Şimdi Ara

İzmir Karşıyaka Çarşı'da dershane tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu basit. 2 yıldır alsancak Final deydim. Ben karşıyakada oturduğum için her sabah alsancağa gitmek beni çok yoruyordu. Bu sene mezuna kaldım. Karşıyaka çarşıda güzel bir dershane önerebilcek var mı? Mezun fiyatları ne kadar? Önereceğiniz yerin fiyatınıda yazarsanız sevinirim. Finale epey bir para ödedik daha uygun yerler bekliyorum.
    Karşıyaka çarşıya bu yıl final açıldı. Ama ilk yılı diye pek sıcak bakmıyorum. Yani hocaları filan nasıldır kimse bilmiyor.
    Fem körfez sınav filan nasıl acaba? Bildiğinizi önerin işte çok bilindik olmasınada gerek yok. Rekabet ortamı filan olsa yeter

• fen bilimlerini önereceğim ben oraya gitmiştim geçen sene hocalarıdır yayınlarıdır süper hocam ama sanırım uygun bir yer arıyorsun orası biraz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc123987 -- 22 Ağustos 2013; 18:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volturi

oranın fiyatı ne kadar hocam?
    finalden aradılar 3 bine filan düşeriz muhabbetine girdiler. Orasıda o fiyatlara düşerse düşünürüz

benim orada arkadaşım var 3. senesine kalan ona bile 3800 yapmışlar eğer peşin verirseniz 3600 olur demişler bir de o arkadaş geçen sene de oraya gitmişti yani eğer siz yeni iseniz fazla indirim yapamayabilirler ama benim selamımı söylerseniz yaparlar mezun olarak 4500 veya 4800 yani o civarlarda olur ama ne kadar indirirler bilemeyeceğim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc123987 -- 22 Ağustos 2013; 19:04:03 >

Peki hocam anladım. Fem nasıl acaba? Orasıdamı aynı fiyattan gider. Cemaat filan diyorlarda körfez kadar değildir galiba. Yada sınav filan

femi bilmiyorum hocam fiyatlarını ya da diğer bilgileri.
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki teşekkür ederim hocam sağolasın.
    Galiba internetten çok sağlıklı cevap alamıcam. En iyisi çarşıdaki dershaneleri gezmek galiba :D

Orijinalden alıntı: gambitplayer

fen bilimlerini önereceğim ben oraya gitmiştim geçen sene hocalarıdır yayınlarıdır süper hocam ama sanırım uygun bir yer arıyorsun orası biraz pahalı.

konuya seninle brsykslr'ı haberdar etmeye gelmiştim gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

fen bilimlerini önereceğim ben oraya gitmiştim geçen sene hocalarıdır yayınlarıdır süper hocam ama sanırım uygun bir yer arıyorsun orası biraz pahalı.

konuya seninle brsykslr'ı haberdar etmeye gelmiştim gidiyorum

• eyvallah hocam,geldim @Dt_huzurluksuz

ben de @gambitplayer kardeşim gibi bu sene ksk fen bilimlerine gittim gayet iyi bir dershane seçimi olur senin için,femi ben de bilmiyorum ama para konusu senin canını sıkmayacaksa kesinlikle fen bilimlerini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkrenkli -- 22 Ağustos 2013; 19:56:30 >

Orijinalden alıntı: brsykslr

eyvallah hocam,geldim @Dt_huzurluksuz

ben de @gambitplayer kardeşim gibi bu sene ksk fen bilimlerine gittim gayet iyi bir dershane seçimi olur senin için,femi ben de bilmiyorum ama para konusu senin canını sıkmayacaksa kesinlikle fen bilimlerini öneririm

Hocam arkadaşın teki körfeze yazılmış. 3500 tl ödemiş. Bende bu fiyatlarda biryer arıyorum ama körfeze gitmem. Olmadı pazaretsi gittiğimizde fen bilimleriyle bir konuşalım.
    Alsancak finalde yaklaşık 700 800 kişi arasında yarışıyoduk. Fen bilimleride bu kadar kalabalık mı? Sınıflar nasıl? İlgi alaka nasıl?
    Cevaplar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

Final karsıyaka kadrosu saglam ben ordayim hocam.

Hocam nerden biliyorsunuz? Bu yıl ilk defa açılıcak.
    Alsancak finalin öğrenci işleriyle konuştum. Bizim şubeden karşıyaka şubesine çok öğretmen göndericez diyolardı. Eğer öyleyse alsancakta öğretmen açığı olucak :S Belkide kadın bize yalan söylemiştir .d

Hocam bu arada sizin duyumunuz güvenilir yerden mi? Öğretmen kadrosu gerçektende iyi mi?

quote:

Alsancak finalin öğrenci işleriyle konuştum. Bizim şubeden karşıyaka şubesine çok öğretmen göndericez diyolardı. Eğer öyleyse alsancakta öğretmen açığı olucak :S Belkide kadın bize yalan söylemiştir .d

Hocam bu arada sizin duyumunuz güvenilir yerden mi? Öğretmen kadrosu gerçektende iyi mi?

