Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
223.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arabanızı güzel günlerde mutlukla kullanın.
  • Sn. Teknika bu tip işlerde yapan bir işletme sahibidir. Bu sebeple vermiş olduğu bilgiler dahada geçerli ve önemli diye düşünüyorum. Benimde kendisine bu konuda bir sorum olacak. Disco vs. gibi yerlerde kullanılan ses sistemlerinde power amfiler çok daha uygun fiyatlara satılmaktadır yada öyle idi. Bekar iken evimin salonunda ufak bir barda olabilecek bir ses ve ışık düzeni kurmuştum buradan hatırlıyorum. Neden üretilen gücün bu kadar önemli olduğu bir düzenekte power amfiler, stereo power amfilerden çok daha uygun fiyatlara satılır. Tahminim muhtemelen dip gürültüsü engelleme, sessiz çalışma gibi sizin bahsettiğiniz sebeplerde etken olmalı. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar bugun 804s imi aldim. Yilbasi yogunlugundan dolayi kargoda hasar gormemesi icin pazartesi yollamaya karar verdik.

Buradan Yalcin Bey'e ve Zeynep Hanim'a ilgi, alaka ve yardimlarindan oturu tesekkurlerimi sunuyorum. Hepsi guleryuzlu ve samimi insanlar.

Yalcin Bey sagolsun guzel ve yararli bilgiler verdi ayrica bunun yaninda hos, samimi bir sohbet gerceklestirdik.

Ben kendimi sansli bir alici gibi dusunuyorum, urunu hic beklemedim aldim ve ciktim. b&w fabrikasinin tasinmis olmasi, gemi nakliyesi gumruk vb sorunlar ile hic ugrasmadim. Bu yuzden ayrica mutluyum. Urunu basta kozmetik olarak iyice kontrol ettikten sonra onayladik ki Yalcin Bey gozu gibi baktigini daha onceki telefon gorusmelerimizde dile getirmisti.

Urune onay verdikten sonra bir dinleti yaptik roteller ile sonra cd calari cikarip rega marka bir pikap baglayip dinledik. Sunu soyleyebilirim ses gercekten dolgun, baslar siki ve naturel bir ses sunuyor 804s ler. Bunun yaninda ahsap siyah gorunum ve dizayni hem benim hem nisanlimin cok hosuna gitti.

Aradigimi buldum kesinlikle mutluyum arkadaslar. Yarin pikap imi da alip plak koleksiyonuma baslayacagim.

Burdan ayrica Sayin Altan Bey'e verdigi detayli bilgiler ve yardimlari icin tesekkuru borc bilirim.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın keyifli dinletiler, imza da çok şık olmuş... Elazığ'a selamlar...
  • Sn. Loagordiyan,

Allah daha iyilerini almak nasip etsin inşallah. İyi günlerde kullanın.
  • lagordiyan(emre)arkadaşım tekrar hop hayırlı olsun.iyi günlerde kullanman dileğiyle.
    amf23 Elazığdan'da size selam varsağlıcakla kalın.
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanının.

Arkadaşlar, hepinizin 2010 yılı mutlulukla geçsin. Allah herkeze gönlündeki sistemi evine kurmayı nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagordiyan

Arkadaslar bugun 804s imi aldim. Yilbasi yogunlugundan dolayi kargoda hasar gormemesi icin pazartesi yollamaya karar verdik.

Buradan Yalcin Bey'e ve Zeynep Hanim'a ilgi, alaka ve yardimlarindan oturu tesekkurlerimi sunuyorum. Hepsi guleryuzlu ve samimi insanlar.

Yalcin Bey sagolsun guzel ve yararli bilgiler verdi ayrica bunun yaninda hos, samimi bir sohbet gerceklestirdik.

Ben kendimi sansli bir alici gibi dusunuyorum, urunu hic beklemedim aldim ve ciktim. b&w fabrikasinin tasinmis olmasi, gemi nakliyesi gumruk vb sorunlar ile hic ugrasmadim. Bu yuzden ayrica mutluyum. Urunu basta kozmetik olarak iyice kontrol ettikten sonra onayladik ki Yalcin Bey gozu gibi baktigini daha onceki telefon gorusmelerimizde dile getirmisti.

Urune onay verdikten sonra bir dinleti yaptik roteller ile sonra cd calari cikarip rega marka bir pikap baglayip dinledik. Sunu soyleyebilirim ses gercekten dolgun, baslar siki ve naturel bir ses sunuyor 804s ler. Bunun yaninda ahsap siyah gorunum ve dizayni hem benim hem nisanlimin cok hosuna gitti.

