Şimdi Ara

BOOT SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım bilgisayara ssd taktım. bilgisayarın üzerinde windows8.1 vardı bende windows 10 kurdum. ama gereksiz bi ısınma var bilgisayarda bende dedimki windows 8.1 e geri döneyim. flash disk hazırladım. diski takıyorum. direk sistem açılıyor. f12 e basıp boot menüye gidiyorum diski seçiyorum aynı ekran enter e bastıkça tekrarlıyor.biosta da zaten usb sürücü en başta kuramıyorum bir türlü. yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden..

• exit save cheange yapacaksın
  • nerede yapacağım onu anlayamadım tam. boot ekranında yapacaksam zaten atamıyorum ki neden exit yapayım ? biraz daha açıklarsanız sevinirim
  • hazırladığın flash disk sorunlu olabilir
    hangi program ile hazırladın usb windowsu
  • windows usb tool programıyla hazırladım internetten indirmiştim format sıkıntılı olabilir belki bilmiyorum bende resmi siteden indirecem şimdi bitince format atmayı denerim olursa yazarım ama neden boot ekranı flash diski görüyor ama flash diski seçmeme rağmen aynı sayfa tekrar geliyor o sıkıntı neden biliyormusunuz.
  • jale2111 J kullanıcısına yanıt
    Hazırladığınız usb yi bootable olarak görmediği için direkt sisteme dönüyor olmalı. İşletim sistemini iso olarak indirin, nette diskpart tan komutla bootable usb yapma komutlarını bulup uygulayarak usb yi bootable yapın. İso dosyasını açın ve içindekileri usb ye atın. Bu şekilde sağlıklı format atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler deneyeceğim bakalım inş sıkıtı olmaz dönecem size teşekkür ederim yazdıklarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WintoFlash isini gorur. Bazen usb 3.0 da da yapiyir.2.0 tak dene.

• Alternatif olarak rufus programıyla boot flaşı hazırlayabilirsiniz.

• ama arkadaşlar sıkıntı format iso sundan olabilir kullandığım programdan dolayı değildir daha önce başıma gelmedi bilmiyorum ama bi format daha indirecem sıkıntı devam ederse farklı bilgisayarda denerim
  • Iso nun saglam oldugunu varsayarak yazmistim:) tabi isonun saglamligindan emin olmak lazim :)

• teşekkür ederim sağolun yorumlarınız için benim için en ufak bilgi bile önemli
  • dostum öncelikle f2 ile bios a giriceksin tam aklımda degil ama menuleri gezersen secure boot olucak onu disable yap unf ayarları olucak . disable yaptından sonra f12 de çıkmaz ise tekrar biosdan unf ayarlarıa bak sorun bu sekilde hallolucaktır. yenı version pc lerde boot olayı biraz sorunlu çözmek ama anlarsan birdaha sorun yaşamazsın. bu arada ssd kullanmak çok akıllıca bir fikir . %50 perfonmas artişi görüyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.