Şimdi Ara

İzmirden istanbula arabalı vapur varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekirdağa gidicem izmirden arabayla yaklaşık git gelde 400 lirayı gözden çıkarttım.
    Yada yol üstünde arabalı vapura nasıl binerim ?

Orijinalden alıntı: Toksikoman

Hocam sadece bursadan binebilirsiniz. Oraya kadar yok diye biliyorum.
    yok diye biliyorum.
    araçla çanakkale tarafından giderseniz daha çabuk gidersiniz.
    bursa-istanbul tarafı daha uzun ve daha çok trafik var.

bergama tarafı yollar 2gidiş 2 geliş, biraz sıkıntılı.
    çanakkalede kaz dağlarının olduğu yerde 30-40 km sıkıntılı virajlı yollar var, onun dışında temiz.
    çanakkale merkez ya da lapseki (tam hatırlamıyorum) feribota binip geliboluya geçeceksiniz.
    bu dediklerimden birisinden geliboluya değil de eceabat'a geçiliyor, siz geliboluya geçene gidin.

Orijinalden alıntı: abisi1

yok diye biliyorum.

çanakkalede kaz dağlarının olduğu yerde 30-40 km sıkıntılı virajlı yollar var, onun dışında temiz.
    çanakkale merkez ya da lapseki (tam hatırlamıyorum) feribota binip geliboluya geçeceksiniz.
    bu dediklerimden birisinden geliboluya değil de eceabat'a geçiliyor, siz geliboluya geçene gidin.

3 şöför gidicez. Direk tekirdağa giden yok mu?
  • Bandirmadan istanbula feribotlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Bandirmadan istanbula feribotlar var.
    İzmir - Çanakkale - Eceabat - Tekirdağ 500 kilometre. 500de geliş 1000 km. 30 lira Çanakkale-Eceabat feribot. 340 TL kalıyor. Kilometrede 34 kuruşun altına düşüyorsanız kurtarır. Ki bu parayla benzinli araçlar bile gidip gelebilir.

Diğer alternatif Bandırma veya Mudanya'dan feribot ama İstanbul olmadığı sürece fiyatlara bakmadan kurtarmaz denilebilir herhalde.
    Tekrarlıyorum: Ayağınızı denk alın!.. Gafletin yeri, vakti, zamânı değil! Burası muhârebe meydanıdır. [...] Gıybet, arabozuculuk, yalan, iki yüzlülük ve gaflette bulunmayın. Her yerde Hakk’ı seyredin. Hâsılı kimseyi incitmeyin, kimseden incinmeyin. Size dâima nasîhatim budur!.." (Hz. Ken'an Rifâî)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Ortalamam 4 litre civarında.

Mazotu indirimli alıyoruz.

Eceabat neresi?

Bandırma'dan genelde kamyonlar için çalışan feribotlar mevcut.

Erdek'ten de aynı şekilde, Barbaros limanına seferler mevcut.

Bandırma-Erdek ikilisi kullanılacaksa önceden telefon ile bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak gerekir. Ancak sadece deniz yolculuğu git-gel 250 civarı tutacaktır.

Cevap yazdım, sayfada yok.

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

yok diye biliyorum.

3 şöför gidicez. Direk tekirdağa giden yok mu?

tekirdağa hususi araçla toplam 7 saat civarında varırsınız diye tahmin ediyorum.
    dediğim gibi lapseki-gelibolu arasında bi 30dakika feribotla karşıya geçeceksiniz.
    ucu ucuna feribotu kaçırsanız 30 dk uzat yolunuz.

eceabat'a sanırım çanakkeleden geçiliyordu, o şekilde yaparsanız yol biraz daha uzar.
    gelibolu tekirdağ tarafına daha yakın.

http://www.gestasdenizulasim.com.tr/seferler.php?mid=53

edit: bu arada gece giderseniz daha rahat olacaktır, değilse bergama yolunda falan radar oluyor sürekli, sıkıyor.
    ve 2 şerit yol zaman zaman tıkanıyor. özellikle iş giriş çıkış saatleri ölümdür oralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 24 Ocak 2014; 22:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Yazları İdo çalışıyor ancak şimdi baktım, sefer bulunmamakta. Bursa - Yalova'dan İdo seferleri var İstanbula.

