Şimdi Ara

pi. motor ne demek arkadaşlar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arkadaşınwww.sahibinden.comda vermiş olduğu ilanda pi. motor,adana manifot krolmatik cam v.b. anlamını bilmediğim şeyler yazıyor.acaba bunların anlamları nedir ??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-tofas-yok-artik-daha-neler-sahin-de-33644296/detay

• valla ne olduğunu bilmiyorum ama ilandan görüldüğü kadarıyla pek hayra alamet şeyler değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

valla ne olduğunu bilmiyorum ama ilandan görüldüğü kadarıyla pek hayra alamet şeyler değil

+1 bencede tabiri caizse içine s.çmış aracın yazık
  • Araba pi. olmuş Bunların anlamlarını apaçiler bilir heralde...
  • pij kime denir? Neye denir? Pij nasıl olur ya da olunur?
  • Aboovv. KRO-lmatik cam var. Yani garajda şeffaf; güneşte kararıyor?

Adana manifoldu ben de merak ettim aslında.
  • quote:

ARKADAŞLAR İLGİ ÇEKMEK İSTEYENLER İŞTE ARABANIZ ZEVK KEDERE UFAK MASARAFLARI VARDIR

"Keyfe keder"in yeni versiyonu galiba. Bir apaçi vakası daha işte, o ucube direksiyonu nasıl takıyorlar araca anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

ARKADAŞLAR İLGİ ÇEKMEK İSTEYENLER İŞTE ARABANIZ ZEVK KEDERE UFAK MASARAFLARI VARDIR

"Keyfe keder"in yeni versiyonu galiba. Bir apaçi vakası daha işte, o ucube direksiyonu nasıl takıyorlar araca anlamıyorum.

İlanına ilgi çekmek amacıyla bunları yazmış anlaşılan. Colormatic(Kolormatik) cam yerine KROLMATİK CAM yazmış. Deri döşeme yerine KOT DÖŞEME. DOKUNMATİK FİREN vs. ibareler kullanmış

bu arada dikkatimi çekti. Alt taraftaki seçenekler şahin olduğunda böylemi oluyor yoksa modifiye araçlar için mi öyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 26 Ekim 2010; 22:39:40 >

• Piç motor: O kadar çok adam oynaşti ki motorla bu hale kimden geldi bilmiyoruz?
  • türk malı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Piç motor: O kadar çok adam oynaşti ki motorla bu hale kimden geldi bilmiyoruz?

iyiyidi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Piç motor: O kadar çok adam oynaşti ki motorla bu hale kimden geldi bilmiyoruz?

iyiyidi...

• Ustası belli değil, herkesin tezgahından geçmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 26 Ekim 2010; 23:11:10 >
  • sahininden.com da ilan vermek istediğiniz zaman, ilanı hazırlıyorsunuz ve ilan onay sürcesine giriyor.. normalde "en fazla" 6 saat olan bu onay süreci sizin de şikayetlerinizle birlikte 24 saat civarında tamamlanıyor.. yani bir ilan hazırladığınız zaman 24 saate yakın incelenme fırsatı oluyor ancak hala böyle pi. ilanlara izin veriyorlar.. hayatımda gördüğüm en aşağılık, en salak sektör oldu bu 2. el araba sektörü böyle ilanlar yüzünden ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.