Aradigimi buldum kesinlikle mutluyum arkadaslar. Yarin pikap imi da alip plak koleksiyonuma baslayacagim.

Burdan ayrica Sayin Altan Bey'e verdigi detayli bilgiler ve yardimlari icin tesekkuru borc bilirim.

804S ler Hayırlı olsun,ilerdede daha güzelini almayı Allah nasip etsin.Ömür kısa ve hızlı geçiyor bu tür hevesleri imkanlar ölçüsünde gidermek lazım...gelip dinlemek nasip olmadı şu B&W leri bi türlü.İlerde nasip olur banada inşallah...

• quote:

Arkadaslar bugun 804s imi aldim. Yilbasi yogunlugundan dolayi kargoda hasar gormemesi icin pazartesi yollamaya karar verdik.

hayırlı olsun güle güle kullan.

• @lagordiyan

Hayırlı olsun, güle güle dinle...

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun...
  • Arkadaslar hepinizin iyi dilekleri ıcın gercekten cok tesekkur ediyorum.

Dediginiz gibi hayat kısa, kimimiz 50m2 kimimiz 500m2 evlerde de oturuyoruz ancak en gon gidecegimiz yer 2m2. Onemli olan yasadıgımız sure ıcerısınde bizi seven insanları kırmadan, hayattan max duzeyde zevk alarak yasamak ve de en onemlisi hayatta sizi ozel hissettirecek, zor durumunuzda her daim yanınızda olacak iyi bir es bulup bu hayatı onunla tamamlamak.

Ben herseyin en guzelini sizlere diliyorum umarım daha iyilerini siz kullanırsınız bende dinlemeye gelirim bol bol . Herseyin 2010 yılı ıcın gonlunuzce olması dılegıyle. Herkese MUTLU YILLAR
  • B&W camiyası :)

İyi Yıllar...
  • quote:

Arkadaslar hepinizin iyi dilekleri ıcın gercekten cok tesekkur ediyorum.

Dediginiz gibi hayat kısa, kimimiz 50m2 kimimiz 500m2 evlerde de oturuyoruz ancak en gon gidecegimiz yer 2m2. Onemli olan yasadıgımız sure ıcerısınde bizi seven insanları kırmadan, hayattan max duzeyde zevk alarak yasamak ve de en onemlisi hayatta sizi ozel hissettirecek, zor durumunuzda her daim yanınızda olacak iyi bir es bulup bu hayatı onunla tamamlamak.

Ben herseyin en guzelini sizlere diliyorum umarım daha iyilerini siz kullanırsınız bende dinlemeye gelirim bol bol . Herseyin 2010 yılı ıcın gonlunuzce olması dılegıyle. Herkese MUTLU YILLAR

B&W 8xx serisi almak insanda pozitif duygularıda artırıyormuş demekki

Herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yılda iyiliker güzellikler sizinle olsun

• Herkese sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı bir yeni yıl olur inşallah.
  • Uzun süredir yazamadım. 703'lerimle huzurlu ve mutluyum. Buradaki 8xx yazılarını okuyup "zehirlenmemek" için fazla takılmıyordum.
    Bu vesile ile, ben de herkese sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
  • Eloir, Boşver arkadaşım biz 703'lerimizin keyfini sürelim Sen stereo planlıyor musun?
  • Stereo şuan bana uzak. WAF yüzünden
    Center alamadım hala, ona yanıyorum. HTM7 çok iri geliyor. LCD'nin altında 35cm yer var-yok.
    Uygun HTM4 bulursam alıcam, ama 2.eli yok

Yurt dışından da gelmiyor ki bu meretler, çok ağır. Beklemedeyiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eloir

Uzun süredir yazamadım. 703'lerimle huzurlu ve mutluyum. Buradaki 8xx yazılarını okuyup "zehirlenmemek" için fazla takılmıyordum.
    Bu vesile ile, ben de herkese sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.

Vaay, sevgili Eloir, şükür kavuşturana, özlettin, arayı bu kadar açma, ancak zehirlenme korkunda da haklısın ki bende stereo kaşıntısı had safhada son zamanlarda, birilerinin kulakları çınlamıştır herhalde BU arada herkese tekrar iyi yıllar...
  • Streo düşünenler bir grup mu oluştursak ne
  • Düşünenler diye değil, sahibi diye gurup oluşturun...

Ondan sonra analog-dijital gurupları oluştururuz
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.