Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla tam aradıgım cevabı verdin.Zamanla alışırmıyım dedimde baya ağır çünkü hayatımda birtek askerde bot giydim oda kötüydü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Fazla bütçem yok o yüzden 200 tl civarlarında düşündüm.extreme modeli benim bütçeyi çok çok aşar.YDS botlar bu sezonda indirime girer mi bilmiyorum açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

O fiyata yds öyle özellikli ayakkabısını alamazsın.Yds moraine cc gtx var orta seviyeli işini görür ama fermuar felan yok.

Çok paran varsa Yds extrem gtx al ben indirime girmesini bekliyorum oldukça iyi bir bot.

hocam bu Yds extrem'e bende bakıyordum ama indirime girer mi ki sizce? ben yds'nin indirimie gireeceğine düşünmüyorum decathlon gibi tok satıcı, başka siteler satıyorsa mesela boyner falan o zaman güzel bir indirime girebilir diye düşünüyorum? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Yazın 389 tl düştüğünü gördüm almadım kışında aynı fiyat olur diye ama yükseldi fiyatı.Aslında bu bot şuan alınabilicek en iyilerden.En iyiside meşhur alman markası haix bu markanın bir botuna aşığım ama 1200 tl civarı haix nepal pro
    Yazın indirime girdiğinde alıcam bu yds extreme gtx.
    Buda namı değer HAİX NEPAL PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 10 Ekim 2017; 19:4:39 >

• quote:

Yazın 389 tl düştüğünü gördüm almadım kışında aynı fiyat olur diye ama yükseldi fiyatı.Aslında bu bot şuan alınabilicek en iyilerden.En iyiside meşhur alman markası haix bu markanın bir botuna aşığım ama 1200 tl civarı haix nepal pro
    Yazın indirime girdiğinde alıcam bu yds extreme gtx.
    Buda namı değer HAİX NEPAL PRO

hocam ürün güzelmiş ama fiyatı tabi bizi aşar :D yalnız bu 389 tl iyi fiyata satmışlar ama 44 numaradan sonrası yok acaba kalıpları mı büyük? ben nike 45, skechers 44,5 giyiyorum normalde indirime girerse kesin bende alırım ama numara şüphede bıraktı??

Bot deri oldugu için yanlar genişler ayak oturur ama uzunluk olarak bişey diyemicem her marka farklıdır kalıp olarak.

• quote:

Bot deri oldugu için yanlar genişler ayak oturur ama uzunluk olarak bişey diyemicem her marka farklıdır kalıp olarak.

hocam teşekürler kısa bir soru daha soayım, bu yds muhtemelen indirime girmeyecek dediğiniz gibi yaza kadar. siz kışlık için düşündüğünüz bir bot var mı aklınızda?
    Bu ikisine baktım ama ikisinide mağazada denedim çok ağırlar o yüzden vazgeçtim.Şuan arayıştayım istabulda kış agır geçmiyor ama ben kampa felan gittiğimde işimi görür diye alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Beyler bu bot nasıldır?

Alınır mı? İstanbul'da okula gidip gelirken kullanacağım genelde.

Kışı çıkarır mı?

DECATHLON
    DOĞADA YÜRÜYÜŞ AYAKKABILARI ERKEK - ARPENAZ 100 MID NOVADRY BOT
    https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-mid-novadry-bot--id_8343087.html

çıkarır elbette ama önceki sayfada decathlonun yeni modellerinin linkini paylaştım onlara bir göz gezdir istersen, kozmetik olarak daha şık modeller var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Tek tek giyip denedim, celik burunlu is ayakkabilari bile decathlondaki botlardan daha rahattir, decathlon bot konusunda sinifta kaldi. en son boynerdan The North Face Hedgehog Fastpack GTX aldim.

