Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.629
Cevap
282
Favori
628.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz internetten baktım da 11.11 daha büyük bir indirim diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhandere5858 kullanıcısına yanıt
    aslında dünya çapında amazon blackfriday indirimleri çok meşhurdur ve çok uygun ürünler düşer de bizim ülkemizdeki kur nedeniyle bu sene çok da yaralanamayacağız.
  • beyler flo dockers dan iş için bu botu 199 TL ye aldım, mat deri ve su geçirmez diyor. Bir bakın derim.
    [BOT FIRSATLARI 2024-2025]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 28 Ekim 2017; 20:29:14 >

• merhaba yeşil kunduradaki wolverin markası nasıldır alınırmı acaba

• www.flo.com.tr
    Mavi Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Mavi Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/mavi-george-siyah-erkek-bot.html

arkadaşlar bu mavi jeans in ürünü mü yahu ?

bir de alıp deneyen var mı, converse tarzında yapmışlar işin açığı hoşuma gitti ? ama nedir ne değildir bilmiyorum. aydınlatabilir misiniz beni ?

• kemal tanca dan 1 bayan bot, 1 erkek Outdoor Bot aldım 400 lira tuttu .50 lirada indirim yaptılar 350 ödedim.

normal botlar takoz gibi ,Outdoor Bot spor ayakkabıdan daha rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 29 Ekim 2017; 16:10:23 >
  • MERRELL MOAB FST MID GORE-TEX botu 300 liraya almış bulunmaktayım.

buda linkimiz almak isteyen varsa model hakkında yorum yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

MERRELL MOAB FST MID GORE-TEX botu 300 liraya almış bulunmaktayım.

https://www.spx.com.tr/urun/merrell-moab-fst-mid-gore-tex-erkek-bot-J35743-13912.html

buda linkimiz almak isteyen varsa model hakkında yorum yapabilirim.

hocam 300 liraya nerde aldınız? in street garaj indirimlerinden mi
  • Kısa bot ,kışın sıkıntı çıkarıyor..Kar kaçtımı ayak buz gibi ; uzun bot yada çizme düşünüyorum bakalım.Tabii uygun fiyatlı bulabilirsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif yarim bot tavsiyesi verecek varmi? Kar falan yagmaz burda ondan hafif ve rahat olmali butce onemli degil

11.11de kargo fırmaları sısıyor resmen uzun surer be
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    yok hocam. Arkadaşım outdoor mağazalarının birinde çalışıyor. çalışan indirimi ve nakitle bu kadara anca düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

yok hocam. Arkadaşım outdoor mağazalarının birinde çalışıyor. çalışan indirimi ve nakitle bu kadara anca düştü

hocam hayırlı olsun süper fiyata gelmiş, hem goretex hemde merrell kalitesi.
  • takip bot lazım...
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    düz renk seviyorsanız asolonun ayakkabılarını öneririm. denemişliğim var öneririm.

urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/asolo-century-goretex-erkek-gunluk-ayakkabi-P187905477

daha cafcaflı istiyorsanız salomon tercih edebilirsiniz.

hiç giymedim fakat gördüğüm çok hoş gözüküyorlar.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam 1 aya yakın aramadığım yer kalmadı. şans eseri öğrendim ben de:)

eğer istanbul'da otuyorsanız mağazaları dolaşmanızı tavsiye ederim. indirim güzel indirim yapan yerler var.

kadıköy'de swatoutdoor var bana iyi indirimler yapmışlardı. size de yapabilirler. (özellikle nakitte) yine kadıköy de k2 outdoor var orda keen botu vardı 1 tane uygun fiyatlı. 290 a geliyordu. denemiştim fena değildi. kadıköy çarşında bi kaç yer daha var onlar da güzel indirimler yapıyorlar deneyin şansınızı:)
  • Çöp. Adını saymama gerek yok. Paraya kıyup tımberland oxford al. Chelsea botlarıda guzel youtuebdan bakabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

11.11de kargo fırmaları sısıyor resmen uzun surer be

Bu bot 154 tl indirimde 125 olucak birde kupon olda az dha ucuz burda bu tarz botun en düştüğü 180 lerde hocam. Veya diğer attığım içi yünlü burdakilere göre daha iyi görünüyor fp olarak. Kış erken gelmezse beklerim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfztkn

Bugün sipariş ettim. İnşallah pişman olmam

üründen memnun kaldınız mı,bende sipariş vermeyi düşünüyorum? birde kalıpları nasıldır?
    Eskisehire vakit yok mersinde olsam.alirdim ama burda vakit yok 1 2haftaya alirim ben suandan basladi hergun yagis..

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.