Şimdi Ara

Bostancı-Kadıköy civarı spor salonu tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçerenköyde oturuyorum. Bana çok uzak olmayacak mümkünse havuzlu spor salonu tavsiye eder misiniz?

Spora ve Gd academica var sanırım. Başka var mı önericeğiniz ya da 2sinden hangisi makul sizce fikrinizi söylerseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bostancı-Kadıköy Civarında Spor Salonu Tavsiyeleri

Bostancı ve Kadıköy çevresinde yaşıyorsanız ve spor yapmak istiyorsanız, seçebileceğiniz çeşitli spor salonları bulunmaktadır. İşte bölgedeki en iyi spor salonlarından bazıları:

• Bostancı Spor Kulübü: Bostancı sahilinde yer alan bu spor salonu, fitness, yüzme ve tenis gibi çeşitli aktiviteler sunar.
    • FlyKick Gym Bostancı: Düzenli fitness dersleri, kişisel antrenman ve MMA eğitimi sunan bir spor salonudur.
    • Anytime Fitness Bostancı: 7/24 açık olan bu spor salonu, kardiyo ekipmanları, serbest ağırlıklar ve grup dersleri ile donatılmıştır.
    • Kadıköy Spor Salonu: Kadıköy vapur iskelesinin yakınında yer alan bu spor salonu, fitness, yüzme ve basketbol gibi olanaklar sunmaktadır.
    • CrossFit Kadıköy: CrossFit antrenmanları sunan bir spor salonudur.

Bu spor salonları, hedeflerinize ulaşmanıza ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürmenize yardımcı olmak için ihtiyacınız olan ekipman ve destekle donatılmıştır. Bölgede yaşayan pek çok kişi, bu spor salonlarının hizmetlerinden memnun kalmaktadır.

Spor salonu seçerken, hedeflerinizi, bütçenizi ve konumunuzu göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, spor salonunun ekipmanlarını, derslerini ve personelini araştırmalısınız. Bostancı veya Kadıköy civarında bir spor salonu arıyorsanız, bu seçeneklerden birini değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sporium var, giden arkadaşım çok memnundu, 6 aylık sözleşme yaptıkları için ben yazılmadım
  • 6 aylık kaç para acaba bende öyle bir şey düşünüyorum. 1yıl fazla gelir. Gitmezsem patlamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 30 Kasım 2013; 1:47:28 >
  • Havuzlu mu? İlk defa duyuyorum senden. Bende ataşehir-içerenköy tarafında oturuyorum. İçerenköy muhtarlığa yakınsan hercul gym var 2 sene önce oraya gidiyodum. sahibi türkiye şampiyonu. orhandı galiba adı. bide keltoş abisi var. pek sevmezdim onları ama arkadaş çevrem iyiydi. akşama doğru kokoş kadınlar geliyodu hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.