Şimdi Ara

<<<BOY KAÇ YAŞINA KADAR UZAR>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
62.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• taktın sen de boyuna hee.. boyuna deil işlevine bak..
  • ewet nedir bu boy takıntısı.kız olayları falanmı.boyun kaç senin ben 17 yaşındayım 160cm boyum war.yaşıtlarıma göre oldukça kısayım ama bunu hiç bi zaman saplantı haline getirmedim.
  • walla bizim sağlık kitabında 21 yaşa kadar uzama gözükür dio ve ben 16 yaşında 1 77 yim
  • 16-17 den sonra pek uzayacagıızı sanmam 1 cm filan belkı
  • ben baba 1.75 18 yasındayım iyimi
  • Boyum 1.92 ve 18 yaşına kadar düzenli bir şekilde hep boy attım hiç durmadı şu an 20 yaşındayım yani sonra böyle işte 18 yaşından beri hiç uzamadım eskiden pantolon değiştirirdim hep uzun falan alırdık ama şimdi 3 senelik kotumu bile giyebiliyorum
    Böyle işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiralık 4 Ekran Tod Tv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gayet iyi bi boyun war 5 cm daha uzar 180 olursun
  • eywallah angemeon
  • 20 (zor ama belki 22) yasına kadar beden her konuda büyüme gösterir sonra durur
  • benim 18 de 1.74 te durdu. şimdi 20 deyim pek bi gelişme yok.zaten okuldaki ortalamanın da üstündeyim
  • Kızlar da 18.... Erkeklerde 25 yaşına kadar uzama devam eder tabi 18'i geçtikden sonra çok yavaşlar boy uzaması

Bunun için süt ve süt ürünleri tüketmek, spor yapmak ve en önemli etken olan uyku, uyku okadar yararlı ve bişeyki ah bi erken yatabilsek
  • Benim yaşım 13 1.64 boyum var...
  • ben 17 yaşındayım boyum 1,86
  • yaş 3 ay sora 17 olacak 1.70 olur boyum

ben 7 sınıfdayken tatıle gıttık tatılden bı dondum baktım boy 15- 20 cm uzamış resmen aynı sınıf arkadasıma baya fark atmısım cocuk gorkmustu benden
  • bnm yaşim 18 boyum 166 bu yüzden korkuyorum kizlarin yanına yaklaşmaya felen arkadaşlarimdan kısayim ya cok dert ediyorum bu konuyu bn
    ya yakinda askere gitcem dalga geciyolar boyun cok kisa diye kaç kere ölmeyi düşündüm bn
  • Sakal çıktıktan sonra boyun çok uzaması beklenmemeli, zira kemik gelişimi büyük ölçüde tamamlanmış oluyor.
  • Konu hort.. 5 Sene
  • googleye gta vice city yazın dh çıkıo 2004 mü ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

Benim yaşım 13 1.64 boyum var...

şimdi boy kaç?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.