Şimdi Ara

Ankara/dikmen çevresinde güzel spor salonu bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar ben dikmende oturuyorum ve spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama bu yakın çevrede bildiğim düzgün spor salonu yok
    boksu bırakalı 2 sene oldu malum kilo aldım bu kiloları vermek istiyorum 80 kiliyom ama yağ oranı az vücudumda böyle hocası ilgilenen diyet konusunda vücut geliştirme konusunda yardımcı olacak hocası bulunan spor salonu bilen varsa lütfen söylesin
    şimdiden teşekürler



  • Var tabiki.dikmende hürriyet caddesi üzerinde Sporty spor ve sağlıklı yaşam kulübü var.Efsane bir yer.Denemeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikmen1903 D kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan Podium Fitness var güzel tesis fiyatları da uygunwww.sosyaliva.com da kampanyalı üyelikleri satılıyor.
  • Arkadaşlar Podium Fitness denen kişilere inanmayın. Sözde havuzu vardı yalan çıktı. Hocalarıda bildiğiniz ilgisiz ve rahatsız edici. Kadın olarak güvenemezsınız . Her yerde bunu dile getiriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Minamini

    Var tabiki.dikmende hürriyet caddesi üzerinde Sporty spor ve sağlıklı yaşam kulübü var.Efsane bir yer.Denemeni tavsiye ederim.



    Ankara'da body Building (Vücut Geliştirme) Salonları ? başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce) Çankaya dikmende Mustafa hoca var.2011 yılından bu yana mustafa hocadan program alıyorum.Sporty spor merkezinin vücut geliştirme fitness antrenörü.... Mesaja git »

    ankara da adam akıllı spor salonu başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce) Benim gitmiş olduğum spor merkezi tam sizin istediğiniz gibi.Dikmen hürriyet caddesinde sporty var.ilgi alaka , makineler süper... Mesaja git »

    Ankara da Spor Salonu Tavsiyesi başlıklı konuya yorum yazdı (10 ay önce) Çankaya , dikmen hürriyet caddesinde sporty spor ve sağlıklı yaşam kulübü var.3.5 yıldır üyesiyim.Tek geçerim.... Mesaja git »

    Ankara/Çankaya yakınlarında bir spor salonu başlıklı konuya yorum yazdı (bir yıl önce) Dikmende hürriyet caddesinde sporty var.Tavsiye ederim.Hem hocası , hem aletleri oldukça süper.... Mesaja git »




  • balgat ata plazada ankyra wolts var üyesi olduğum salon ve tavsiye ederim hocalarda ilgili


    öveçler 4. caddenin dikmen caddesi ile kesiştiği yerde dolmuşlar var öveçler-ulus hattı direk önünde indiriyor eğer ulaşımı dolmuşla yaparsan 10-15 dakikada ulaşırsın arabayla 5 dakika



    Edit: konu 2013 te açılmış şimdi hortlatmışlar mesajı atınca fark ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaym1n -- 20 Eylül 2016; 0:05:03 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dikmen dahil Ankara'daki 100 spor salonu için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.

    Dikmen Spor Salonları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.