Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.633
Cevap
282
Favori
628.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Kardeşim Harley diye tutturdu, ulen bu botlar da 300-350'den aşağı değil. Ankara'da nereden bakalım uygun fiyatlı Harleylere?

letgoda 60-70 liraya sıfır çakma harley satıyorlar, tamda gönül almalık ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Kardeşim Harley diye tutturdu, ulen bu botlar da 300-350'den aşağı değil. Ankara'da nereden bakalım uygun fiyatlı Harleylere?

hocam bunlar senden benden cin anlar anında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Tek tek giyip denedim, celik burunlu is ayakkabilari bile decathlondaki botlardan daha rahattir, decathlon bot konusunda sinifta kaldi. en son boynerdan The North Face Hedgehog Fastpack GTX aldim.

işyerinde çelik burunlu ayakkabı giyiyorum.söylediğinize katılıyorum çok rahat.dehatlonda millet ne alıyor anlamıyorum çoğu ürünü ucube .bide darhman var özellikle ucube ürünleri satıyorlar

deichman konusunda sonuna kadar katılıyorum, dünyanın en çirkin ucube ayakkabıkarını satıyorlar, ayakkabıcıların madame cocosu diyorum hatta

fakat decathlon konusunda farklı düşünüyoruz. decathlon özellikle kendi ürünlerinde acayip bir arge çalışması yapıyor. mayodan monta bota kadar bütün ürünlerin yapım ve test aşamalarının videosu var ürün sayfalarında. fiyatları çok uygun, en pahalı ürünü bile alınabilir seviyede. çadır kamp outdoor ürünleri sayesinde, kampçı gençler pire gibi çoğaldı çok değil birkaç sene öncesine kadar bu tarz ürünler hep üst gelir grubunun alım gücündeydi. merrell solomon columbia north face vs... bana göre hala abuk fiyatlarda satılıyor fakat decathlon bu işi orta/alt gelir grubunun ulaşabileceği düzeye çekti. dersen ki ürünleri çok mu kaliteli değil elbette ama pazar malıda değil. yani 55 liraya aldığın outdoor ayakkabı ekonomik ömrünü tamamladığında parasınıda çoktan çıkarmış oluyor. zaten profesyonel olarak bu işlerle uğraşan insanlar bizim bilmediğimiz bir sürü markayı kullanmaya devam ediyor decathlonla uğraşmıyordur yani. son olarak decathlon mağazaları dünyanın en özgür mağazaları, bisiklete bin paten kaykay sür, masa tenisi oyna, tenis raketlerini test et, hatta ok at, kimse gelip napıyon hemşerim oynamak ellemek kurcalamak yassah demez.

oradan bakınca decathlon fanı gibi görünebilirim ama alakam yok firmayla. hatta bartın gibi ufak bir yerde yaşıyorum ve giyim kuşam sektörüyle uzaktan yakından alakalı değilim. bana göre F/P ürünlere herkesin ulaşması ve buna vesile olmak güzel bir his. bugün decathlon olur yarın lcw ertesi gün x bir firma/ürün, amaç insanlar daha düşük bütçelerle daha iyi şeyler alabilsin

Valla bir kampçı olarak katılıyorum decathlon bir veli nimet bizim burda istanbul anadolunu yakasının en büyük decathlon mağazası açıldı eve 5 dk sürekli gider gezerim boş zamanlarımdaNe bileyim baya büyük yer herşey var gezmek bile huzur veriyor insana tüm kamp malzemelerimide ordan alıyorum seçeneklerde çok herşey var al dene kimse bişey demiyor peşinden kimse koşup yardımcı olayımmı demiyor tamamen özgür takılıyor insan.Bende çok kaliteli bişey aranıyorsa kessinlikle marrell marka en iyisi ayyakkabıda.Ama şimdi normal baktıgınızda su geçirmeyen en ucuz ayakkabıyıda decathlon satıyor 175 tl botu var su geçirmeyen şekilsiz ama olsun giyen vardır.

şimdi instagramda falan bakıyorum herkes ya kampçı olmuş, yada gurme sonradan gurmelere acayip uyuz oluyorum, tamamen bir yapaylık ve gösteriş çabası, bütün irrite edici tipler gurme olmuş, nerede vedat vilor mehmet yaşin, nerede bu görgüsüzler.

ama kampçılar için aynı şeyi söyleyemiyorum çünkü düşündüğünde bu kampçı çocukların yaptıkları güzel bir şey, insanlar doğaya çıktıkça doğaya saygı duymaya başlıyor, bu yönden insanların bilinçlenmelerine vesile olması bile teşviği hak ediyor. decathlon burada işin maddiyat kısmında önemli bir ayak, en basiti 89 liraya su geçirmez çadır satıyor adamlar, ben bile çadır alıp kampa gitmek istiyorum ki hanım hiç sevmez öyle çadırda kalmayı falan

sözün özü outdoor işi Türkiye'de şu anda ciddi bir pazar durumunda, özellikle alt/orta gelir grubunun kolay ulaşabileceği parasına göre kaliteli ürünler satan herkes güzel paralar kazanabilir. üst gelir grubu ve profesyonel olarak bu işlerle uğraşanlar zaten decathlon mecathlon uğraşmıyor bizim gibi

• quote:

quote:

quote:

hocam bunlar senden benden cin anlar anında

hocam geçen sene hanımın yeğenine hediye diye aldık havalara uçtu, söyledik oğlum bak çakma diye ama tık demedi 1 kış boyuna giydi (markacı müptezelin tekidir hırbo)

• Bu ürün denildiği gibi orijinal midir ?

