Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
220.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 685 ile 686 karşılaştırdığınızda sesin üzerinden bir tül kalkmış hissiyatı olacak. Eğerki kıyaslama 686 vs 685 ise tereddütsüz 685 almanızı öneririm. Ancak bu büyüklükte bir oda için b&w önereceksek 683'ten aşağısı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Seçim sizin bütçe ve zevkinize kalmış.
  • Aslında aklımda hoparlör değiştirmek yoktu, son zamanlarda müzik dinleyemedim iş güç ve yoğunluktan. Geçen gün bir cd aldım, hevesle eve geldim ve dinlemeye başlayınca; crystal-2 10 ları değiştirmem gerektiğini anladım. Surroundlarda kullandığım jbl control 1'lerı söktüm ve 2-10 ların yerine front olarak bağladım, resmen duymadığım tüm sesleri aynı cd'yi dinlerken duymaya başladım. Aslında fazla bütçem yok şu an için o yüzden 686'ya yöneldim, 2-10'lardan daha iyi performans alacağıma eminim biraz kullandıktan sonra maddi olarak rahtladığımda cm1 ile değiştirmek isterim açıkçası. Peki son olarak Wharfadele 2-10 larla 686'yı nasıl kıyaslayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle76 -- 9 Aralık 2011; 17:24:12 >
  • whardedale'den sonra b&w 686'lar size çok daha iyi gelecektir ama mekan büyük olduğu için 686 da yetersiz gelecektir...685 alırsanız daha mantıklı olur ya da bütçe yeterliyse biraz daha büyük bir tercih yapılabilir...Bu arada JBL control-1 de yabana atılmayacak kadar müzikal bir cihazdır ilk dinlediğimde beni şaşırtmışlardı..
  • fazla bütçe yoksa
    B&W 602S3 de bence unutulmamalı. B&W 685 favorilerimden biri ama.
    686 bana ufak geliyor.
    HTM61 için fiyat bilgin var mı? gördüyseniz.
  • merhaba 686'ları bu akşam itibariyla aldım, test aşamasındayım bir kaç gün sonra detaylı bir incelem yazacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeagle76

    merhaba 686'ları bu akşam itibariyla aldım, test aşamasındayım bir kaç gün sonra detaylı bir incelem yazacağım.


    hayırlı olsun.

    düşünce ve görüşlerini alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeagle76

    merhaba 686'ları bu akşam itibariyla aldım, test aşamasındayım bir kaç gün sonra detaylı bir incelem yazacağım.

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • Merhabalar 686 lar icin yorum yapmak icin cok acele etmek istemedim simdi yaklasik 3 haftalik kullanim surecinden sonra kisaca soyle ozetleyebilirim,
    Kaynaklarim su sekilde: hk 147 sinema amfisi ve player olarakta yine hk dvd 27 kullaniyorum,
    Muzik dinlerkek amfi surround off modunda 2 kanal stereoda dvd de ise tum video devrelerini kapatan video off konumu acik olarak kullandim,
    Acikcasi sistemin stereo bir sistem ile kiyaslanmayacagini biliyorum denon pma 920 stereo amfim var yakinda onu satarak yeni bir sistem kurmayi dusunuyorum ancak yinede eldeki veriler isiginda;
    Urunlerin tasarim gorsellik ve iscilik konusunda oldukca iyi oldugunu dusunuyorum ben red cherry rengini aldim renk ve dokusunu cok begendigim icin,
    Muzikal olarak ayni sistemle daha once kullandigim wharfade cyristal 2-10 lari kiyaslayabilirim, 2-10 lar midleri oldukca onde tizleri cok berrak olmayan baslari ise alt frekanslari cok fazla veremeyen hoplerdi, b&w'da sanki hersey olmasi gereken yerde gibi midleri cok onde degil ama berrak ve dengeli ayrica bas ve tiz konusunda buyuk bir farklilik hissediyorum baslar alt frekenslari basariyla veriyor, tizler ise kesinlikle berrak diyebilirim once yadirgasamda simdi b&w konusunda dogru karar verdigimi dusunuyorum simdiki hedefim siteme bir rotelamfi ve cd player eklemek ocak ayinda londraya gitme ihtimalim var eger mumkun olursa oradan alma sansim olacak ki orada fiyatlar oldukca uygun gecen yil gittigimde jbl control 1 almistim iki adet sadece 50 pound odemistim burada suan 400 tl civarinda satiliyor varin gerisini siz dusunun:)




  • Merhaba arkadaşlar,
    B&W konusunda bir fikir almak istiyorum. Mevcut sistemimi kullandığım salonun son hali ekteki gibidir. Sistemimi upgrade ederken gönlüm B&W'den yana. Daha önce 6XX serilerini ve CM serilerini dinledim. Genel olarak ses rengini beğeniyorum. Kafamda ise CM9'dan bir set kurmak var. Ancak özellikle CM serisinin yer seçtiğine dair yazılar okudum. Biraz hassiyeti varmış izlenimine kapıldım. Genel olarak CM serisinin açık bir sesi var.Sahne olarak biraz önde olması kafamı karıştırıyor. Salonum 25 metrekare. Yaklaşık 6*4 düşünün. TV'yi seyretme pozisyonunda iki duvar arası 4.00mt. CM9'u konumlandırdığımda biraz da duvardan açacağımızı düşünürsek speaker'ın ön yüzü ile oturduğumda kulak mesafesi 3mt.'ye düşüyor. Böyle bir uzaklıkta CM9 ile sıkıntı yaşarmıyım sizce? Sahne oluşumu yada sese olumsuz bir etkisi olurmu?

