ARkadaşlar bow fire force çarım war şu an 99 lv şimdi üstümde pro set war ama armor aldım 100 lv chest 100 lv legs we 99+6 ayakkabı seti karışık mı yapsam armor pro yoksa sadece pro yada armor mu yapsam aslında tek pro yapmak istioyurm ama o itemlere yazık olacak.BAzı arkadaşlarımda garment yap dio siz nediosunz bakalm=)
quote:
Orijinalden alıntı: ErİXMaN^^
ARkadaşlar bow fire force çarım war şu an 99 lv şimdi üstümde pro set war ama armor aldım 100 lv chest 100 lv legs we 99+6 ayakkabı seti karışık mı yapsam armor pro yoksa sadece pro yada armor mu yapsam aslında tek pro yapmak istioyurm ama o itemlere yazık olacak.BAzı arkadaşlarımda garment yap dio siz nediosunz bakalm=)
Sat armorları,pro ol...
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
Orijinalden alıntı: ErİXMaN^^
Sat armorları,pro ol...
pro yokki ikisini karıştırsam neolur acep :D
Pro yap, armor kötü olur. Force olsa dahi herhangi armor giyen bowman görmedim açıkçası. Yapabilirsen +5 pro çok iyi olur.
Karşında int. ağırlıklı bir karakter oldugunu düşünürsek, eğer impotent tutturamazsan büyük ihtimalle ölürsün. Garment daha dengeli bir seçim olacaktır.
İkisini karıştırırsan pro'nun verdiği %10 hız gibi özellikleri kaybedersin.Ayrıca armor str char için en kötü giysidir.Satıp pro giymeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Seytan Kobra
İkisini karıştırırsan pro'nun verdiği %10 hız gibi özellikleri kaybedersin.Ayrıca armor str char için en kötü giysidir.Satıp pro giymeni öneririm.
Arkadaş kesinlikle doğru sölüyor...Str charlar için armor saçma bi set ! Kesinlikle Force isen Pro set giymelisin
Eğer elindeki armor kıyafetler bulacağın pro kıyafetlerden daha ii ise bende karışıkta giyebilirsin...(Buda bi seçenek tabii)
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
Karşında int. ağırlıklı bir karakter oldugunu düşünürsek, eğer impotent tutturamazsan büyük ihtimalle ölürsün. Garment daha dengeli bir seçim olacaktır.
Hocam ama defans yönünden 1build eksik... Onun için pro giymesi daha iyi olmaz mı?
pro giyiyorm ama sadece üstlüğü armor yapacam phy def artsın die =)
iyi hoş güzel demişsin fakat arkadaşın dediği gibi %10 azalma olur bide harcaman artar..ayrıca int sword buildlerdede zorlanırsın yiyecen dmgler artar..örneğin nukeler veya yatır batır skilleride..onun yerine hem garment hemde pro set yapmanı öneririm yinede sen bilirsin tabe :D
Pro Al
Ya bence en iyisi bu itemler kalsın karısık yap şimdi nerde bulcan sen 100chest-legs proyu sen bunun yanına bide +4-+5 garment set yap bak bakim ondan sonra çar nasıl oluo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme