< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram x 2 KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2 ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
ile biten kartinizin son yansiyan yillik uyelik ucretinin 1080 TL'si kartinizi 06.06.2027 tarihine kadar acik birakma sozunuze istinaden iptal edilmistir. B016 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 9 Eylül 2026; 14:34:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Katıldığım ve bonuslarını kazandiğim 4 fatura tali̇matina 4000 tl bonus kampanyasinin detay sayfasina ulaşamiyorum. Cep telefonlarından birinde operatör değiştirmem lazım. Kaç fatura ödenmesi gerekiyor gibi detay bilgilere ulaşmam lazım. Bilgisi olan yada kampanyanın internet sayfasını bilen var mı? |
|
Hocam fotoğrafı yükleyemedim ama şu şekilde; 31.01.2026 tarihine kadar otomatik ödeme talimatı verilmesi 06.11.2026 trihine kadar iptal edilmemesi 10 ay içerisinde en az 5 fatura ödenmesi şubat ayında tekrar gelmiş onda da 06.12.2026ya kadar iptal etmeme demiş. Yani katıldığınız ayın üzerine 10 ay ekleyin sonrasında iptal edebilirsiniz |
Turkcell 750 TL fatura bonusu ise, şuraya ekran görüntüsü atmıştım. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163750978 Genel olarak farklı bir tarihte katılmadı iseniz Forum da genel de bu tarihte konuşuldu Turkcell fatura kampanyası. Ve yazdığı gibi 7 Eylül de yani 2 gün önce daha yeni kampanya şartları bitti. Daha önce iptal etti iseniz geri almış olabilirler. 6 faturamı On dijital e geçirdim fatura ödeniyor aynı anda iade geliyor. Ohh mis geri alma vs de yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi yapmışsın ss geri verecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MH ile kısa bir görüşme, sonunda kart aidatını bonus olarak iade ettiler. 9 ay kapatmama sözü verdik ☺️ "Ekstremi incelerken, kart aidatı yansıtıldığını farkettim. Önceki yıllarda, MH ile görüştüğümde iadesi sağlanıyordu, rica etsem kontrol edebilir misiniz?" Cümlesiyle süreci başlatıyorum ben. Garanti ve Akbanktan bu şekilde alıyorum iadeleri. İşbank, tok satıcı. Onunla özel olarak ilgileceğim bu yıl. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takejiro -- 13 Eylül 2026; 17:25:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar garanti uygulamasındaki bizim ekleme çıkarma yaptığımız 75 gün fatura talimatına 1500 TL bonus kampanyasına 3 fatura talimatı verdim. Bonus ne zaman yükleniyor bu kampanyada? Ekran görüntüsü almayı engellemişler birşey koyamıyorum. Bu arada ekran görüntüsü almak için özel bir yöntem varmı? 40 tane program denedim siyah ekran alıyorlar onlarda. Başka yerden ekran görüntüsü buldum: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 13 Eylül 2026; 21:51:34 > |
|
|