Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.633
Cevap
282
Favori
628.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adidas CLİMAWARM WİNTER HİKER SPEED CLİMAPROOF BOT aldım normalde 43 giyiyorum ancak bunda 43,5 sipariş ettim olmadı dar geldi daha sonra 44 numara ile değiştirdim fakat oda olmadı ürün 500₺ ye Adidas shop dan aldım indirimli olarak. Sizin önereceğiniz bir ürün varmı yoksa bu fiyata bunun 44,5 numara yada 45 numarası da YÖK sitede 45,5 numarasınımı sipariş edeyim. Bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

Adidas terrex botları onerirmisiniz ? -40 gören memlekette giyicem kar en az 1 m olur.

Soğuk sicak geçirme konusunda nasildir sizce? 675 vermeye değer mi ?

Suan ki botlarkm adidas climaprof çok memnunum fakat bulunduğum ilde hic bir yerde yok. Ve internetten alma imkanimda yok şuan.

Bot çok rahat, yere sağlam basıyor kesinlikle su geçirmiyor, iyi bi havalandırma olayı var ayak konforunu sağlıyor ama ısı yalıtımı konusunda pek başarılı değil.Antalyada dahi ayağımın üşüdüğü oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem diyemem. Ayakkabı sert. Tabanı yüksek ve taban da sert. 2 gün giydim. Uzun zaman sonra ilk kez ayağımı terleten bi ayakkabı oldu. Normalde ayaklarımı terleten bi ayakkabıdan hoşlanmam ama çok rahatsız edici bir terleme değil bununki. Ayak uçlarında oldu. Ayakkabıyı çıkarınca hemen kayboldu. Rahatlığı konusunda da iyi diyebilirim. Su geçirme durumu hakkında birşey diyemem. Hafif yağmurda giydim çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfztkn M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, Boyner indirimi ile 100 tl aldım bende dün geldi siparişim. Genel olarak malzeme kalitesini ve konforu nu beğendim.

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bekliyorum yorumlarınızı , almayı düşünüyorum ama bakalım bf de filan indirim kovalıyorum :) , bide tipi çok hoş botun

• 100e nasıl aldın hocam sen ben 160a aldım

• Arkadaşlar grisport markasını deneyen varmı ? F/p olduğunu düşünüyorum giyen arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    2 gün önce aldım botu, çok fazla deneme şansım olmadı ama genel olarak malzeme kalitesini ve işciliği beğendim. yürüyüş konforda gayet iyi bence

• Hepsiburada %30 indirim var

Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Fırsat var mı aralarında ?

• Arkadaşlar divarese markasını kullanan var mı hiç? Tavsiye eder misiniz?
  • TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt
    Begendigin bi model varsa bakayım , hepsine bakmak isterdim ama birazdan uyumam lazım :)

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt
    Ürün beğeniyorsun, beden seçiyorsun, başka satıcıya aktarıp fiyat fırlatıyor.

Çakal HB

• dockers sanırım yeni çekik gözlülerimiz :)))

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    1:1 , merrell e merrell den daha çok benziyor ama 150 civarına alınabiliyor galiba indirim ile bence fena sayılmaz, bi yerde incelemiştim kalitesiz gelmedi bana ; ilgilenen bi baksın derim.

• www.hepsiburada.com
    Scooter Erkek Bot M5223T Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/scooter-erkek-bot-m5223t-pm-HB000008A747

n11'den kuponla 120 ye almıştım. hb'da kampanyalı 118 lira iyi fiyat birde avantajix var. çok deneme fırsatım olmadı ama bot güzel tavsiye ederim.
  • mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    bu bot su alıyor en azından benimkinde aldı bir kaba su koyup denemiştim geri iade ettim ama satıcı hala onay vermedi
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    hocam üzerinde kesinlikle su geçirmez yazıyor. tavsiye eden başka bir arkadaş daha vardı konuda hatta
  • mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    hocam ben denedim malesef aldı botta çok hoşuma gitmişti aslında öyle çok derin bir suda değildi ayakkabı burnunu geçmiyordu ayakkabıyı koydum uyuya kalmışım biraz fazla kalmış olabilir 4 5 saat kadar ama fark etmez asla su geçirmez yazan bot sonuçda durduğu yerde su aldı birde yürüdüğünüzü düşünün, belki bana öyle denk geldi bilemiyorum ama su almama performansı hakkında denemeden yorum yapılabiliyor bazen
  • Hocam yurtdışı Dockers değil bu TR üretimi ve kalitesi düşük. Bence black firday indirimlerini bekleyin
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.