Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
94.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Şahsen kesinlikle tavsiye ederim. Oldukça keyifli bir oyun. Ayrıca pek sıradan bir oyunda değil.

Alıntıları Göster
    Borderlands bu aralar gözden düştü ,
    herkes codmw2 oynuyor sanırım

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

Herkes aslinda DR. Ned DLC'sini bekliyor saniyorum. :)

Bir de bahsi gecmemis, soylemekte yarar var;

borderworld isminin lisansini almislar. Bu isim bana biraz MMOFPS icin ilk adimlar olabilir dusuncesini aklima getirmiyor degil ama gene de konusmak icin erken.

Orijinalden alıntı: deoden

quote:

Herkes aslinda DR. Ned DLC'sini bekliyor saniyorum. :)

Bir de bahsi gecmemis, soylemekte yarar var;

borderworld isminin lisansini almislar. Bu isim bana biraz MMOFPS icin ilk adimlar olabilir dusuncesini aklima getirmiyor degil ama gene de konusmak icin erken.

Alıntıları Göster
    Oyun iniyor arkadaşlar 89 da. Oyun sizce güzelmi yani tavsiye edermisiniz ? Eğlencelimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

Oyun iniyor arkadaşlar 89 da. Oyun sizce güzelmi yani tavsiye edermisiniz ? Eğlencelimi ?

Alıntıları Göster
    oyunda şuan 18 lvl yim ve bayağı oynadım ama o kadar çok görev varki sanki oyun hiç bitmezmiş gibi geliyor ama gerçekten çok zevkli bir oyun benim bir sorum olacak bu oyunun uzunluğu ne kadar sürüyor yaklaşık bilen varmı??

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Benim Pek Hoşuma Gitmedi..

Nesi hoşuna gitmedi acaba ?

edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktsn -- 6 Aralık 2009; 11:49:07 >

Orijinalden alıntı: brktsn

quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Benim Pek Hoşuma Gitmedi..

Nesi hoşuna gitmedi acaba ?

edit : İmla

Alıntıları Göster
    bende indiriyorum %80 lerde yeni baslayan arkadaslarla co op olarak baslayabiliriz , Multi daha zevkli olur.

Orijinalden alıntı: Psikotrex

bende indiriyorum %80 lerde yeni baslayan arkadaslarla co op olarak baslayabiliriz , Multi daha zevkli olur.

Alıntıları Göster
    güzel oyun ama sorunlu biraz frame düşmeleri var..birde bu pacthini nasıl yükleyeceğiz

Orijinalden alıntı: tembeler

26lvl hunter sniper+smg gidiyorum paso ama şu görev işi iyice çığrından çıktı, mesela 2-3 harita önceki yerden bi görev alıyorum onu tamamlayamadan başka bi görev adamı buluyorum o görev veriyor mecbur ona gidiyorum oraya giderken başka yerden bi adam başka bi görev veriyor vs.vs. iyice karman çorman oldu görevlerdede görevin sadece hangi haritada olduğu yazılı verenin hangi haritada olduğu yazmıyor. bu yüzdende görev veren kim olursa olsun bi haritadaki tüm görevleri bi seferde tamamlıyamıyorum. görev kısmı çok kötü olmuş yada benmi beceremiyorum boşu boşuna haritalarda mekik dokuyorum :(

birde sniper tüfeğinde acaba en iyi tür hangisi olur sizce?

patlatma özelliği olan tüfekmi
    elektrik özelliği olan tüfekmi
    yoksa düz tüfekmi?

3 çeşit silahıda çantamda taşıyorum 1 adet de smg silahlar çok hoş ama damageleri çok değişken kıyıpta atamıyorumda bu konuda bi yardım edin lütfen

Alıntıları Göster
    Repack indirdim ama WinXP uyarlıymış.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Repack indirdim ama WinXP uyarlıymış.

Alıntıları Göster
    bu ufak köpekler deli ediyor ya. öldür öldür her defasında zırt pırt çıkıyor. yok onlar için mermim gidiyor ona yanıyorum

Orijinalden alıntı: rambetiko

bu ufak köpekler deli ediyor ya. öldür öldür her defasında zırt pırt çıkıyor. yok onlar için mermim gidiyor ona yanıyorum

Alıntıları Göster
    Ben berserker im
    valla ben giden mermiyi falan düşünümüyorum önüme çıkan hangi yaratık olursa olsun bir şarşör boşaltıyorum çok manyak oluyor mermim bittiginde basıyorum f tuşuna adam çoşuyor yumrukla hepsini darma duman ediyorum

26lvl hunter sniper+smg gidiyorum paso ama şu görev işi iyice çığrından çıktı, mesela 2-3 harita önceki yerden bi görev alıyorum onu tamamlayamadan başka bi görev adamı buluyorum o görev veriyor mecbur ona gidiyorum oraya giderken başka yerden bi adam başka bi görev veriyor vs.vs. iyice karman çorman oldu görevlerdede görevin sadece hangi haritada olduğu yazılı verenin hangi haritada olduğu yazmıyor. bu yüzdende görev veren kim olursa olsun bi haritadaki tüm görevleri bi seferde tamamlıyamıyorum. görev kısmı çok kötü olmuş yada benmi beceremiyorum boşu boşuna haritalarda mekik dokuyorum :(

yoksa düz tüfekmi?