işyerinde çelik burunlu ayakkabı giyiyorum.söylediğinize katılıyorum çok rahat.dehatlonda millet ne alıyor anlamıyorum çoğu ürünü ucube .bide darhman var özellikle ucube ürünleri satıyorlar

deichman konusunda sonuna kadar katılıyorum, dünyanın en çirkin ucube ayakkabıkarını satıyorlar, ayakkabıcıların madame cocosu diyorum hatta

fakat decathlon konusunda farklı düşünüyoruz. decathlon özellikle kendi ürünlerinde acayip bir arge çalışması yapıyor. mayodan monta bota kadar bütün ürünlerin yapım ve test aşamalarının videosu var ürün sayfalarında. fiyatları çok uygun, en pahalı ürünü bile alınabilir seviyede. çadır kamp outdoor ürünleri sayesinde, kampçı gençler pire gibi çoğaldı çok değil birkaç sene öncesine kadar bu tarz ürünler hep üst gelir grubunun alım gücündeydi. merrell solomon columbia north face vs... bana göre hala abuk fiyatlarda satılıyor fakat decathlon bu işi orta/alt gelir grubunun ulaşabileceği düzeye çekti. dersen ki ürünleri çok mu kaliteli değil elbette ama pazar malıda değil. yani 55 liraya aldığın outdoor ayakkabı ekonomik ömrünü tamamladığında parasınıda çoktan çıkarmış oluyor. zaten profesyonel olarak bu işlerle uğraşan insanlar bizim bilmediğimiz bir sürü markayı kullanmaya devam ediyor decathlonla uğraşmıyordur yani. son olarak decathlon mağazaları dünyanın en özgür mağazaları, bisiklete bin paten kaykay sür, masa tenisi oyna, tenis raketlerini test et, hatta ok at, kimse gelip napıyon hemşerim oynamak ellemek kurcalamak yassah demez.

oradan bakınca decathlon fanı gibi görünebilirim ama alakam yok firmayla. hatta bartın gibi ufak bir yerde yaşıyorum ve giyim kuşam sektörüyle uzaktan yakından alakalı değilim. bana göre F/P ürünlere herkesin ulaşması ve buna vesile olmak güzel bir his. bugün decathlon olur yarın lcw ertesi gün x bir firma/ürün, amaç insanlar daha düşük bütçelerle daha iyi şeyler alabilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 10 Ekim 2017; 21:12:37 >

• 1v1y'de hotiç 99 tl ve altı fiyatlar var. bir göz gezdirin.
  • arkadaslar su bota yorum yapabilir misiniz? su gecirmez diye aldim, acaba su gecirmezligi kaliteli midir, ayakkabi cabuk eskir mi, kinetix bot bu kadar para eder mi?

www.flo.com.tr
    Kinetix Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Kinetix Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/Kinetix-1252636-Siyah-Erkek-Deri-Ayakkabi.html

• carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    Fiyat fazla duruyor gibi ama kinetix in bu tarz botları kaliteli oluyor.bende de bu tarz kinetix var.4 yıldır sapasağlam ve kolay kolay su geçirmiyor (bağcıklardan su alır en fazla).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

arkadaslar su bota yorum yapabilir misiniz? su gecirmez diye aldim, acaba su gecirmezligi kaliteli midir, ayakkabi cabuk eskir mi, kinetix bot bu kadar para eder mi?

www.flo.com.tr
    Kinetix Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Kinetix Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/Kinetix-1252636-Siyah-Erkek-Deri-Ayakkabi.html

35 lira indirim kuponunu kullanırsanız, 155 liraya gelir. O zaman sanki fiyat biraz daha iyi gibi gibi diyebiliriz. Bu haliyle çok pahalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 10 Ekim 2017; 23:52:37 >

• safadereli kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam. bende de 4 yili cikarir insallah

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    kuponla almistim zaten, onu yazmayi unutmusum. tesekkurler oneri icin

• Salomon tnf markaların gtx botları kışın kullanımdaki performansı nasış , daha dogrusu gtx in nasıl nilgisi olan varmı soguk yerde kullanılırsa sorun çıkarır mı sizce mesela -20 filan, sürekli dışarıda durulmayacak tabi fakat günde ortalama 1-2 saat dışarıda kaldıgını düşünürsek ?

