Şimdi Ara

BONZAİ ŞEBEKESİNİ İHBAR ETTİM 1453TL ÖDÜL ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olay bugün öğle sıralarında gerçekleşti. Bilen bilir Üsküdar torbacı piyasasının en yoğun yaşandığı semtlerden biridir. Öyle ki her ay uyuşturucuya hayır yürüyüşleri protestoları vs. olur. Ve yine bildiğiniz gibi devlet bonzai ihbarını yapana gramajına göre ödül vereceğini duyurmuştu. Bugün yine öğlen Üsküdar Mimar Sinan Pasajı'na işim düşmüştü, ayakkabı alacaktım dolanıyordum. Şimdi dükkanın adını vermeyeyim ama dükkandaki müşteriler arasında dışarıdan bakıldığında oldukça anlamsız gelen bir konuşmaya şahit oldum. Bu dediğim kişiler gayet sıradan giyimli sokakta görsen oturup selamlaşacağın türden hoşsohbet insanlardı. Bu arada 2 adam var ama bunlardan biri satıcı diğeri kullanıcı değil, sonradan karakolda öğrenecektim bunu. Her ikisi de İstanbul piyasasına mal dağıtan şebekenin köstebekleri, yani ayak takımı. Her neyse,ş ifreli konuştuklarını anlamıştım ama terör örgütü müdür silah mı yoksa başka bir şeyin pazarlığını mı yaptıklarını anlamamıştım ta ki gramaj lafı geçinceye kadar. Kabaca bir hesapla kilosuna 20.000$ istiyordu ki o an bende şimşekler çaktı. Bu arada parayı telaffuz ederken adam kafasını çevirdi ve göz göze geldik. O an çok ürktüm. Hemen uzaklaştım başka bir vitrinle ilgileniyor gibi yaptım dükkanın içine girdim ayakkabının ceketin fiyatını sordum ki takip ettiğimi düşünmesinler. Adamların arkasında duruyordum sırt sırta duruyorduk ama yine de o saniye göz göze gelmeyi başarabildim talihsizliğe bakar mısın.

Dükkandan çıktığımda ise gitmişlerdi. Maceraperest oluşum ve ilk defa bir uyuşturucu pazarlığına şahit oluşum dolayısıyla hayli heyecanlıydım ve adamları pasajdan çıkıp takip ettim. Her şey planlıydı çünkü ben çıkar çıkmaz adamları siyah Renault Laguna marka bir araç aldı. Bu kadar senkronlu çalışıyorlar adamlar belli ki örgütlenmişler a.s. Üsküdar sahilin trafiğini bilen bilir, 100 metreyi 10dk'da gidersiniz. Fazla acele etmedim çünkü takip edildiklerini anlarlarsa, beni bir şekilde görürlerse.... g*tü kurtaramama ihtimali bile var şakası mı var beyler bu işin? Aramızda 50m kala ben plakayı aldım ve dakikada 140 nabızla olay mahalini terk ettim Marmaray'a bindim ve hiç planım olmamasına rağmen Yenikapı'da indim.

Bu süre zarfında polise şikayet edip etmemek konusunda çok tereddüt ettim ve her şeyi göze alıp iskeledeki ankesörlü telefondan ihbar etmeye karar verdim.Yarın öbür gün telefonumu bulur da başıma iş açılması ihtimallerini sıfıra indirmek için bu şarttı. Biliyorsunuz ki bu pazarda işin bir de teşkilat tarafında örgütlenilmesi vardır. Ve her sene milyonlar götürüyor o "kötü polis"ler. Her neyse, aradım 155'i narkotik ihbarında bulunmak istiyorum dedim fakat mini bir sorguya çekti. Adımı ikametimi ve telefonumu aldı. Bu biraz benim acemiliğime geldi, söyleyip söylememek arasında ufacık bir an düşündüm. O an aklımdan ya aradığım ankesörlü telefonun kodu görünüyorsa ya kameradan görüyorlarsa şeklinde düşünceler geçti. Ne gelirse dürüstlükten gelsin diyerek şahsi bilgilerimi verdim ve duyduğum pazarlığı anlattım. Olay mahalini, saatini ve plakayı telefonda verdikten sonra beni karakola davet ettiler. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne istemeye istemeye yazılı ihbarda bulundum. Saat öğlen saatiydi ama şu an yorgunluktan hatırlamıyorum bile.

Eve vardığımda saat akşamüstüne geliyordu ve cep telefonumdan 0212li bir numara arıyordu en yakın ilçe emniyet müdürlüğüne gitmemi söylediler.
    Yine iş aldık başımıza diyip evime en yakın polis amirliğine Üsküdar İlçe Emniyet'e gittim. Benim ihbarımla birlikte arabada ve operasyon yaptıkları mekanda hatrı sayılır miktarda narkotik madde bulduklarını, iç işleri bakanlığının bilmem kaç sayılı genelgesi sebebince 1453TL'lik para ödülünü istediğim ziraat bankasından teslim alacığımı söyleyince çok mutlu oldum. Su ikram ettiler vs. ve oradan ayrıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 31 Temmuz 2014; 0:17:13 >

• citizenin isine tas koydugun icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ciddi ciddi bazı yerleri dolaşmaya başlıcam sırf bu ödül için
  • Ankara'da calistigim hastane civari tekin degil gezeyim bi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1453?

• Demek o sendin gardaş. İp adresinden bulacam seni
  • Helvan neli olsun kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha zengin olduk.

• bana niye haber vermedin 15 dakikada gelirdim kırışırdık parayı
  • O senmiydin ölümlerden ölüm beğen

• Çin ejderhası okumayın !!!!111birbironeone
  • Hem hayat kurtarıp, hem para kazanmak. :D Bağcılara, esenlere felan gitmeli yakın zamanda. :D
  • o sendin demek bekle geliyoruz aypinden bulduk olum evini yaktık çıranı yaktık !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Ankara'da calistigim hastane civari tekin degil gezeyim bi bakalim

sami ulus mu hocam
  • Bizim burada da yürüyüşler yapılıyor fakat yürüyenlerin çoğu bunu kullananlar ve satanlar. Açıkçası hiç karışmayı düşünmüyorum.Böyle tiplerin yaşamasını adil de bulmuyorum.Bu konu dışında sigaradaki ve alkoldeki özentilik beni çıldırtıyor.Daha lise çağına yeni gelmiş yetmelerin ağzında sigara ve bu tumblrda marjinal giyimli olan kız&erkek giyimleriyle havalı olma çabalarına ya da alkol içme özentiliğine anlam veremiyorum cidden yazık. Özentilik de dünya markası haline gelmişiz ben bunu bilir bunu söylerim.
  • neden 1881 tl değil nedennnnnn
  • bonzai değilde ot içinde ödül varmı.

Ben ödülsüz bile ihbar ederimde, polise güvenim yok. Yanımıza gelip burada değil 10metre ötede için diyen polisten ne beklersinki zaten. Kullamıyorum ama arkadaş cevremde kullanan bol oldugundan satıcıların en tepesine kadar ulaşabilme imkanım oluyor
  • 1453 tane bonzai de örgütümüzden kazandınız. Adres verin gelelim.
  • Kalite kokan csb tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelip beni bulacaklar mi acaba korkusunun yanında o para bi hiç

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.