Şimdi Ara

BOSCH'un KDV ve ÖTV bizden kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce TV'de duydum bu kampanyayı BOSCH'ta KDV ve ÖTV'yi biz ödüyoruz diyor.
    Eğer ürün kısıtlaması yoksa, ve fiyatlara da zam yapıp kampanya başlatılmamışsa süper.

Siemens'te beğendiğim 2 bulaşık makinası var
    SN26M890EU ve
    SN26T890EU

Anladığım kadarıyla iemens ve Bosch aynı (sadece ön kumanda paneli değişik sanırım).
    Bunların Bosch muadillerinin modelini bilen var mı?

Yarın bu kampanyayı bir araştıracağım işten fırsat bulursam.

• Soruma cevabı kendim buldum
    Bosch muadilleri SMS69M08EU ve SMS69T08EU

Bakalım kampanyada var mı bu üst ürünler.
  • arkadaşlar bu kampanyaya rağmen çok uçuk bayiilerde..

aman dikkat...
  • O zaman bir halta yaramaz ki yaw.
    Siemens'lere bakınca bayide 2500-2700 olanlar piyasada 1800-2000
    Bu bayilerden kim alıyor peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

O zaman bir halta yaramaz ki yaw.
    Siemens'lere bakınca bayide 2500-2700 olanlar piyasada 1800-2000
    Bu bayilerden kim alıyor peki?

zamanında ben alıyordum..
  • Bayiden alırken çooook iyi pazarlık yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 17 Şubat 2009; 21:16:27 >
  • spotta hertürlü kdv madeve ötv falan indirimden daha ucuzken böyle kampanyalar tuhaf kaçmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

spotta hertürlü kdv madeve ötv falan indirimden daha ucuzken böyle kampanyalar tuhaf kaçmıyor mu?

Hem de nasıl. Çok saçmaymış.
  • İnanmayın böyle şeylere. Bayide fiyatlar her zaman yüksektir. Bu yüksekliğe ya KDV indirimi, ya eski beyaz eşyaya indirim, ya süpürge hediyesi, ya küçük ev aletleri hediyesi, ya da 2. ürüne bilmem ne kadar indirim yalanlarıyla bahane bulurlar. Maalesef araştırma yapmadan direkt bayiye giden tüketicilerimiz de ucuza aldım sanıp pahalıya ürün sahibi oluyor.
  • Ocakta arkadaşımın aldığı bosch bulaşık makinasını şimdi sorduk hani kampanya varya:)
    Fiyatlar aynı kampanya falan hikaye..Tavsiyem eski fiyat broşürlerini evinizin bir tarafında tutun. O zaman kelleri görülüyor.
    İndirip deyip bindiriyorlar aman dikkat.

Candoğan hocam yerı burası degıl ama ayrı mesaj yazmayayım dedim.
    Profilo bayisine cm1000 str yı sordum. Adamcagız yenı fıyat lıstesıne bakmamış olacak kı oyle bır model yok dedı..Sonra lıstede gorunce varmış dedı. Fiyat al benım için dedım.
    Peşin 1150 Tl Taksitli 1280 dedı. 1070 e bana gelıyor dedı. + 7 yıl garantı için profiloda ek ucret yok.
    Beyazeşyamı aradım o model yok dedıler.
    Fiyat nasıl alınır mı?
    Tşk.
  • Taksitli 1200'e bırakırsa ve 7 garantiyi de verirse fiyat iyi. Bosch WAS20361'den daha güzel bir model.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan

Bayiden alırken çooook iyi pazarlık yapın

aynen öyle iyi pazarlık yapın ve arçelik alacam olmazsa deyin.

• Dün de Bosch bayisine gitti.

Broşürlerinde ŞUBAT KAMPANYALARI! Tüm ürünlerde KDV ve ÖTV bizden! diyor

Broşüre bakıyorum en üst ürün SMS 53M08 EU !
    Eeee, hani tüm ürünlerdeydi? Nerede SMS69M08EU ve SMS69T08EU ??

Aynı durum Siemens'te de var SN26M890EU ve SN26T890EU yok bu kampanya da. Başka ürünler de yok diğer beyaz eşyalarda. Peki nasıl TÜM ürünlerde indirim diye reklam yapıyorsunuz?
    Çoğu üründe desenize.

Neden bu iki markayı sevemediğimi anladım şimdi.
  • bedava verseler bosch almam.Göya alman teknolojisi bence paranın hakkını veren bir marka değil
  • boschun makineleri oldukça iyidir yahu
  • Bence Bosch ve Siemens iyi ve Electrolux de en az bunlar kadar iyi, daha kötü değil.

Ancak bu kampanyalar uyanık geçinme işi hep. Bir kere ucuzluğun cazip kılacağı modelleri kampanyaya dahil etmiyorlar. İkincisi en üst gam ürünleri de kampanyaya sokmuyorlar nasılsa varlıklı olanlar verir parayı alır diye. Sonra kampanya lafları hep büyük laflar ama arkası dolu değil. Kaldı ki uçuk fiyatın vergi kısmını karşılasalar bile dışarıdan alacağın aynı kalitede aynı garantide aynı mal yine de daha ucuz. Bizleri, halkı aptal yerine koymak gibi.
  • bir ekonomist olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bunların hepsi laf ebeliği. yok kdv bizden, ötv bizden. saçmalığın ta kendisi. herkes spota dönünce ben göreceğim o bayilerin artis tavırlarını. istanbulda büyük bir spotçular çarşısı açılacak. orada ki fiyatları aynen bayinin suratına vuracağım. yıllarca arçelik sömürdü milleti, son zzamanlarda bosch. ama internet ve bilinçlenen insanlar ( ki bu konuda bu platformda bizleri bilgilendiren candoğan beye, budak beye ve xveser e teşekkür ederim) sayesinde millet uyanıyor.
  • slm bende bugun bulasık makınası aldım sms53m02 bayide pesin 1070 spota 985 aldım kastel işhanından dogubankın karsısı cok arastırdım bayiler dediginiz gibi önce yükseltip sonra indirim yapıyorlar yahudi taktigi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Bence Bosch ve Siemens iyi ve Electrolux de en az bunlar kadar iyi, daha kötü değil.

Ancak bu kampanyalar uyanık geçinme işi hep. Bir kere ucuzluğun cazip kılacağı modelleri kampanyaya dahil etmiyorlar. İkincisi en üst gam ürünleri de kampanyaya sokmuyorlar nasılsa varlıklı olanlar verir parayı alır diye. Sonra kampanya lafları hep büyük laflar ama arkası dolu değil. Kaldı ki uçuk fiyatın vergi kısmını karşılasalar bile dışarıdan alacağın aynı kalitede aynı garantide aynı mal yine de daha ucuz. Bizleri, halkı aptal yerine koymak gibi.

Bosch ve siemensin yurtdışı fiyatları Tr deki uyduruk kampanyaların indirimli fiyatlarıyla aynı.
    Ürünü değerinden indirimli yalanını söyleyerek satıyorlar.
  • Merhaba

ÖTV indiriminden faydalanarak bulaşık makinası almayı planlıyorum. 3 seçenek üzerinde duruyorum. Hangisini önerirsiniz ?

Bosch SGS43E12 -- Bayi 800 TL ye bırakırım dedi, tek çekim

Profilo BM 4222 -- Tek çekim 680

SIEMENS SE24E232TR 750 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.