan geldi; yok neymiş efendim oradakiler yabancıymış, onlarla dalga geçmişler, duyarlı Türk vatandaşları orada otururken kendilerini alkışlamış ve mekanı terk etmişler. Delikanlılık buraya kadar...

Onun haricinde başka bi haber daha vardı, Mercedes 1 milyon Euro mu ne İsrail'e destek vereceğini açıklamış, o da doğru mu bilmiyorum ama, hadi gidip Meclis'e siyasilere protesto yapsanıza, Mercedes'leri yaksanıza diye söyleniyorlardı.

Kola dökme saçmalığı da aynı şekil.

Geçen bi toplantıda daldım kola istedim, yanımdaki zıpladı niye kola istedim de bilmemne diye.

Ertesi gün başka bir toplantıda ise yanımdakinden daha üst yetkili bir isim ise "yahu bu boykot işinin iyi irdelenmesi lazım, kola diyorsunuz, şişesi Türk, suyu Türk, kapağı Türk, etiketi Türk, çalışanı Türk, boykot ederek kime zarar veriyorsunuz ona bakmak lazım" dedi. Helal olsun dedim içimden. Aklın yolu bir.

O yüzden boykot moykot hikaye.

Yarın ne olacak biliyor musunuz, o protesto ettiğiniz İsrail savaş sonrasında Türkiye ile masaya oturacak.

Doğalgazı falan iptal ettik diyen Reyiz, tarihi başarı vesaire diyecek ve törenlerle İsrail gazını Avrupa'ya taşıyacak ve milyon dolarlar kazanacağımız projenin temeli atılacak.

O doğalgazın da büyük çoğunluğu, Filistin tarafında keşfedilen ve Filistin'e dalmalarının asıl sebebi gibi görünen doğalgaz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 14 Kasım 2023; 13:13:3 >

• Bir insan neden işgalci siyonistleri savunur ki?

Bu kadar mı beyniniz yıkanır, bu kadar mı İslam'a düşman olabilirsiniz. Tüm dünya Gazze'nin ve Filistinlilerin yanında iken ülkemde bu şekilde tipleri görmek mide bulandırıyor. Destekledikleri siyonistler de tüm dünyayı kendilerine hizmetçi olarak görüyor Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaşın her türlüsü kötüdür. Çocukların ölmesi de öyle. Asla çocuklar ölmesin.

Bu savaşın bir tarafı değiliz. Tek tarafımız insanların ölmemesi. Masumlar siviller ölmesin.

Bunun için de İsrail ile alakası olmayan firmaların boykot çağrısı mantıksız geliyor.

Yıllardır bir boykot İsrail muhabbeti var fakat hiç tam manasıyla gerçekleşmedi.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

"Starbucks taşlamayla, milletin elinden kahve almayla olmuyor. Geçen bir yerde yazıyordu, doğru mu bilmiyorum da, Türkiye'deki Starbucks zinciri Arapların diyordu. Doğruysa büyük komedi."

Öyle. Kuveytli Alshaya Group'a ait.

• Para çok değersiz olduğu için ve sağlıksız besinleri pek tercih etmediğim için fazla yüklenemiyorum. Bugün stara 3 dolar civarı bıraktım.

• Filistin diye ağzından köpükler saçılanlar neyi protesto ediyorsa, ben de onu alıp tüketiyorum.

• MRTFR kullanıcısına yanıt

Zaten milletin kahvesini döken starbucks'a saldırmıyor ki. Oradaki yaşam biçimine müdahale etmek istiyor. Asıl tehlikeli olan bu

• Carrafour 'da indirim var bu arada

Yarın stok yapayım.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Hımmm vay be

• çok ilginç bir ülkeyiz. Hele bizi yönetenler daha da ilginç. Amerika ya bağırırız. Ama arka bahçeden Amerika ne isterse yaparız. Türk şeker fabrikalarını kapatıp Amerika istedi diye. Amerika nın glikoz şuruplarını kullanmayı tercih ettiririz. Çocuklarını torunlarını Amerika da okuturlar. Ama hep Chp e kızarlar Amerikancı diye.

İsrail e kızarız. Büyük yürüyüş yapıp milleti galeyana getiririz. Saçma sapan boykotlara girişiriz. Ama günde kimbilir kaç gemi İsrail e mal götürür getirir.

Türk tohumunu yasaklatıp İsrail tohumu kullanırız. Domatesten bibere hepsi İsrail tohumu. Ama hiç kimse bundan bahsetmez. Starbucks kahveleri dökeriz. Cola dökeriz. Ne anladım bu saçmalıklardan.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

İşte tipik orta doğu ülkesi olduk.Eskiden gericilik bu kadar cesur değildi.Bugün ise cesur ve saçmalıklarını insanlara dikte etme peşindeler.Bugünler daha iyi günlerimiz.Bu gidişle Türkiye 10-20 yıl içinde Pakistan-Afganistan ayarında bir ülke olup çıkar.Zaten oralardan da yoğun göç alıyoruz.

• MRTFR kullanıcısına yanıt

kahve dökme, fare getirme gibi eylemler bence de yanlış ama boykot lazım tabi vicdan sahipleri yapar zorla yaptırılamaz

Starbucks, mağazalarını Alshaya’ya hayrına mı veriyor?

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

• İslamcıların boykot edin dedikleri ürünleri inadına alarak. Bu adamlar ne diyorsa tam tersi doğrudur tam tersi haklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbuck bilmem ne buralara giden amipler şehit oldu yoktunuz deprem oldu yoktunuz?

Ben hala 150-200 bin insanımızı öldüren depremde para ile çadır satan Kızılay'a boykot yapıyorum ve hayatım boyunca yapacağım

Bir tane Türkiye vatandaşı gidip Kızılay önünde protesto yaptı mı lan zamanında

Deveyi diken adami iken değil ne kadar doğru söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 15 Kasım 2023; 6:3:5 >
  • Küçükken bu Yahudilere boykot yapılamayacağıni anladım. Şimdide boykot yapsam da Yahudi sermayesi para girişini engelleyemiyorsun

• dedi janan abla.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

• Yobaz kafasındakiler anca boykot vs yapmaya çalışır hayat kısa yiyin için tek üzüldüğüm yanı çocuklar gerisi gram umrumda değil hele hele konu araplarsa yangında yansalar su verirsem ... o derece diyorum.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Bu kadar zaman harcamış, uzun uzun izah etmişsin ama hala adamlar "israili desteklemekten" bahsediyor ve suçluyorlar. Düşünme yetisini kaybetmiş, içgüdüsel davranan insanlar var, anlamıyorlar. Beni de endişelendiriyor bu insanlar. Piyon olmaya, kullanılmaya çok müsaitler. Yarın çok başka meselelerde de bu insanları kendlerine kutsal vazife çıkarmış olarak görebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.