. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 19:2:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.

-
-
Çimleri olmasa güzel okul da işte yapıcak bir şey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: RetckenÇimleri olmasa güzel okul da işte yapıcak bir şey yok
niye kötü mü çimleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır dikkat dağıtıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dikkat dağıtıyor maalesef taü gibi çimsiz okullara yönelmek daha mantıklı bu devirde
-
Hollywood effect o inanmayin
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
Hollywood effect o inanmayinbu nasıl effect hocam gerçek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 23 Ağustos 2021; 16:7:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: Retckendikkat dağıtıyor maalesef taü gibi çimsiz okullara yönelmek daha mantıklı bu devirde
TAÜ'lülerin muhabbeti miydi bu bir ara forumda paylaşılmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A
Bu mesaj silindi.YKS 2022'ye mi gireceksin hocam yoksa yerleştirme sonuçlarını mı bekliyorsun
Boun kazanınca takım elbiseli fotoğraf otomatikman beliriyor galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamen algıda seçicilik; eskiden öğrenmek için bir okula ihtiyaç duyulduğundan ve toplumsal normların yanlışlanması daha doğrusu yanlışlansa bile yeni bilginin genel geçer bir hale gelmesi çok zor olduğundan ve alt klasman-yüzeysel düşünen-sorgulama yetisi zayıf kişilerin toplumlarda her zaman oransal olarak fazla olmasından dolayı geçmişte kalan bu kanının varlığını sürdürmesinden başka bir şey değil. Tıpkı çözümsüz soru bankasının olmadığı, internet üzerinde yüzlerce kaliteli eğitim kanallarının olduğu bir ortamda “dershanesiz sınav kazanılmaz” kanısının varlığını sürdürmesi ve bu yüzden her yıl dershanelere boşu boşuna binlerce lira verilmesi gibi. Ha bana sorarsan elit öğrencileri(proje çocuklarını) genel olarak koç, galatasaray, bilkent gibi yerlerde bulabilirsin. Zengin, elit bir aileden gelmiş, orada yetiştirilmiş; sen yurt mu daha pahalıya gelir yoksa 5 kişi 2+1 ev mi hesabı yaparken avrupada, amerikada dolaştırılmış çocukların zekileri genelde bu universitelerde okuyor. Yoksa kimse ortaokulda lisede ortalama biriyken uniye geçince bir anda elit birine dönüşmüyor, sadece yks’ye çalışırken günde saatlerce masa başında ders çalışabilmiş biri olduğunu kanıtlıyor, bu kadar yani:) Ha tabi dünya hayal-umut dünyası, allah bize rol yapma hatta bu yapılan rolün gerçek olduğunu zannetme yeteneği vermiş, insta biona universite ismi yazıp, bunu kimliğin haline getirip elit biri olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin, tıpkı en fazla 50 lira maliyeti olan bir ayakkabıya üzerinde nike yazıyor diye 1000 tl verip öz güven kazanan insanlar gibi;) (Hafife alma ha, %99 tarafından hala değer görüyor bu davranış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiroDiMarzio -- 23 Ağustos 2021; 17:6:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yanlış önerme çok çöp boun profilleri gördüm. ayrıca yaptığım analizlere göre ne kadar gereksiz şeyle dolu linkedin profilin varsa o kadar vasıfsızsın demek oluyor (experience kısmı hariç) experience kısmına okulun IEEEEeeE klübünü yazdıysan 2 kat vasıfsızmışsın
Bir öğrenci için lise, üniversite ve 1-2 staj. Fazlası varsa %90 bomboşştur. Sertifika olanlardan zaten koşarak kaçın.
-
+1 bilmem ne projesini gerçekleştirdik şunlara şunlara teşekkür ediyorum diyen adamın konuyla alakası 0a yakındır ya da boş bir iştir
quote:
Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub DubBir öğrenci için lise, üniversite ve 1-2 staj. Fazlası varsa %90 bomboşştur. Sertifika olanlardan zaten koşarak kaçın.
