Şimdi Ara

BORAJET RESMEN İFLAS ETTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak kurulan Borajet resmen iflas bayrağını çekti.

Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olarak 2010 yılından bu yana uçuş faaliyeti gösteren Borajet Havayolları, 2016 yılının son günlerinde ABD’de yaşamını sürdüren işadamı Yalçın Ayaslı tarafından SBK Holding’e satılmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding bünyesinde 2017 yılının Nisan ayına kadar uçuşlarını sürdüren Borajet, daha sonra ani bir kararla yeniden yapılanma sürecine girildiği belirtilerek uçuşlarını durdurduğunu duyurmuştu.

RESMEN İFLAS ETTİ

Yeniden yapılanma sürecinde başarılı olamayan şirketin iflası Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanla resmen duyuruldu.

Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü kararı şu şekilde duyurdu:

"Bakırköy 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2017/1164 Esas 2019/1056 Karar sayılı dosyasından İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 678198-0 sicil nosunda 1800489269 vergi nosunda kayıtlı Beşyol ,Atatürk H.Alanı Özel H Böl. E Kapısı Apron 4 Hangar 11 Bakırköy/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren BORA JET HAVACILIK TAŞIMACILIK UÇAK BAKIM ONARIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin 07/11/2019 tarih saat 12:29 itibarı ile iflasına karar verilmiş olup, tasfiye işlemlerine müdürlüğümüzün yukarıda numarası yazılı dosyasından başlanılmıştır.

İİK.166. Maddesi gereğince tebliğ ve ilân olunur."

Borajet'in iflasıyla birlikte Türk sivil havacılık sektörünün ilk ve tek bölgesel havayolu şirketinin faaliyetleri resmi olarak sonlanmış oldu.

©AirportHaber.com

KONKARDATO SURECLERI BITIYOR SANIRIM BU 2. İFLAS

• bunlar eski konkordato kanuna tabi olan başvurular. evet genelde 18 aya kadar uzuyor süreç. yeni kanunda bu kadar uzamiyor. zaten 2017 dosyası. yenileri gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 Iflas yili olacak. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi konkordato basvurularinin cogu iflasa donecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

2020 Iflas yili olacak. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi konkordato basvurularinin cogu iflasa donecek
    ozaman 10 olan işsizlik 100 olur. Sadece şirketler batmıyor, işçilerde gidiyor :)
  • Sizleri imzama forward ediyorum

• Atr72 bolgeselde cok ideal bir ucak olmasina ragmen bizim halkimiz 0 ucak da olsa turboprob (pervaneli) diye eski zannediyordu.
    Algidan kaybetti bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

2020 Iflas yili olacak. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi konkordato basvurularinin cogu iflasa donecek
    kriz miriz filan sakın haaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedava uçak bileti vermişlerdi bana bende o aman uçamamıştım forumdan birisine göndermiştim böyle bir anısı var sadece bende, ama batması üzücü,
  • Kafeler dolu, avmlerde kuyruk var, kaldırımlarda park edecek yer yok,caddelerde lüks arabalar dolu,tatillerde otellerde yer yok hebele hübele eğeğeğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 23 Kasım 2019; 12:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Atr72 bolgeselde cok ideal bir ucak olmasina ragmen bizim halkimiz 0 ucak da olsa turboprob (pervaneli) diye eski zannediyordu.
    Algidan kaybetti bence.
    “Bölgesel” havayoluyuz diyip 300-400 liraya bilet fiyatı çekersen böyle batmaya mahkum olursun işte. Ben gram üzülmüyorum Borajete iyi oldu batması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga dalga geliyor. Kartopu

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Kafeler dolu, avmlerde kuyruk var, kaldırımlarda park edecek yer yok,caddelerde lüks arabalar dolu,tatillerde otellerde yer yok hebele hübele eğeğeğe
    Herkes bunu kopyalasın.Her konunu altında ayrıca cümle kurmakla uğraşmayalım
  • :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Herkes bunu kopyalasın.Her konunu altında ayrıca cümle kurmakla uğraşmayalım

Alıntıları Göster
    güzel oluyor kanka aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.