Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu ara Mcintosh lari kafaya koydum. Mcintosh ma7000 entegre amp yada yine Mcintosh MC252 yada MC402 power ve buna uygun bir pre icin arastirmalarim suruyor. Fiyatlar pahali, belki ebay den ikinci el alirim.
  • Rotellerden rahatsızlığınız mı var? Niye değiştirmeyi düşünüyorsunuz?
  • fena anfide deil yani kanal başına 200 vat veriyor belki aynı modelde pre kullanmadığınızdan seste bir düşüklük olabilir

• Sahibi olmak için acelemiz yokki, sindire sindire

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Düşünenler diye değil, sahibi diye gurup oluşturun...

Ondan sonra analog-dijital gurupları oluştururuz

• Roteller den memnunum bır sıkayetım yok hatta 804S ler ıcın onerılen sısteme sahıbım. Ama yabancı forumlarda 804s ile mcintosh kullanıp rotellere gore sesteki farkın gece ıle gunduz gıbı oldugunu belırten kullanıcılar mevcut. Bu yorumlar benı acıkcası heyecanlandırdı.

Akusta dan bir yetkili mc lerın kullanacagım hoparlor fıyatının 2.5 katı oldugunu ve bunun su an ıcın gereksız bır yatırım olacagını ayrıca boyle bır amfı ıcın min. 803d kullanmak gerektıgını belırttıler.

Ben mcintosh ları ebay de yada Turkıye de uygun fıyat da bulursam ıkıncı el alabılırım, akabınde de bir 803d ye gecıs yapabilirim dıye dusunuyorum. Ama daha sıstemı yenı aldım en az 3-4 yıl kullanıp iyi bir keyfini cıkaracagım. Boyle bır upgrade e gıtmem yakın tarıhte olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Streo düşünenler bir grup mu oluştursak ne

Aslında album paylasımı felan da olabilir. Mesela

http://avaxhome.ws/music/ethnic_world/vlad39.html

yada

http://avaxhome.ws/music/rock/classic_rock/vlad40.html

gibi...

• quote:

Düşünenler diye değil, sahibi diye gurup oluşturun...

Ondan sonra analog-dijital gurupları oluştururuz

Düşünmek (niyet etmek) başarmanın yarısıdır derler bilirsin
    Virüs aceleci ama, bünyenin ve cüzdanın da gelişmesi lazım bir miktar

• quote:

Orijinalden alıntı: lagordiyan

Roteller den memnunum bır sıkayetım yok hatta 804S ler ıcın onerılen sısteme sahıbım. Ama yabancı forumlarda 804s ile mcintosh kullanıp rotellere gore sesteki farkın gece ıle gunduz gıbı oldugunu belırten kullanıcılar mevcut. Bu yorumlar benı acıkcası heyecanlandırdı.

Akusta dan bir yetkili mc lerın kullanacagım hoparlor fıyatının 2.5 katı oldugunu ve bunun su an ıcın gereksız bır yatırım olacagını ayrıca boyle bır amfı ıcın min. 803d kullanmak gerektıgını belırttıler.

Ben mcintosh ları ebay de yada Turkıye de uygun fıyat da bulursam ıkıncı el alabılırım, akabınde de bir 803d ye gecıs yapabilirim dıye dusunuyorum. Ama daha sıstemı yenı aldım en az 3-4 yıl kullanıp iyi bir keyfini cıkaracagım. Boyle bır upgrade e gıtmem yakın tarıhte olmayacak.

1082 modeldi sanırım pre-amfi ile fikriniz değişebilir. Ancak Mcintosh ile Rotel farklı liglerin oyuncuları. Rotel ile Mcintosh kıyaslamamak lazım. Siz bu konuda uyarım şu olacaktır. 803D 500 watt, 804s 200 watt. 804s lerin güç gereksinimi ile 804s lerin güç gereksinimi arasında bence ciddi bir fark var. 803d almayı planlıyorsanız bu farkı gözetmeden alışveriş yapmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lagordiyan

Roteller den memnunum bır sıkayetım yok hatta 804S ler ıcın onerılen sısteme sahıbım. Ama yabancı forumlarda 804s ile mcintosh kullanıp rotellere gore sesteki farkın gece ıle gunduz gıbı oldugunu belırten kullanıcılar mevcut. Bu yorumlar benı acıkcası heyecanlandırdı.