• Kardeşim Harley diye tutturdu, ulen bu botlar da 300-350'den aşağı değil. Ankara'da nereden bakalım uygun fiyatlı Harleylere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Tek tek giyip denedim, celik burunlu is ayakkabilari bile decathlondaki botlardan daha rahattir, decathlon bot konusunda sinifta kaldi. en son boynerdan The North Face Hedgehog Fastpack GTX aldim.

işyerinde çelik burunlu ayakkabı giyiyorum.söylediğinize katılıyorum çok rahat.dehatlonda millet ne alıyor anlamıyorum çoğu ürünü ucube .bide darhman var özellikle ucube ürünleri satıyorlar

deichman konusunda sonuna kadar katılıyorum, dünyanın en çirkin ucube ayakkabıkarını satıyorlar, ayakkabıcıların madame cocosu diyorum hatta

fakat decathlon konusunda farklı düşünüyoruz. decathlon özellikle kendi ürünlerinde acayip bir arge çalışması yapıyor. mayodan monta bota kadar bütün ürünlerin yapım ve test aşamalarının videosu var ürün sayfalarında. fiyatları çok uygun, en pahalı ürünü bile alınabilir seviyede. çadır kamp outdoor ürünleri sayesinde, kampçı gençler pire gibi çoğaldı çok değil birkaç sene öncesine kadar bu tarz ürünler hep üst gelir grubunun alım gücündeydi. merrell solomon columbia north face vs... bana göre hala abuk fiyatlarda satılıyor fakat decathlon bu işi orta/alt gelir grubunun ulaşabileceği düzeye çekti. dersen ki ürünleri çok mu kaliteli değil elbette ama pazar malıda değil. yani 55 liraya aldığın outdoor ayakkabı ekonomik ömrünü tamamladığında parasınıda çoktan çıkarmış oluyor. zaten profesyonel olarak bu işlerle uğraşan insanlar bizim bilmediğimiz bir sürü markayı kullanmaya devam ediyor decathlonla uğraşmıyordur yani. son olarak decathlon mağazaları dünyanın en özgür mağazaları, bisiklete bin paten kaykay sür, masa tenisi oyna, tenis raketlerini test et, hatta ok at, kimse gelip napıyon hemşerim oynamak ellemek kurcalamak yassah demez.

oradan bakınca decathlon fanı gibi görünebilirim ama alakam yok firmayla. hatta bartın gibi ufak bir yerde yaşıyorum ve giyim kuşam sektörüyle uzaktan yakından alakalı değilim. bana göre F/P ürünlere herkesin ulaşması ve buna vesile olmak güzel bir his. bugün decathlon olur yarın lcw ertesi gün x bir firma/ürün, amaç insanlar daha düşük bütçelerle daha iyi şeyler alabilsin

Valla bir kampçı olarak katılıyorum decathlon bir veli nimet bizim burda istanbul anadolunu yakasının en büyük decathlon mağazası açıldı eve 5 dk sürekli gider gezerim boş zamanlarımdaNe bileyim baya büyük yer herşey var gezmek bile huzur veriyor insana tüm kamp malzemelerimide ordan alıyorum seçeneklerde çok herşey var al dene kimse bişey demiyor peşinden kimse koşup yardımcı olayımmı demiyor tamamen özgür takılıyor insan.Bende çok kaliteli bişey aranıyorsa kessinlikle marrell marka en iyisi ayyakkabıda.Ama şimdi normal baktıgınızda su geçirmeyen en ucuz ayakkabıyıda decathlon satıyor 175 tl botu var su geçirmeyen şekilsiz ama olsun giyen vardır.

• Hepsiburada uygulamaya özel seçili outdoor ürünlerinde 20% indirim var. Merrell ve Keen Gore-tex botların bazılarında da var indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird_is_fun -- 11 Ekim 2017; 9:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.