Şimdi Ara

>>>bora-307 hangisi max:19000 YTL<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğiniz üzere ben hala bir marea aramaktayım.bu sefer sizden bir arkadaşım hatta kardeşim diye bileceğim birisi için yardım istiyorum.

volkswagen bora 1,6
    peugeot 307
    bmw 3serisi
    fiat stilo

araçlarda aranılan özellik;
    -sağlamlık
    -fiyat/performans
    -rahatlık
    -az arıza yapması.yedek parça bulunabilirlik ve ucuz olması
    -genç arabası olacak (karizama olacak yani birazcık)

bu 4 araç arasında kararsız kaldık.dediğim gibi en çok verilebilinecek 19,000 ytl bu fiyata da 1999-2002 arası modeller uyuyor galiba.

siz olsanı bu 2 araç tan hangisini ve neden alırdınız???? diye bir kıyaslama yapmanız??

bir hangi paketi iyidir bu araçların???

tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 9 Mayıs 2007; 13:03:29 >

• ek olarak bmw 3 serisi
    ve
    fiat stilo

eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 9 Mayıs 2007; 11:49:33 >
  • ilk olarak BMW 3 serisi elbette. sonra pasific Bora tavsiye ederim.

307 de de paket olarak sanırım premium var. baya özellikli.
  • bora pekte genç arabsı değil genç arabası hb olur arkadaşlar.307 bunlardan olabılır ama onunda çok sorunu oluyor dıyor herkes.Al dene sorunu varsa satarsın.Ben sana genç arabası focus yada astra önmeririrm modifiye de ettınmı süper olur.bmw aldınmı on abırsey yapmana gerek yok zaten bmw
  • yok hocam ya astra ve focus aile arabası bence.
    bora karizma olur bence
  • dostum bora yerine neden golf 4 düşünmüyorsun ufak farklarla performansı ve tüketimi daha iyi ve daha genç işi bir araba ben kullanıyorum merak ettiğin şeyler olursa yanıtlarım
    kolay gelsin
  • sedan al demıyorumkı hb focus yada astra alcaksın.bora genç işi bir araba değil kesinlikle aile arabası oda.o zaman golf al efet.yalnız 2003 den sonraki 16 v golf lerı al benzın derdı oluyor vw lerde genelde.vw tutumlu motor yapmıyor pek.en az yakan 1.6 benznlı motor 7.8 ile opel astrada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

sedan al demıyorumkı hb focus yada astra alcaksın.bora genç işi bir araba değil kesinlikle aile arabası oda.o zaman golf al efet.yalnız 2003 den sonraki 16 v golf lerı al benzın derdı oluyor vw lerde genelde.vw tutumlu motor yapmıyor pek.en az yakan 1.6 benznlı motor 7.8 ile opel astrada.

fiat stilolar nasıl??
  • stilio da yanı çok tutulan bır araç değil.2 cı elide zayıf ama donanımı ıyı bır sur bak genelde fıat arabaları pek tutulmuyor grande puntoylla ıyı çıkış yakaladı fıat belkı bu lınea da ıyı satar.golf astra focus sen bunlara bak derım.yakıt tasrrufu istiyosan astra derım yen kasası
  • http://www.araba.com/581157.html

Bu araç ile ilgili konuşmuştuk bu fiyat neden böyle bilmiyorum ama alıncak bir araç gerçekten temizse ve fiyat o kadarsa.isterseniz arayıp bir konuşun derim.
  • ben dün 2004 model polo aldim.Araç Golf4'ten daha ferah ve 1.4 motor olduğundan daha az yakıyor. Kesinlikle Polo tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

http://www.araba.com/581157.html

Bu araç ile ilgili konuşmuştuk bu fiyat neden böyle bilmiyorum ama alıncak bir araç gerçekten temizse ve fiyat o kadarsa.isterseniz arayıp bir konuşun derim.

efet ya bu araba yı gördükten sonra stilo yu ekledim ben
  • önce alman malı diyerek başlıyorum. gerek kalite, gerek donanım, gerek performans. adamlar 1 numara. BMW ve VW. ama uygun fiyat olarak bakarsan ve ufak tefek sorunları göremessen (gerçi her araçta vardır.) 307 makuldur.
  • Arkadaşlar 307 diyorsunuz ama.. Geçen pazar , altunizade oto pazarındaydım.307'nin kapısını aç-kapa yaparken bile teneke sesi geliyor. Aynı işlemi bir audi veya vw de yaparken ne kadar tok bir ses geliyor kendiniz deneyin. O yuzden bu arabalar fiyat olarak daha pahalı. Örneğin 307 ile polo aynı sınıf arabalar olmamasına rağmen fiyatları hemen hemen aynıdır.Araçların motor kalitesini yazmıyorum bile..
  • dogrudur gozden84, haklısın kardeş ama yukarıda da yazıdıgım gibi. önce alman aracı. tabi bütçeye göre davranmak gerekiyor bu durumda. yani nasrettin hocanın hesabı gibi "parayı veren düdüğü çalar"
  • quote:

Orjinalden alıntı: gozden84

Arkadaşlar 307 diyorsunuz ama.. Geçen pazar , altunizade oto pazarındaydım.307'nin kapısını aç-kapa yaparken bile teneke sesi geliyor. Aynı işlemi bir audi veya vw de yaparken ne kadar tok bir ses geliyor kendiniz deneyin. O yuzden bu arabalar fiyat olarak daha pahalı. Örneğin 307 ile polo aynı sınıf arabalar olmamasına rağmen fiyatları hemen hemen aynıdır.Araçların motor kalitesini yazmıyorum bile..

sana sonuna kadar katılıyorum,vw peugeot tan 2 gömlek üstündür bence, peugeot kullanan arkadaşlar lütfen alınmasın
  • bora sanıyorum 2003 modellerden itibaren 16 sübaplı motorlara geçti. 2003 ve üstü bora kesinlikle 307'den çok kalitelidir ve her bakımdan 307'den üstündür.
  • Öncelikle bmw 3 serisi 20 ytlye eski modelini bulursunuz 97-99 model gibi vede cok arıza cıkartır ama temizini bulursanız neden olmasın
    ama benm tercihim 2000-2001 model boradan yana olur
  • ya insan bmw ye her şeyi ile katlanır bende alman ekolünü severim

Bring
    Me
    Woman
  • peugeotu ve fiatı boşver yaramaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.