1082 modeldi sanırım pre-amfi ile fikriniz değişebilir. Ancak Mcintosh ile Rotel farklı liglerin oyuncuları. Rotel ile Mcintosh kıyaslamamak lazım. Siz bu konuda uyarım şu olacaktır. 803D 500 watt, 804s 200 watt. 804s lerin güç gereksinimi ile 804s lerin güç gereksinimi arasında bence ciddi bir fark var. 803d almayı planlıyorsanız bu farkı gözetmeden alışveriş yapmayın.

Daha 804s ler hala kargoda iken upgrade konusuyorum yahu ne beter bir hastalikmis bu Sonu yok valla 804s alir dururdum diyordum bide tobe tobee

• hayırlısıyla yarın sağ salim gelsede şu kargo akşma bir müzik ziyafeti çeksekabi virüs tüm hızıyla bendede dolaşıyor, bu arada roksan kandy alabilrimama benim hop ile uyum nasıl olur onu çok merak ediyorum boşa kürek çekmeyelim maksat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 5 Ocak 2010; 17:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reference 757

hayırlısıyla yarın sağ salim gelsede şu kargo akşma bir müzik ziyafeti çeksekabi virüs tüm hızıyla bendede dolaşıyor, bu arada roksan kandy alabilrimama benim hop ile uyum nasıl olur onu çok merak ediyorum boşa kürek çekmeyelim maksat.

Etme sefa alma roksanlari. Kardesim birgun kapa senin magaza zincirlerini haftasonu kacalim istanbula dinleyip oyle alalim beraber. Aksi takdirde al sat lara devam edeceksin vallahi.

• Yurt dışı sitelerinde yapılan bütün yorumlara göre McIntosh MA6900'ün (4 ohm tap ayarında) 703'lerle uyumu mükemmelmiş. Bunu deneyen oldu mu?...
    Derken, TR distribütörü Modern Elektronik'i aradım. 6900'ler 2x200W, trafolu çıkışlıymış, fiyatı 8000$+KDV. Bunun yeni versiyonu varmış MA6600 (seri no eski ama versiyon yeni, anlamadım) 2x200W, 8900$+KDV ve bir de bunların alt modeli MA6300 ise 2x150W, trafosuz çıkışlı, 5190$+KDV.
    Bu fiyatları görünce benim hevesim kursağımda kalmış durumdadır. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun derim ve hürmetle çekilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Yurt dışı sitelerinde yapılan bütün yorumlara göre McIntosh MA6900'ün (4 ohm tap ayarında) 703'lerle uyumu mükemmelmiş. Bunu deneyen oldu mu?...
    Derken, TR distribütörü Modern Elektronik'i aradım. 6900'ler 2x200W, trafolu çıkışlıymış, fiyatı 8000$+KDV. Bunun yeni versiyonu varmış MA6600 (seri no eski ama versiyon yeni, anlamadım) 2x200W, 8900$+KDV ve bir de bunların alt modeli MA6300 ise 2x150W, trafosuz çıkışlı, 5190$+KDV.
    Bu fiyatları görünce benim hevesim kursağımda kalmış durumdadır. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun derim ve hürmetle çekilirim.

Yabancı forumlarda Mcintosh & B&W uyumu genellikle Bryston, Krell, Classe vb hi-end urunlerin B&W ile uyumundan daha cok ovuluyor. Bende soyleyenlerin yalancısıyım dınlemıslıgım yoktur. Ama gercekten durum boyle ıse ılerde sistem upgrade i yaptıgım zaman Mc lerı ciddi olarak dusunebilirim.

Modern elektronık bose ları abd fıyatlarının 3 katına mcintosh larıda 2 katına satıyor. Belkı haklı bır yonlerı vardır bılemıyorum ama ımkanı olanların yurtdısından alması baya bır $$ ı cebinde tutmasını saglar.

Fiyatları bende sordum MC402 fiyatı 9000 usd civarı idi buna uygun pre ise 7000 usd civarı idi (tr fiyatı). Abd de yasayan bir arkadasınız var ise bunların ıkıncı elını ebay de 5000-6000 usd (pre+power) gibi bir rakama alabilirsiniz.

