Teğmen
23 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ekim ayında Mercedes A180 için yatırdığımız kaporamızı Mercedes Mengerler Ümitköy Ankara geri vermiyor. Aracın gelmesi 2 aydan fazla sürdüğü ve bu sürede euro kuru aynı kalmasına rağmen aracın fiyatına gelen 50bin₺ zam sonucu aracı almaktan vazgeçtik. Sipariş formunda açıkça, vazgeçildiği taktirde ‘aracın satışı sonrası kapora geri ödenecektir’ yazmasına ve aracın satılmasına rağmen kapora geri ödenmiyor. Sadece biz değil onlarca kişi benzer durumda. Sadece şikayetvar.com üzerinde bir dolu şikayet var. Lütfen girn bakın. Bazıları çok daha fazla tutarlarda kaporalar söz konusu. Böyle büyük bir firmanın bu durumda olmasına anlam veremiyorum. İhtar çektik, Mercedese email ve telefonla ulaşmaya çalıştık ama kesinlikle ses yok. Diğer mengerlerde de sanırım aynı durum var. Bu durumda ne yapılmalı yardımcı olabilecek var mı?
Epey bir zamandır Ankara'da giderek artan bir kural tanımamazlık var. Artık ortalıkta polis diye bir şey olmadığı için de iş giderek çığırından çıktı. Salı günü istanbul'da çılgın taksi şöforumun ne kadar saygıyla KIRMIZI IŞIKTA SAĞA DÖNMEK için beklediğini kıskanarak seyrettim. Adamlar Kirmiziya uyuyor! ama Ankara'da kırmızı ışıkta sağa dönmek için değil durmak yavaşlama dönemi bile bitti. Resmen yayaların üstüne sürüyorlar.
Bunu emniyete ilettim ama kusura bakmayın yeterli adamımız yok biz denetleyemiyoruz yetişemiyoruz dediler. Burası ANKARA.. yani başkent! Kırmızıda önü tıkalı olsa da geçip trafiği herkes için tıkayanlar mı istersin. Kırmızıda durmadan geçenler mi. Duranlara klakson çalan taksiciler mi. zigzag yapıp iki saniye önce gidecem diye selektör yapıp sağlayanlar zıpırlar mı. Artık bir keşmekeşlik gidiyor ve polisin umurununda olduğunu sanmıyorum. Kural varsa uygulasalar uygulanmıyorsa kaldırsınlar.

arkası anladığım kadarı ile yapışkan ve kapı girişine yapıştırılıyor. Orijinal Toyota Corolla için olanlar plastikmiş. Nasıl görünüyor ki takınca plastikse çok şık durmayabilir sanki.

Bir de ışıklıları varmış. Üstelik de ışıklı yani kapı açılınca üzerindeki ışık yanıyor ve logo aydınlanıyor sanırım.
Takması vs. ne kadar zordur sizce? kapi aydinlatmaya erişmek lazım ve aracın garantisini böyle bir modifiye etkiler mi?
Bluetooth araç kitlerinden hangisi iyi?
Şu anda seçeneklerim Parrot CK-3000 veya CK 3100 bir de Sony Ericsson HCB-30 kiti var.
CK3000 ve HCB-30 ikısınınde basit kumandalari var. CK3000 ile aracin hoparlorlerini kullanilabildigi iddia ediliyor. HCB-30'un kendi hoparloru var, o'na yer bulmak sorunu var. Kullanim acisindan farklarini bilmiyorum. CK3100 LCD ekranli ve cok pahali ve biraz da hirsiz'a davetiye cikariyor (ne yapacaksa LCD ekrani).
Bir de bunlari ucuza alabilecegim bir yer onerebilir misiniz?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 136
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.313 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.