Binbaşı
07 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba,

General ELECTRIC GTE 19 LS buzdolabı hakkında bilgisi olan forumdaş var mı acaba? Bu kasada gte 13, gte 14 veya gte 18 modeli ile ilgili de bilgisi olan var ise yeterli olur.

Ben dolabı yakından gördüm, dış yüzeyi oldukça güzel ve parmak izi yapmıyormuş. A sınıfı yaklaşık 550 lt hacmi var. Rafları oldukça kaliteli duruyor. Ancak nasıl çalışır, sesli midir, enerji tüketimi nasıldır, ne tarz teknolojileri içerir hiç bir bilgim yok.

74 cm genişliği olan bir dolabı 75 cmlik boşluğa konulmasında bir sakınca var mıdır?

Şimdiden cevap veren forumdaşlara teşekkürler.
Herkese merhaba,

Uzun süredir araştırdığım fakat net bir cevaba varamadığım bir konu, farklı hdmi kablolar görüntü kalitesine etki eder mi?
Yalnız bu soruyu kısa mesafeler için soruyorum, 15-20 m gibi mesafelerde hdmi kablolarda zaten ani düşüşler mevcut.
Kalitesiz kabloda veri kaybı yaşanabileceği, kaliteli kabloda bu kaybın daha az olması sebebi ile görüntü kalitesinde iyileşme olabileceği söyleniyor.
Burda kaliteli kabloların kaplamasının dış etkenlerden daha az etkileneceği için veri kaybının daha az olacağı ve konnektördeki pinlerinde keaz aynı şekilde kaliteli olmasının iletimde kayıp oranını en az indireceği söyleniyor.
Ancak dijital verinin iletiminde eksik veya fazla 0 ve 1 lerin görüntüde "noise" yapmayacağı görüntünün iletimin olmayacağı belirtiliyor.
Altın kaplama konnektör kullanmanın dijital verinin iletimde olumlu ne gibi bir etkisi olacağını anlayamadım.
Bunların yanında belki de psikolik olarak, standart bir hdmi kablo, moster high speed serisi ve VDH 1.3 hdmi arasında görüntüde biraz fark varmış gibime geliyor, ancak muhtemelen psikolojik olabilir.
Bunun yanında bu kadar marka ve model hdmi kablosunun satışta olmasıda kafa karıştırıcı.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese merhaba,

Marantz'ın yeni receiverı SR6003 ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim? Olumsuz yönleri hakkında bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
Sanıyorum distribütöründe elinde mevcut. Benim incelediğim kadarı ile video giriş ve çıkışları yeterli seviyede, hdmi v1.3a mevcut. Up-converting ve up-scaling mevcut. yeni nesil hd ses formatlarını üzerinde çözebiliyor. gücüde iyi duruyor, 7*100 watt 8 ohm. Audyssey akustik kalibrasyon mevcut. Ayrıca görünüşüde çok güzel olmuş bence. Yalnız thx yok sanıyorum cihazda.

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.Product&cont=eu&bus=hf&prod_id=3794&series=comp&type=avr

Teşekkürler.
Merhabalar

Yeni bir surround sistem kurmak istiyorum fakat hoperlörler konusunda kararsız kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yamaha rx-v 1600 A/V
Yamaha dvd-s1700 dvd player
JBL northridge e60 front
JBL northridge e20 rear
JBL northridge e150p sub
JBL northridge ec25 center

A/V nin empedansını 8 ohm olarak ayarlamayı düşünüyorum.Seçim yaptığım hoperlörlerin wattlarını hep A/V nin kinden yüksek yada eşit seçtim. Düşük seçmem durumunda nasıl bir sorunla karşılaşırım veya karşılaşır mıyım?
Son olarak önerebileceğiniz HDMI kablo markası var mı?

Teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.643
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 2.254 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 212 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.