Şimdi Ara

BORAJET TÜM İÇ HATLARDA GEÇERLİ %50 İNDİRİM 5 TL (N11.COM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce mailime gelmiş değerlendirmek isteyenler için link ekliyorum

http://www.n11.com/borajet-airlines-tum-ic-hat-seferlerinde-50-indirim-kuponu-P35944681?cid=402400_16022015&utm_source=n11_mail&utm_medium=campaign_manual&utm_campaign=travel_16022015&utm_content=borajet-airlines-tum-ic-hat-seferlerinde-50-indirim-kuponu-5-tl-P35944681

quote:

Kampanya kapsamında satın alınan kampanya kodu ile 17 Şubat - 02 Mart 2015 tarihleri arasındawww.borajet.com.tr resmi sitesinden indirimli uçak bileti satın alınabilir. Kampanya kodu, 02 Mart Pazar günü saat 23.59’a kadar geçerlidir.

Kampanya kodu ile satın alınacak uçak bileti, 17 Şubat - 30 Haziran 2015 tarih aralığından seçilebilir.

Kampanya kodu, satın almayı takiben 1 iş günü içerisinde n11.com’da kayıtlı olan iletişim bilgileri doğrultusunda e-posta ve/veya SMS aracılığıyla gönderilecektir. Alıcının n11.com üzerinden e-posta ve/veya SMS yoluyla iletişime izin vermiş olması gerekmektedir.

Kampanya kodu ile alınacak uçak bileti, Kıbrıs hariç tüm iç hat uçuşlarda geçerlidir.

%50 indirim hizmet bedeli, alan vergileri, yakıt vergileri ve Borajet tarafından talep edilen diğer ek masraflar dışında kalan tutar üzerinden uygulanacaktır.

Hizmet bedeli, alan vergileri, yakıt vergileri ve Borajet tarafından talep edilen diğer ek masraflar kampanya kapsamına dahil değildir ve uçak bileti alınırken alıcı tarafından ödenmelidir.

Bir alıcı en fazla 5 adet kampanya kodu satın alabilir.

Promosyon biletlerde geçerli değildir.

Kontenjanlar sınırlı sayıdadır. İndirim kodunuzu satın aldıktan hemen sonra uçak biletinizi satın almanızı tavsiye ederiz.

5 TL değerindeki %50 indirim kodları iptal ve iade edilememektedir.

Borajet ve HMC TURİZM DANIŞMANLIK DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. sunulan ürün, hizmet ve servislerin bakım ve kalitesi konusunda sadece satın alanlara karşı sorumludur.

Satın alınan kampanya kodu, iptal veya iade edilemez, paraya dönüştürülemez ve devredilemez.

n11.com, Borajet ve HMC Travel kampanyayı dilediği zaman tek taraflı olarak sonlandırma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

n11.com ve HMC Travel uçuşların iptali, gecikmesi, Borajet tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz.

Uçak biletinin iptal ve iadesi durumlarında borajet bilet kuralları geçerlidir. http://borajet.com.tr/pdf/shy_yolcu_haklari.pdf

Borajet'in kampanya boyunca; saat değişikliği, sefer iptali ve/veya operasyonel nedenlerden ötürü gerçekleştireceği tüm değişiklik hakları havayolunun kendisinde saklıdır.

Kampanya 17 Şubat Salı, saat 09.00’dan itibaren geçerlidir.

Kampanya kodu, 28 Şubat Cumartesi günü saat 23.59’a kadar n11.com’dan satın alınabilir.

• Promosyon ile esnek fiyatlar arasında uçurum var zaten, bilet bedelinde yarı yarıya indirimle anca promosyon fiyatına belki düşer. Tüm destinasyonlara bakmadım ama Adana - SAW için dediğimden farklı değil. Yok ben pervaneli uçak deneyeyim değişiklik olsun diyorsanız (benim gibi ) belki iyi olabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ihtiyacim vardi arkadasima bilet alacaktim tam satin alma asamasinda n11 i gordum.. google a yazinca burasi cikti :D satin aldim ama kod ne zaman geliyor? Maile gelmiyordur umarim.. Mail sahte.. telefone geliyor dimi kod? Bir de kendi adimiza olmasi gerekmiyor degil mi?

Orijinalden alıntı: Nétwork

Promosyon ile esnek fiyatlar arasında uçurum var zaten, bilet bedelinde yarı yarıya indirimle anca promosyon fiyatına belki düşer. Tüm destinasyonlara bakmadım ama Adana - SAW için dediğimden farklı değil. Yok ben pervaneli uçak deneyeyim değişiklik olsun diyorsanız (benim gibi ) belki iyi olabilir tabi.