    Teşekkür ederim.





  • İmzamdaki sistem ile ilgilenen olursa, incelesin
  • Arkadaşlar bu 686, CM1, CM5, CM7, Cm center vs vs. son Türkiye de ki fiyatları ne kadar bilen var mı? Yani ortalama indirimler falan yapıldığında. Ben bir iki parça birşey alacağım. Ama şubat ayı onunda bir arkadaşım da ingiltereden gelecek. o istediğin olursa ben sana getiririm dedi. yukarıdaki parçalardan herhangi birini son zamanlarda alan ya da fiyat bilgisi olan var mı?

    bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. acaba hangisi mantıklıdır. ingiltereden getirtmek mi?? parça parça sinema için bir sistem kurmaya planlıyorum.
  • B&W TR distisi Akusta olduğu müddetçe fiyat hesaplamak kolay:
    UK fiyatı üzerine %40 koyun işte size TR fiyatı
    Peşin için kavga dövüş %10 indirim alırsanız şanslısınız
    Ha bir de duruma göre en az 8 hafta ila 20 hafta bekleme ihtimaliniz çok yüksek
  • İngilterede fiyatlar çok uygun, bu sadece B&W için değil bütün hifi markalar için geçerli ben geçen yıl Londr'da bayağı dolaştım , fazla yerim olmadığı için sadece 2 adet Jbl Control 1 alabildim gelirken, kutulu ve faturalı '0' olarak bana 55 pounda geldi yani bugünkü kurla 155TL burada fiyatı 400 TL civarında, 80-90 Pound'a Cambridge Audio stereo amfiler alınabiliyor(alt modelleri), varın fiyatları siz düşünün, b&w'lar ve bose'ler orada da çok çok ucuz değil ama yinede burayla çok fark var orası kesin...
  • Tamam da hangi arkadaş o çiğ tavuğu yerki merak ediyorum
    sonuçta ingiltereden getirebilirim diyen arkadaş herhalde bu bahsedilen kolonların hacim ve kilolarından haberdar değil kanımca. Öyle bavula konulup getirelecek şeyler değilki bu ürünler yahuu.
    Getirebilene, getirtebilene şapka çıkarılır anca

    B&W fiyatları malesef ülkemizde çok yüksek seyrediyor. İthalatçısının bilinçli tercihi bu yönde olabilir
  • Şu ara kurların yüksekliği yüzünden zaten normal olan fiyatlar bile sapıttı. Pound misal 2,3 liradan 2,8 liralara geldi. 2000 poundluk bir şey alacak olsanız direk 1000 tl fark ediyor. Bir şeyler almak için pek uygun bir vakit değil sanki....
  • Haklısın
    Kurların daha da geri gelme ihtimali var mı? Yılbaşından sonra bir miktar gevşeme oldu sanki.
    Umarım bu gevşeme devam eder de biz de alacaklarımıza odaklanırız.
  • Kurun sagı sözlü belli olmaz,bakarsınız 2 yi geciverir,sonra uğraş dur. O nedenle hifi ye bir sekilde yatırım yapmak isteyenler birikimlerini kısım kısım döviz olarak yapıp öyle beklemelidir diye düşünüyorum.
    Selamlar
  • Arkadaşlar aynı fiyata :

    Türkiye'den CM7: 2 yıl garantili, teşhir ürünü, Wenge rengi, 2800TL

    ya da

    İngiltere'den CM8: az kullanılmış, Rosenut rengi, 1000 GBP ~2780TL
    ürün alabiliyorum.

    Sizce hangisini tercih edeyim. Ne kadar fark vardır. CM7 de indirim olursa alacağım ama zaten kendi maddi anlamda zorluyorum. Şu fiyatlar CM8 almak daha mantıklı gelior bana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: himpton

    Arkadaşlar aynı fiyata :

    Türkiye'den CM7: 2 yıl garantili, teşhir ürünü, Wenge rengi, 2800TL

    ya da

    İngiltere'den CM8: az kullanılmış, Rosenut rengi, 1000 GBP ~2780TL
    ürün alabiliyorum.

    Sizce hangisini tercih edeyim. Ne kadar fark vardır. CM7 de indirim olursa alacağım ama zaten kendi maddi anlamda zorluyorum. Şu fiyatlar CM8 almak daha mantıklı gelior bana.






    Diğer resimler









  • kaç m2 alanda kullanacaksınız?
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.