• Classe ve Rotel, B&W ile aynı gurubun markaları. B&W 8xx serilerinin kalibrasyonu Classe ler ile yapılıyor ve 800d ve Natilius gördüğünüz heryerde Classe mono amfileri görürsünüz. Classe B&W için iyi bir tercih. Transparan ve yumuşak bir ses üretiyor, imajlama, air hissi, sahne genişliği ve derinliği anlamındada çok tatmikar sonuçlar veriyor. Mcintosh'ta B&W ile iyi ses veren amfilerden, temiz bir ikinci el güzel olabilir. Ama bu fiyatlarda pek çok amfi var dinlemenizi ve öyle karar vermenizi tavsiye ederim. Musical Fidelity, Audio Research, EAR, Classe, ASR vs. vs....
  • Az once kargodan bir hevesle aldim mallari arabada uyuyorlar, aksama uyandiracagim keratalari
  • biraz gider ayak okudum ama.
    selam arkadaşlar;
    @lagordiyan bebeler geldi anlaşılan akşama basacaklar velveleyi. uyandırırsan.
    tekrar güle güle kullan.
    @asefik,

ist. mcerası vardı yanılmıyorsam? sevgili @tamer ile? sonuç? var mı iyi gelişmeler.

McIntosh dedin mi orada dur. saygınlık mıydı bir kelime vardı öyle birşeydir. ama @altan bey'in önerilerine kulak verin. mark levinson,
    Moon hele hele unutmadan 8XX ile arası nasıldır bilmem ama AB sınıf amplilerden sonra bence Class-A ile Krell bir marka daha vardı yav bugunde unutkanlığımız tuttu onları düşünmek; dinlemek lazım.

@asefik bir şey çıkmadıysa senin ses zevkine bnce Tannoy Saturn 10 gider. aması maması yok eminim buna ama.yinede zevk bu.beri yandan da eski seri kolon ve Tannoy artık HI-FI üretmiyor bildiğim kadarıyla. yazık çok sevdiğim bir firmaydı.

ne ise şu işler azalsın bitsin.

• Classe , Mc ayarına çıkılıyorsa Lyngdorf'u da incelemenizi öneririm:
    http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=286728.jpg
  • Bu fiyatlarla çıkılamıyor kardeşim nerdeeeeee
    Roteller ne kadar civarındadır acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@asefik,

ist. mcerası vardı yanılmıyorsam? sevgili @tamer ile? sonuç? var mı iyi gelişmeler.

@asefik bir şey çıkmadıysa senin ses zevkine bnce Tannoy Saturn 10 gider. aması maması yok eminim buna ama.yinede zevk bu.beri yandan da eski seri kolon ve Tannoy artık HI-FI üretmiyor bildiğim kadarıyla. yazık çok sevdiğim bir firmaydı.

ne ise şu işler azalsın bitsin.

Üstad hoş geldin renk getirdin

İstanbul biletleri alındığı halde son anlık manevra ile nasip olmadı çekecek çilemiz varmış hala çekiyoruz işte uzaktan uzaktan

Tatile çıkmadan önce bana soru sormuştun Celine Dion - My heart will go on (Titanic soundtrack) şarkısı için bence nasıl olmalı diye,şarkıyı 3-5 kere dinledim zaten bilindik şarkı ve film ama düşüncelerim şöyle,

sürekli bir bass eskikliği hissettim,bass o kadar derinden ve hafif geliyorduki tekrar tekrar dinleyince nerdeyse arbeskçiler gibi kendime jilet atacaktım

dido white flag müzik ve şarkıcının sesi açısından tam istediğim tınılar mevcut olan şarkıdır.

Hoparlör derdi devam ediyor işte en son deftec clr2002 aldım center ve BP10 alıyordum front olarak ondanda vazgeçtim...gene kala kaldım işte öyle

Bu arada hazır B&W topiğine yazmışken,gösterdikleri iyi niyet,anlayış ve esnaflıktan dolayı B&W Akustanın tüm çalışanlarına burdan teşekkür ediyorum.Özellikler Serdar ve Yalçın beye

• Arkadaslar bu gece kurulumu gerceklestırdım ancak kollarım agrıdı arabadan cıkartıp asansore tasıyana kadar, lesh gıbıymıs yahu.

Su an hoparlor kablosu eksıgım var ıyı bırseyler almayı dusunuyorum birde pikap alımı kaldı onun dısında kendıme 3-4 yıl dur demeyı dusunuyorum upgrade ıcın.

Az once bırkac cd dınledım ve sesın yeterı kadar detaylı, dolgun ve de tatmınkar oldugunu soyleyebılırım

Bu aralar bıraz enstruman upgrade lerıne gırecegım duvar pıanosunu kuyrukluya cevırme ve synthesizer alımı gıbı.

Bu 8xx serılerının arkasında bayagı kalınca hoparlor kabloları goruyorum bunların marka ve modelı nedır bılen varmı
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.