Şimdi Ara

BOŞ ORJ PS3 KUTUSU SATILIR MI?NEREDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum kadıköy-aminönü esnafi oyunları genelde beyaz dvd kutusunda veriyor,kitapçık ve kapı ps3 kutusuna uyumlu oldugu içinde görüntü pek hoş olmuyor

Acaba ps3 kutusu satan yer var mıdır?Varsa nerededir teşekkürler..

• En çok öğrenmek istediğim konu dostum bulursan bana da haber verirsen sevinirim
  • Sanmıyorum bulunan bir yer olduğunu fakat varsa bende öğrenmek isterim :)
  • ebayde gezerken görmüştüm bir satıcıda
  • kadıköyde yazıcıoğlu iş hanının yanındaki handa bulunabilir, hiç bakmadım ama eskiden dvd kutusu için oraya giderdim. tahtakalede de bulunabilir ama nokta yer ismi bilmiyorum. eğer bulan olursa bu başlıkda yeri söylerle bir çok kişinin işini görmüş olur.
  • Kadıkoy'de Eksen Bilgisayar'ın yanında kocaman DMS magazası var.
    http://www.datamedya.com/iletisim.php
    Oraya bir bak istersen, orada bulabilme ihtimalin daha yuksek olur diye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orijinal oyunu dvd kutusunda ve kitapçıksız almanın mantığı nedir arkadaşlar. hem o kadar para veriyorsunuz hemde iğrenç görünümlü birşey alıyorsunuz yazık günah yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

orijinal oyunu dvd kutusunda ve kitapçıksız almanın mantığı nedir arkadaşlar. hem o kadar para veriyorsunuz hemde iğrenç görünümlü birşey alıyorsunuz yazık günah yahu

kutusuz oyunlar daha az yer kaplıyor, gumrukten daha kolay geciyor...
    magazalarda satılan kutulu oyunlara 180ytl vermektense, guvenilir takascılardan kutusuz
    oyun almak daha makul oluyor.

• > oyunları genelde beyaz dvd kutusunda veriyor

merak ettiğim blue ray oyunları artık bu şekilde satma dönemi de mi başladı?

satılıyorsa ne tarafta acaba?
  • birde en dandik kutularda veriorlar bi o kadar da para alıyorlar
  • bulmak şart 100 ytl veriyoruz ve kıtapçık,kapak ps3 kutusuna uyumlu oldugu için çok kötü gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

orijinal oyunu dvd kutusunda ve kitapçıksız almanın mantığı nedir arkadaşlar. hem o kadar para veriyorsunuz hemde iğrenç görünümlü birşey alıyorsunuz yazık günah yahu

magazalarda satılan kutulu oyunlara 180ytl vermektense, guvenilir takascılardan kutusuz

iyide bende malum yerlerden alıyorum 80-100 ytl arası hepside blu-ray kutusunda

• örnek gösterdiğiniz fdükkanlarda kaliteli dvd kutusu bile bulunmazken nasıl olurda orj ps3 kutusu bulunur?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

iyide bende malum yerlerden alıyorum 80-100 ytl arası hepside blu-ray kutusunda

ne mutlu sana ozaman...

• http://cgi.ebay.com/BLU-RAY-CASES-BRAND-NEW-5-PACK-WITH-LOGO-READY-TO-SHIP_W0QQitemZ230255008095QQihZ013QQcategoryZ148179QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

5 tane 16 dolar... 12 dolarda posta için keser...pahalı satıyor ama worldwide gönderen tek satıcı bu
  • Bugün izmir Media Mark'ta gezinirken gözüme çarptı. Fotosunu çektim:

BOŞ ORJ PS3 KUTUSU SATILIR MI?NEREDE
  • arkadaşlar boş ps3 kutusu nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnn
    ps3 bos kutu almam lazım istanbulda oturuyorum nerden alabilirim bilginiz varmı?
  • sana tavsıye gır ps3 oyunu satan bı dukkana ıste verıyorlar
    ben o sekılde topladım :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.