Borajet "Embraer E190" aldı filosuna. ATR 72-500 ler satılmış. Turbo prop denemek için alırım diyenler bu duruma dikkat etsin. ATR ye binemeden gönderdiler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 16 Şubat 2015; 17:56:34 >

Orijinalden alıntı: voodoo child

tam ihtiyacim vardi arkadasima bilet alacaktim tam satin alma asamasinda n11 i gordum.. google a yazinca burasi cikti :D satin aldim ama kod ne zaman geliyor? Maile gelmiyordur umarim.. Mail sahte.. telefone geliyor dimi kod? Bir de kendi adimiza olmasi gerekmiyor degil mi?

Kampanya kodu, satın almayı takiben 1 iş günü içerisinde n11.com’da kayıtlı olan iletişim bilgileri doğrultusunda e-posta ve/veya SMS aracılığıyla gönderilecektir. Alıcının n11.com üzerinden e-posta ve/veya SMS yoluyla iletişime izin vermiş olması gerekmektedir.
  • benimde mailime geldi harika bi fırsat 3 tane aldım erkek arkadaşım trabzonda onu görmeye gidicem, hazirana kadar geçerliymiş hazirana kadar her ay gidebilirim hesabıma göre ama bir an önce satın almamız gerekiyormuş kontenjanla sınırlıymış :(

çocuk c.tesi mi çıkar pazar mı çıkar belli değil ki alamam şimdi yanma ihtimali var yani kuponların :(

Orijinalden alıntı: papercut56

benimde mailime geldi harika bi fırsat 3 tane aldım erkek arkadaşım trabzonda onu görmeye gidicem, hazirana kadar geçerliymiş hazirana kadar her ay gidebilirim hesabıma göre ama bir an önce satın almamız gerekiyormuş kontenjanla sınırlıymış :(

çocuk c.tesi mi çıkar pazar mı çıkar belli değil ki alamam şimdi yanma ihtimali var yani kuponların :(

Hani şimdi bizi de çok üzdünüz siz 😔😔😔

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

benimde mailime geldi harika bi fırsat 3 tane aldım erkek arkadaşım trabzonda onu görmeye gidicem, hazirana kadar geçerliymiş hazirana kadar her ay gidebilirim hesabıma göre ama bir an önce satın almamız gerekiyormuş kontenjanla sınırlıymış :(

Hani şimdi bizi de çok üzdünüz siz 😔😔😔

Bazen konu disini ozlersin umarsizca

6 milyon işsazı işsın işsızzı

• cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Bitti mi bilmiyorum ama Saw-Ayt Gidiş dönüş kişi başı 55 liraydı, Bi kontrol edin. SunExpress.

• kod alabilen oldu mu? aradim sabah kod gondermeye baslayacaklarini soylediler...
  • Asker arkadaşım doğudan BoraJet ile geliyor. Dün borajet ne bir bakayım dedim fiyatları öğrenmek için ama bir tane bile sefer bulamadım. Siteden mi kaynaklı benden mi bilmiyorum ama uçak ve fiyat bilgilerini görememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

saw - ayt için gidiş dönüş 2 yetişkin+1çocuk pegasus 311 tl, bora jet : 1047 tl %50 indirim dahi olsa yinede pegasus'a yaklaşamıyorum.

aynen, keriz avi olmuş, ist-diyarbakır 150 lira diyor, pegasus daha ucuz senin yapacagin yüzde 50 ye rağmen

sen önceden alsan çok daha uyguna gidersin zaten

saw - ayt için gidiş dönüş 2 yetişkin+1çocuk pegasus 311 tl, bora jet : 1047 tl %50 indirim dahi olsa yinede pegasus'a yaklaşamıyorum.

Bir yakınınızla gidecekseniz aile indirimi var. Ben eşimle Antalya bileti alacaktım 320den 260a düştü.

• Bu çakallığa kanmayın derim. gidiş dönüş 60 liraydı geçenlerde baktığımda izmir istanbul. şu an ise 150-170 liraya sabitlenmiş durumda. borajeti güzel bir firma sanardım değişik uçakları sebebiyle de denemek istiyordum ama bu hareketle kalitelerini gösterdiler resmen.

daha uygun fiyatlar varsa bilemiyorum tabi benim tarihler için durum bu 5 gün içinde.

• quote:

hocam eşim ve çocuğumla gideceğim ama fiyat düşmüyor nasıl yapacağım

Ocak ayında aile indirimiyle almıştım ben ama kaldırmışlar sanırım. Şimdi ödeme sayfasında denediğimde göremedim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.