HARLEY DAVİDSON GİBSON ERKEK KIŞLIK BROWN MADE İN USA

İlan No: 484419843

• Geçen sene bu fiyatlardan satıldı Harley ler ama linkteki ürün orjinal değildir büyük ihtimalle :)
    Botlar Kış öncesi değil kış sonu Şubat/Mart gibi alınmalı. Yarı yarıya farkediyor fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinq1999

Bu ürün denildiği gibi orijinal midir ?

HARLEY DAVİDSON GİBSON ERKEK KIŞLIK BROWN MADE İN USA

İlan No: 484419843

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-harley-davidson-gibson-erkek-kislik-brown-made-in-usa-484419843/detay

Bence orijinal değil.
    Satıcı burda kendiyle çelişmiş. Çünkü burdaki Harleyler, 5 senedir Yeşil Kundura tarafından üretiliyor ve Made in Turkey yazıyor.
    Satıcı Made in Usa yazdığını söylüyorsa büyük olasılıkla çakma.

• YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    http://www.ydsshop.com/?urun-357-yds-beta-gtx

Forumda gördüğüm yds markasından arkadaşa aldık. Acayip beğendik. Tavsiye edebilirim.

• Bugün hotiçten bu fiyattan da ucuza(finansbank indirimiyle) bu botu aldım acayip hoşuma gitti.Geçen sene bir tek harleyim vardı bu sene hem harley hem bu hem de hotiçten bir tane daha siyah düz botum var. Kışa hazırlıklar tamam

• derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    hocam diğer markalarla numara karşılaştırması yaptığınızda kalıpları nasıl ydsnin. ben de bu modeli almak istiyorum. adidas 44 2/3 giyiyorum
  • Şu tarz bot denk gelen var mı?

• nike adidas gibi dar kalıp değil. Klasik ayakkabı numaranızı alırsanız sıkıntı çıkmaz. Arkadaş 42 giyiyordu, 43 aldık her ihtimale karşı tam oldu. Sonuçta kışlık çoraplar daha kalın oluyor mantığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

arkadaslar su bota yorum yapabilir misiniz? su gecirmez diye aldim, acaba su gecirmezligi kaliteli midir, ayakkabi cabuk eskir mi, kinetix bot bu kadar para eder mi?

https://www.flo.com.tr/Kinetix-1252636-Siyah-Erkek-Deri-Ayakkabi.html

bot için tabanı hiç güven vermiyor. benim olduğum yerde kar, ne yazık ki buzlanma yoğun o kadar deseni olmasına rağmen harled davidson bile kayıyor. şu son çıkan mavi maddeyle kaplı buz pateni sahasında kaymayan bot vardı. onu da o fiyata almam hala bakınıyorum

• Belirli kaliteli markalarda fiyatlar çok uçmuş. Salomon, the north face, nike, adidas kışlık outdoor botlarda güzel bir kampanya olsada alsak.
  • Geçen sene 290a alınan Northface storm strike 400 küsür olmuş, hiç bakmamak lazım acil ihtiyaç yoksa.
    Uygun fiyat denk getirip ice+ merrell alacaktım kış sonunu bekliyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Geçen sene 290a alınan Northface storm strike 400 küsür olmuş, hiç bakmamak lazım acil ihtiyaç yoksa.
    Uygun fiyat denk getirip ice+ merrell alacaktım kış sonunu bekliyorum ben de.

Buz pistindeki merrel videosunu görmüştüm. Amazon olması lazım yorumlarda altındaki mavi malzeme aşınınca etkisi azalıyor demişlerdi.
  • Tergandan aldım botlarımı çok kaliteli deriden yapılmış çok da rahat oldu ayağıma 68 ile 88 arasında para ödedim 3 farklı bot için
  • lonelyhawk84 L kullanıcısına yanıt
    Şehir kullanımında sıkıntı çıkarmasın yeterli, öyle üst düzey yere yapışan bir şey aramıyorum. Ayağı sıcak tutup fazla kaymayacak bir şey olursa yeterli.
  • www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Efsanelerin Hepsi Burada!
    http://www.hepsiburada.com/regatta-garsdale-mid-bot-p-OUTAND102981-03

Bu bot nasıldır fiyat kalite açısından

• hasanulasli kullanıcısına yanıt
    ben aldım 42 numara 1 gün giydim memnun kalmadım.
    kampanyalı 160 liraya almıştım hepsiburada'dan.
    bedeni uyarsa ve isterseniz 100 liraya verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.