Asıl lise adını yazan adam boştur, ergenliğin ortasındaki 4 yıllık lise hayatını nerede geçirdiğini ne yapsınlar la? Ha yaptığın proje olur, katıldığın ve başarı kazandığın bir yarışma olur lise yıllarında onları eklersin. Öte yandan IBM, Google gibi firmaların üniversite diploması gibi geçerli sertifikaları var, bunları ekleyen adam 3-0 öne geçer, udemy sertifikası ekleyenlerin ise kendilerine saygısı yoktur, hepsi birer kancıktır
kuzey kampüs beton hocam tam sizlik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gtü cenglilerin linkedinini gormemis yazar beyani
Robert işe alımda koç bilkent gibi okullardan daha değerli. O yüzden liseyi ekledim. Connection yaratmak ve lisenin mezunlarına ulaşabilmek için de faydalı oluyor. Onun dışında gereksiz katılıyorum. Bahsettiğin sertifikalara hiç denk gelmedim. Gördüğüm sertifikaların tamamı max 2-3 gün süren etkinliklere verilen katılım sertifikası. Zahmet edip belgeyi eklemek bile çok üzücü bunlarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Tamamen algıda seçicilik; eskiden öğrenmek için bir okula ihtiyaç duyulduğundan ve toplumsal normların yanlışlanması daha doğrusu yanlışlansa bile yeni bilginin genel geçer bir hale gelmesi çok zor olduğundan ve alt klasman-yüzeysel düşünen-sorgulama yetisi zayıf kişilerin toplumlarda her zaman oransal olarak fazla olmasından dolayı geçmişte kalan bu kanının varlığını sürdürmesinden başka bir şey değil. Tıpkı çözümsüz soru bankasının olmadığı, internet üzerinde yüzlerce kaliteli eğitim kanallarının olduğu bir ortamda “dershanesiz sınav kazanılmaz” kanısının varlığını sürdürmesi ve bu yüzden her yıl dershanelere boşu boşuna binlerce lira verilmesi gibi. Ha bana sorarsan elit öğrencileri(proje çocuklarını) genel olarak koç, galatasaray, bilkent gibi yerlerde bulabilirsin. Zengin, elit bir aileden gelmiş, orada yetiştirilmiş; sen yurt mu daha pahalıya gelir yoksa 5 kişi 2+1 ev mi hesabı yaparken avrupada, amerikada dolaştırılmış çocukların zekileri genelde bu universitelerde okuyor. Yoksa kimse ortaokulda lisede ortalama biriyken uniye geçince bir anda elit birine dönüşmüyor, sadece yks’ye çalışırken günde saatlerce masa başında ders çalışabilmiş biri olduğunu kanıtlıyor, bu kadar yani:) Ha tabi dünya hayal-umut dünyası, allah bize rol yapma hatta bu yapılan rolün gerçek olduğunu zannetme yeteneği vermiş, insta biona universite ismi yazıp, bunu kimliğin haline getirip elit biri olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin, tıpkı en fazla 50 lira maliyeti olan bir ayakkabıya üzerinde nike yazıyor diye 1000 tl verip öz güven kazanan insanlar gibi;) (Hafife alma ha, %99 tarafından hala değer görüyor bu davranış)
|
dikkat dağıtıyor maalesef taü gibi çimsiz okullara yönelmek daha mantıklı bu devirde |
yanlış önerme çok çöp boun profilleri gördüm. ayrıca yaptığım analizlere göre ne kadar gereksiz şeyle dolu linkedin profilin varsa o kadar vasıfsızsın demek oluyor (experience kısmı hariç) experience kısmına okulun IEEEEeeE klübünü yazdıysan 2 kat vasıfsızmışsın
|
İeeeeeee ne lan LFLFORORORKTKTLŞRŞR
|
Benzer içerikler
- marmara ybs
- tyt 70 ayt 50 net kaç bin
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- kıbrıs'ta kyk yurdu var mı
- özelde tıp okumak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X