Şimdi Ara

Boy meselesi. Bilginize ihtiyacim var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu boy konularindan sıkılmişsınız eminim de mazur görün. Ben de bir danisayim istedim. Kasim 96 doğumluyum. Boyum şu anda 1.72 hedefimse 185 civari... Boy çikmasini sakala baglayanlar var onu da anlatayim. Bu yaz tatilinde sacimi sakallarimi usturaya vurdum. Haliyle sakallar yavastan cikiyor. Hangi aliskanliklarimi birakip hangi aliskanliklar edinmeliyim? Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLhipSo -- 15 Ağustos 2012; 23:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir bilir kişi? Ramazanda masturbasyon yaptim desem Safak 61 dersiniz ama

• En yakın eğitim araştırma hastanesinin veya üniversite hastanesinin varsa endokrinoloji yoksa dahiliye bölümüne git. Vakit kaybetme normal ergensen son demlerindesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfmci

En yakın eğitim araştırma hastanesinin veya üniversite hastanesinin varsa endokrinoloji yoksa dahiliye bölümüne git. Vakit kaybetme normal ergensen son demlerindesin.

Kimsin sen bilir kişi mi? Yardımcı olmayacaksan yazma. Konu Dışı değil bura...

• quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

quote:

En yakın eğitim araştırma hastanesinin veya üniversite hastanesinin varsa endokrinoloji yoksa dahiliye bölümüne git. Vakit kaybetme normal ergensen son demlerindesin.

Kimsin sen bilir kişi mi? Yardımcı olmayacaksan yazma. Konu Dışı değil bura...

Kardeşim yardımcı olmaya çalışıyorum. ''Bilir kişi''yi tanımlar mısın bana? Endokrinoloji uzmanı değilim ama yeni tıp öğrencisiyim ayrıca ilgiliyim. Yardım ediyoruz, tersleniyoruz. Cevap yazmadan önce bi aratsaydın google da keşke yazdığım terimleri.

• bak şimdi uzamak istiyorsan süt, yumurta, pilav ve makarnayı bol bol yiyeceksin
    günde 1 lt süt ve yine günde 2 yumurta yemen gerek, pilav ve makarna da doyana kadar

bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 15 Ağustos 2012; 10:05:05 >
  • Boyun gayet iyi bence, ki 185 rahat olur.
    Sorun etme derim, özellikle de hormon tedavilerinden uzak durman önerimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.85 Boy sizce uzun mu normal mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam 16 yasinda daha son donemlerdesin filan diyorsunü 22 kadar uzar bildigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 15 Ağustos 2012; 11:38:57 >
  • Lan ben 18 yaşında 1.69-70 boyundayım senin derdin ne lan
  • Kardes 1.85 normal bir boy olmasina ragmen sulaledeki en kisa erkek olmak nasil birseydir sen bilir misin?

• senden 3ay büyügüm boy olarak 3-4cm uzunsun benden ben doktora gitmeyi düşünüyorum kilo alma ve boy için doktor en iyi cevabı verecektır ama boy uzaması için herkesın diyecegi cevapları emınım sende biliyorsun zıpla ip atla yüz basket oyna süt iç yumurta et ye agırlık kaldırma vs. en iyisi doktor olacaktır benım düşüncem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Hocam 16 yasinda daha son donemlerdesin filan diyorsunü 22 kadar uzar bildigim

Evet normal koşullarda erkekler 21-22 kızlar 18-19 yaşına kadar uzar. Uzar ama ne kadar? Ergenliğe girme yaşı olduğu gibi ergenlikten çıkma yaşı da vardır. Bu da erkeklerde 17 civarına tekabül eder. Yani şimdi bu çocuk lise 3 başlıyacak ve lise 1-2 de farkedilir bir şekilde uzadı ve son 5-6 aydır uzamasının durduğunu hissetmişse falan ergenlikten çıkma zamanı gelmiş demektir. Tabi etkin uzaması devam ediyor da olabilir bilmiyorum bu kısmı. Eğer etkin uzama dönemi bittiyse 2-3 sene daha yılda 1-1,5 cm falan uzayabilir. Eğer endokrinoloji de çekilen filmler sonrasında uzama vaktinin dolmadığı anlaşılırsa hormon vs. tedavilerle normalde uzayacağından daha üst seviyeye kadar uzamasını sağlarlar. Bu yöntemi genelde futbolcular için kullanırlar ve onları da 15-16 en geç başlatırlar tedaviye.

• kendini 105 hp bir focusa ve ağaca iple bağla dengeli gaz verdirtirsen 10 cm atarsın.
  • bende aralık 96lıyım daha 20ye kadar yolun var bende 1.75im sen ozamana kadar 1.85 diyemem ama 1.80 olursun daha sakal falan yoksa benim gibi köse biriysen 22yi bulur fazla takma
  • yaş 16..
    185'e gelmek için bir atak yaptırman lazım vücuduna..
    bol bol süt iç..basket oyna..basket oynamasını sevmiyorsanda evin tavanına dokunmaya çalışırcasına zıpla.
    genetik değilse uzarsın.gittiği yere kadar artık...
  • Herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Ağırr horttttt konu üzerinden yıllar geçmiş noldu durumun ? Sizce benim boyum iyi mi 14.7 yaşım 167-68 e yakın boy var ergenliğe 13 yaşımda girdim 180 bulur mu boyum

• CaLhipSo kullanıcısına yanıt
    .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.