Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.633
Cevap
282
Favori
628.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 749 liradan uygun timberland bulma şansimiz varmidir?
    Bir ara metro marketlerde satiliyordu hala satis varmi. Bilen arkadaslar bilgilendirebilirse cok sevinirim
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabının ağırlığı nasıl. Ben sadece yağmurlu havalarda giymelik su geçirmeyen bir şey arıyorum. Cat botlarım var eyvallah ne kar suyu geçiriyor ne de soğuk ama çok ağırlar ufak yağmurlarda giyince adım atmak işkence oluyor.
  • iar İ kullanıcısına yanıt
    Spor ayakkabı gibi, çok rahat ve hafif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyner 250tl ye 50 kuponu devam ediyormu

• www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    https://www.boyner.com.tr/lotto-gunluk-ayakkabi-629870

ayakkabıyı kullanmadım, bkm indirimi ile 150 civarına geliyor.

• DECATHLON
    Hiking - SH520 X-WARM KAR AYAKKABISI
    http://www.decathlon.com.tr/SatinAl/8344341

Bu botu almayı düşünüyorum deneyen veya kullananlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.

• Terazidere'deki ayakkabıcılar da uygun fiyata satıyor arkadaşlar. 150 liraya 2 sene önce Hammerjack aldım hala giyiyorum

---

ben ayağı sıcak tutacak bir bot arıyorum tamam su geçirmiyor tamam dayanıklı ama ayağımı sıcak tutacak ve tipi düzgün bot arıyorum
  • Cat bot için küçük de olsa kampanya yapan bir site var mı? Dün bir site 50 lira yapıyoruz diye konu açmıştı ama konuyu silmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

MERRELL MOAB FST MID GORE-TEX botu 300 liraya almış bulunmaktayım.

buda linkimiz almak isteyen varsa model hakkında yorum yapabilirim.

İyiymiş.

En az bi 6-7 sene önce aldığım Goretex'li, vibram tabanlı Lafuma botlar artık ömrünü tamamladı. Çok janjanlı olmayan, su geçirmeyen ama teri de uzaklaştırabilecek bir bot arıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Morhipo 120 TL hediye çeki tanımlamış. Keen revel 3 aldım bende. 600 den 480 e düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-mistry -- 2 Kasım 2017; 19:14:1 >
  • hocam hangi şehir de kullanacaksınız söyleyin ona göre model önerebilirim.
  • Merrell moab fst mid gore-tex deneyimlerim.

+ları
    -öncelikle tek söyleyeceğim şey daha önce ki botlarla ayaklarıma işkence etmişim.
    -botlar aşırı rahat ayakları sarıyor ve kesinlikle kokutmuyor.
    -aşırı tabanı sert olmasına rağmen o sertlik ayağınıza gelmiyor. ağrıtma diye bir olay yok kısacası.
    -hafif bunlarla 5 km bile yürüseniz ayaklarınız asla ağrımaz.
    -esnek.
    -tabanı tutucu özelliğe sahip en azından kuru yolda yürürken hissediyorsunuz gerçekten ayağınızı sağlam bastığınızı.

-leri
    -botum kesinlikle aşırı bir izolasyonu sahip değil bunu bilerek alın.
    -güzel olmasının eksi kısmı ise narin olması yani dağlık bot değil. güzel bakılmazsa çabuk yıpranır.
    -botu yüzde yüz buzda giymeyin. buz patenindeymişsiniz gibi kayarsanız. bunun için merrell markasının vibramla birlikte ürettiği (sadece merrell e özel) vibram Arctic Grip tabanı var. onu alabilirsiniz. ( fiyatı tuzlu )

yaklaşık 1 haftalık deneyimlerim bunlar yağmurlu hava da denemedim fakat gore-tex olduğu için içim rahat.kesinlikle önermekle birlikte güzel kullanılması gereken bot yoksa kendini dağıtır.

son olarak Karrimor botları tavsiye etmiyorum. türkiye pazarından çekildiler elde kalan botları kitlemeye çalışıyorlar. ayrıca fabrikası çindeymiş bu yüzden kalitesi düşmüş haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-mistry

Morhipo 120 TL hediye çeki tanımlamış. Keen revel 3 aldım bende. 600 den 480 e düştü.

Nakit zaten 430 TL'ye alınabiliyordu uzun zamandır...

www.k2outdoor.com.tr
    Keen Revel III Su Geçirmez Kışlık Bot K2 Outdoor - Doğa Sporlarının Uzman Mağazası
    http://www.k2outdoor.com.tr/Revel-III-Mid-WP-Su-Gecirmez-Kislik-Bot,PR-6477.html

• markafoni eski markafoni olaydı güzel bi bot kampanyası yapardı.
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Evet görmüştüm o fiyatı ancak güvenmedim siteye. zaten taksitle aynı fiyata geliyor diye Morhipo dan aldım.

• Adidas terrex botları onerirmisiniz ? -40 gören memlekette giyicem kar en az 1 m olur.

Soğuk sicak geçirme konusunda nasildir sizce? 675 vermeye değer mi ?

Suan ki botlarkm adidas climaprof çok memnunum fakat bulunduğum ilde hic bir yerde yok. Ve internetten alma imkanimda yok şuan.

• Valla Salomon Quest 4d 2 GTX i 1.5 yıl önce Karaköy sport city den 500 e almıştım tek numara kalmıştı. Şiddetle tavsiye ediyorum diyordum ki şimdi ki fiyatını görene kadar. Şu anda tam 1000 tl olmuş inanılır gibi değil böyle bir olay. Eğer olur da bi yerlerden bulursanız uyguna kaçırmayın derim. Merrell Cat Harley Bulldozer vb. bir çok ürünü kullanmış biri olarak quest 4d 2 gerçekten inanılmaz. Tabi ki mevsimi göz önünde bulundurun. Bitliste yaşıyorum inanılmaz kar yağışı var genelde hava soğuk. İstanbul için çok fazla olabilir bu bot. O civarlar için bunun yerine dikiş sayısı daha az daha ufak çaplı birşeyler öneririm. Quechua 500 serisi örnek verilebilir. Kesinlikle pişman etmez

Edit: 1100 olmuş beyler kaçın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 3 Kasım 2017; 13:7:4 >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşünüyorum almayı bf de filan düşermi acaba diye bekliyorum sogukda performansı nasıl terletme yapıyormu peki tnf nin hedgehog var hafif nemleniyor çorap , onda nasıl olur acaba , bu arsda genelde bende soguk yerde kullanıcam

• markafoni cat botlar indirimde arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Hocam bende düşünüyorum almayı bf de filan düşermi acaba diye bekliyorum sogukda performansı nasıl terletme yapıyormu peki tnf nin hedgehog var hafif nemleniyor çorap , onda nasıl olur acaba , bu arsda genelde bende soguk yerde kullanıcam

İstanbulda yoğun yağmurda ve karda kullandım. Burda da 2 haftaya başlıyor kar. Hiç bi şekilde nemlilikle karşılaşmadım. Sadece ayakkabının uç kısmı hafif nemleniyor iç kısımdan ama hiç bi şekilde çorabımda nemlilik görmedim şu ana kadar. 1 aya editlerim yoğun kardan sonra

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.