Bandırma-Erdek ikilisi kullanılacaksa önceden telefon ile bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak gerekir. Ancak sadece deniz yolculuğu git-gel 250 civarı tutacaktır.

Sadece vapura 250 lira nereden vericem ?. IZMIR Cesme arasinda dip gaz 200 un altina inmeden 36 kurus gecmedim. Ayrica bergama yollarini biliyorum . Radara girmeden gideriz. Cepte az para var :)

• quote:

quote:

Yazları İdo çalışıyor ancak şimdi baktım, sefer bulunmamakta. Bursa - Yalova'dan İdo seferleri var İstanbula.

Sadece vapura 250 lira nereden vericem ?. IZMIR Cesme arasinda dip gaz 200 un altina inmeden 36 kurus gecmedim. Ayrica bergama yollarini biliyorum . Radara girmeden gideriz. Cepte az para var :)

Aynen Çanakkale üstünden gidin, yollar gayet rahat. Trakya'ya girene kadar pek bilmem ama Gelibolu-Keşan-Malkara giriş çıkışlar radara dikkat. Tekirdağ içinde EDS için dikkat.
    Çevre yolunda hız sınırı 70 km/h. Güzel bir poz verirsiniz, dikkat.

• 70 ne ya :( Gozunu sevdigimin izmir otobani.

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Bilmiyorsanız yanlış yönlendirip insanları yanıltmayın.

Bursa - İstanbul arası İDO'nun feribotları 365 gün çalışıyor.

Bandırma - İstanbul arası İDO'nun feribotları 365 gün çalışıyor. İDO varken kamyonlar için çalışan feribot falan ne alaka?

Hele Erdek lafınız tamamen saçmalık, zaten Erdek'e ulaşmak için önce Bandırma'dan geçiliyor, ki Bandırma'dan her türlü deniz ulaşımı mevcut İstanbul'a. Erdek'le en ufak bir alakası yok konunun.

Hocam simdi ben izmirden neereye cikayim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 25 Ocak 2014; 18:23:51 >

Tesekkur ederim arkadaslar :)

Şimdi ayrıntılı atlamaya çalışacağım, atladğım yer olabilir. Google veya Yandex maps uygulamaları ile teyit edin lütfen, hatta akıllı telefonunuz varsa bunların uygulamaları ücretsiz mevcut.

İzmirden Ayvalık'a doğru kaptırın, ordan sahil şeridini hiç terk etmeyeceksiniz.

Çanakkale'ye geldiniz. Çanakkale'de boğazı geçmek için 2 yerden sefer mevcut.

Biri Çanakkale - Ecebaat.
    Biri Lapseki-Gelibolu.

İkisinden birini seçebilirsiniz ama size yakın olanı Eceabat hattı. Lapseki hattı Marmara Denizi'ne doğru, yani doğuya doğru kalıyor.

Karşıya geçtikten sonra Geliboluya devam edeceksiniz, sürekli İstanbul tabelalarını izleyin.

Gelibolu-Keşan-Malkara-Tekirdağ.

Gece vakit bulursam harita üzerinden de işaretlerim.

• quote:

quote:

Tesekkur ederim arkadaslar :)

Şimdi ayrıntılı atlamaya çalışacağım, atladğım yer olabilir. Google veya Yandex maps uygulamaları ile teyit edin lütfen, hatta akıllı telefonunuz varsa bunların uygulamaları ücretsiz mevcut.

İzmirden Ayvalık'a doğru kaptırın, ordan sahil şeridini hiç terk etmeyeceksiniz.

Çanakkale'ye geldiniz. Çanakkale'de boğazı geçmek için 2 yerden sefer mevcut.

Biri Çanakkale - Ecebaat.
    Biri Lapseki-Gelibolu.

İkisinden birini seçebilirsiniz ama size yakın olanı Eceabat hattı. Lapseki hattı Marmara Denizi'ne doğru, yani doğuya doğru kalıyor.

Karşıya geçtikten sonra Geliboluya devam edeceksiniz, sürekli İstanbul tabelalarını izleyin.

Gelibolu-Keşan-Malkara-Tekirdağ.

Gece vakit bulursam harita üzerinden de işaretlerim.

Cok tesekkur ederim hocam . Bekliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.