3 çeşit silahıda çantamda taşıyorum 1 adet de smg silahlar çok hoş ama damageleri çok değişken kıyıpta atamıyorumda bu konuda bi yardım edin lütfen

Alıntıları Göster
    yeni başladım oyuna, 13lvl oldum

ilerledikçe gelişmiş silahlar filan buluyorum alıyorum filan ama bu böyle mi devam edicek, baktım konudaki arkadaşların karakterlere aşmışlar

böyle devam mı ediyor oyun, görevlerden filanda bişey anlamadım

multiplayer'ı nasıl ? kendi karakterinle mi oynuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D6B32B7D

yeni başladım oyuna, 13lvl oldum

ilerledikçe gelişmiş silahlar filan buluyorum alıyorum filan ama bu böyle mi devam edicek, baktım konudaki arkadaşların karakterlere aşmışlar

böyle devam mı ediyor oyun, görevlerden filanda bişey anlamadım

multiplayer'ı nasıl ? kendi karakterinle mi oynuyorsun

Alıntıları Göster
    Geçengün multide birinin lvl 1500 idi şaştım kaldım.
    sordum bu nedir böyle arkadaşım? diye, cevap vermedi.
    araçlara bindiğimizde aracın hitpoint tavan yapmış ve ateş etmiyordu araç " no ammo " yazıyordu ekranda.
    sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?bir bilen var mı?

• quote:

Geçengün multide birinin lvl 1500 idi şaştım kaldım.
    sordum bu nedir böyle arkadaşım? diye, cevap vermedi.
    araçlara bindiğimizde aracın hitpoint tavan yapmış ve ateş etmiyordu araç " no ammo " yazıyordu ekranda.
    sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?bir bilen var mı?

Alıntıları Göster
    borderlands haritalarını buldum bir siteden.
    bulduğum yer : http://zfire.free.fr/BL/

ve burada : http://images4.wikia.nocookie.net/borderlands/images/9/9b/Background100.jpg

haritada sandıkların yerleri, kişilerin yeri ,claptrapların yeri simgelerle belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blue -- 8 Aralık 2009; 18:48:37 >

• quote:

borderlands haritalarını buldum bir siteden.
    bulduğum yer : http://zfire.free.fr/BL/

ve burada : http://images4.wikia.nocookie.net/borderlands/images/9/9b/Background100.jpg

haritada sandıkların yerleri, kişilerin yeri ,claptrapların yeri simgelerle belirtilmiş.

Alıntıları Göster
    @Mr. Blue

Bu harita cok gerekliydi, cok guzel paylasim ellerinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: deoden

@Mr. Blue

Bu harita cok gerekliydi, cok guzel paylasim ellerinize saglik

Alıntıları Göster
    Arkadşlar oyunda inventory nasıl açarız acaba kafam almadı bir diyor şurdan inventory aç ma olmuyor silahlar 14 /12 oluyor. yani 12 itemlik yerde 14 tane silah demek oluyor ben bu inventory nasıl genişletebilirim. ?
    İNTEL CORE2DUO E 6300#GİGABYTE 965P-D3(rev 3.3)#3x1 Triple Kingston 667mhz#Palit 9800 GT Sonic#320 GB SAMSUNG 16 MB SATA2#ASUS TA-951#NEC 3510 dvdwriter#Samsung 19" 932 B+#Xilence XP480 480 Watt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadşlar oyunda inventory nasıl açarız acaba kafam almadı bir diyor şurdan inventory aç ma olmuyor silahlar 14 /12 oluyor. yani 12 itemlik yerde 14 tane silah demek oluyor ben bu inventory nasıl genişletebilirim. ?

Yerde yatan robotlar var yardım isteyen. Onların repair kitini bulacaksın ki inventory sdu veriyor o zaman genişliyor.

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

quote:

Yerde yatan robotlar var yardım isteyen. Onların repair kitini bulacaksın ki inventory sdu veriyor o zaman genişliyor.

Alıntıları Göster
    Dostum kusura bakma ben yerde yatan robot hiç görmedim. yada seslerini de duymadım. bunlarnerde çıkıyor tam olarak ?
    İNTEL CORE2DUO E 6300#GİGABYTE 965P-D3(rev 3.3)#3x1 Triple Kingston 667mhz#Palit 9800 GT Sonic#320 GB SAMSUNG 16 MB SATA2#ASUS TA-951#NEC 3510 dvdwriter#Samsung 19" 932 B+#Xilence XP480 480 Watt

• quote:

Dostum kusura bakma ben yerde yatan robot hiç görmedim. yada seslerini de duymadım. bunlarnerde çıkıyor tam olarak ?

Borderlands (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 8 Aralık 2009; 22:40:24 >

yoksa düz tüfekmi?

Alıntıları Göster
    bu oyundaki silahların bi listesi falan varmı

old havene geçtim robotlarla başedecek silahım yokmuş meğer, taramalılar 90ı sniper 320yi saçmalıda 13*7 yi geçmior :s

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.