Bildirim
Boya koruma ve İç temizlik (Volvo Serviste)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yetkili servislere bakım/onarım için bıraktığında zaten teslim ederken aracı yıkıyorlar ama çok kötü baştan savma bir yıkama, zaten onu da kendileri değil başka yere yaptırıyorlar... İzmir istanbul ankara hepsine servise gittim, hepsi aynıydı.
Sizin dediğiniz farklı tabi, o zaman belki kendileri yapıyordur temizliği bilmiyorum... -
Yok benm dedğim farklı iç döşeme temizliği ve dış boya koruma benm dediğim -
Bu işi profesyonel olarak yapanlara bırakmak lazım. Dün S60 aracıma tam kaput ve burun filmi, boya koruma, deri koruma ve bakım, jant koruma yaptırdım. Yaptırdığım yer Ankarada bu işi en iyi yapan yer ve kullanılan malzemeler en kalitelileri. Yapılan uygulama da garantili. Aracı servislerdeki çoluk çocuğa emanet etmektense bu şekilde işini iyi yapan bir yere yaptırmak çok daha mantıklı. -
Yaptırdığınız yer Volvo servisi değil sanırım.
kaça mal oldu. -
PM attım -
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X