Pm gel.

quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

eyvallah hocam,geldim @Dt_huzurluksuz

Hocam arkadaşın teki körfeze yazılmış. 3500 tl ödemiş. Bende bu fiyatlarda biryer arıyorum ama körfeze gitmem. Olmadı pazaretsi gittiğimizde fen bilimleriyle bir konuşalım.
    Alsancak finalde yaklaşık 700 800 kişi arasında yarışıyoduk. Fen bilimleride bu kadar kalabalık mı? Sınıflar nasıl? İlgi alaka nasıl?
    Cevaplar için teşekkürler

tabi alsancak finalde ilk siniflarda olursan gayet iyi ilgi gosteriyorlar diye biliyorum yoksa biraz sıkıntı ksk fen bilimlerinden soz edeyim mevcut olarak az tabi biz mezun sinifi olarak 2 siniftik ve siniflar 13 kisilik ve dersi dikkatle dinleyebiliyordun (tabi ben bu sene ygs'den sonra civittim o da ayri ) tabi 12lerinin mevcutlari daha cok ama gayet guzel bir hoca ilgisi gordum ben bu sene her hoca elinden geldigi kadar tek tek bizimle ilgilendi netlerimizin dusus-yukselisini kontrol etti bu da daha once gittigim dershanelerde hic gormedigim bir uygulama (4. siniftan itibaren hep dershaneye gittim, bir cok dershane degistirdim yani ) fiyat konusunda ise bu sene yine zam gelmis bunu bilerek git ama iyi bir egitim alacagini da es gecme yayinlari, hocalari, orada calisan memurlar , dershane temizligi( hic korfezin sahil subesi yani erkek subesine gittin mi bilmiyorum resmen tuvaletin onunden gecilmiyor, hijyen dershane icin ayri bir onemli unsur benim gozumde) gercekten 10 numaraydi he bu kadar ovdum sansina hocalar gitmis olur dershane kabuk degistiriyordur onu bilemeyecegim ama ben hem cok guzel bir sene gecirdim,tip fakultesini kazandim hem de iyi arkadasliklar kurdum, sansim yaver gitti diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsykslr -- 24 Ağustos 2013; 11:10:40 >

• quote:

quote:

quote:

Pm gel.

Hocam bende bu sene finale yazılmayı düşünüyorum karşıyaka şubesine de öğretmen kadrosu hakkında pek bi bilgim yok banada yardımcı olabilirmisin

• brsykslr kullanıcısına yanıt
    hocam değerlendirme için çok teşekkür ederim.
    dediğiniz gibi finalde ilk sınıflar dışında pek ilgi göstermiyolar (hatta hiç)
    ama bende hedefi yüksek tuttuğumdan ilk sınıflar için kasıcam kendimi
    bugün çarşıya gidip dershanelerle görüşücez.
    fen bilimlerini baya övdünüz oraya bir gidip bakayım.

bu arada dediğiniz gibi mezun sınıfı 2 sınıf ve 12 kişilik olsa toplamda 24 mezun öğrenci olur. Ve 2 sınıf olduğundan mecburen kötü öğrencilerlede aynı sınıfta olma ihtimalimiz var.

hocam değerlendirme için çok teşekkür ederim.
    dediğiniz gibi finalde ilk sınıflar dışında pek ilgi göstermiyolar (hatta hiç)
    ama bende hedefi yüksek tuttuğumdan ilk sınıflar için kasıcam kendimi
    bugün çarşıya gidip dershanelerle görüşücez.
    fen bilimlerini baya övdünüz oraya bir gidip bakayım.

bu arada dediğiniz gibi mezun sınıfı 2 sınıf ve 12 kişilik olsa toplamda 24 mezun öğrenci olur. Ve 2 sınıf olduğundan mecburen kötü öğrencilerlede aynı sınıfta olma ihtimalimiz var.

keske alinti yapsaymissin daha yeni gordum mesajini kusura bakma
    sayisalla toplam mezun sayisi 28 kisiydi sanirim ust duzey bir siralama olmuyordu tabi sube adina ama toplam fbm ogrenci sayisindaki yuzdelik dilim ve orada aldigin puanlar ozellikle ygs adina paralellik gosterdi lys adina da gayet iyi denemeleri var fakat ben lys deneme sonuclarini biraz gec ciddeye almistim bu sene
    bu sene sinifta ben, itu mbg ve ege bilgisayara giden 2 arkadadasla birlikte en yuksek dereceleri yaptik mezun adina ama inanki sinifimdaki ve 2. siniftaki tum arkadaslar ellerinden geleni yapiyorlardi arada kacamaklar yapsak da ygs'ye kadar gayet iyi geldik ne zaman ygs bitti sonuclar aciklandi bizde de bir rehavet havasi coktu ben kendi adima o rehavetten bir turlu istedigim gibi kurtulamadim ama en azindan izmir universitesi tip fakultesini kazandim su an mutluyum
    biraz mezun tavsiyesi veriyim sana; su an senin icin en onemli sermaye zamanin onu iyi degerlendir, calismalarini iyi testlerle sure tutarak coz ve en ufak suphen oldugu sorulari hocaya sor ( bu sene bunu bir turlu tam istedigim verimde yapamadim ama sen yap ),okul olmadigi icin ve dershane haftaici erken bittigi icin bos gozuken cok zamanin oluyor pes fifa blur gitarhero nba gibi playstation tuzaklarina sen de arkadaslarin da dusmemeye calisin,muzikle test cozme,dersi derste dinle ve kaliteli yayinlardan sorular coz ve belki de lys'nin asil bombasi olan lys1i cok onemse turev integral ve geometrinin son konularinda cozulmedik soru birakma hadi kolay gele

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.