Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.120
Cevap
1.001
Favori
2.829.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
104 oy
Giriş

Benim anladığım 4 Eylül'e kadar olan kullanımlarda 0,99 faiz oranı olacak. Ne kadar süre sonra vermemiz lazım bilmiyorum ama aylıktır herhalde. Yine de bankayı arayıp sormak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kur makası en düşük olan en düşük komisyonu alır. Aynı gün Akbank ve enparanın aşağıda. Akbank 57,69 dan hesaplamış, enpara 56,24'den hesaplamış. Aynı günlerde garantiden de harcamam oldu. Yalnız garantiden euro ekstre ayarı açıktı. bugün ödedim. garanti cepten 56,68 den euro alıp ödedim.

yurt dışı fiziki harcamada bence en mantıklısı euro ekstre kestirmek. anlık tl görünse de sonuçta ne kadar harcarsanız aynısı ekstreye geliyor. nakit paranızı de günlük tl para piyasa fonunda tutarsanız karlı bile olabilirsiniz. euro artıyor da bizim TL ye devlet baba dünya rekoru faiz veriyor, TL daha çok artıyor. 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) aşağıya son 1 ayki faizli fon, faiz ve euro artış miktarlarını koydum. 3,93'ün vergisi gittikten sonra neti 3,24 yapar.

eğer makası düşük bankadan tl ekstre kestirirseniz ve kart kesim tarihine çok süre varsa bu da mantıklı olabilir. ziraat kullanmadım ama enpara deneyebilirsiniz.

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

• Arkadaşlar selam,

28 Ağustos 2026 günü telefonuma ekteki şekilde kampanya mesajı geldi. Söyledikleri şekilde 3340'a mesaj atarak katıldım ve katılımınız alındı mesajı geldi.

Diğer bankalardaki mevcut otomatik talimatlarımı taahhüt bozma / cayma bedellerini göze alarak iptal edip Garantiye 4 adet fatura talimatı tanımladım.

Kampanya detaylarında açıkça belirtildiği üzere, ödül kazanımları talimatı verilen faturaların otomatik tahsilatını takip eden iş günü hesaba/karta aktarılmalıdır.

• Tanımlanan faturalardan 3 tanesi 31.08.2026 tarihinde hesabımdan otomatik olarak başarıyla tahsil edilmiştir.
    • Şartlar gereği en geç 01.09.2026 tarihinde kartıma/hesabıma aktarılması gereken 3.000 TL Bonus, bugün 03.09.2026 tarihi olmasına rağmen yüklenmemiştir.
    1. faturanın talimatı sisteme kayıtlı olup son ödeme günü henüz gelmemiştir.

Aynı durumu yaşayan var mı?

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, aklıma bir şey daha takıldı, mesai saati dışında yapılan harcamayı banka o anki kurdan mı çeviriyor TL ye, malum makas yüksek oluyor.

Hocam Garanti fazla kesiyor gibi USD harcamamda yaklaşık %3 fark yansımıştı bana. AMEX tür kart kullanmıştım belki o sebep olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesai saatini takip etmedim ama haftasonu biraz fark etmiş. yurt dışında kartla harcama yaparken para çekerken vs bazen pos cihazı size euro yada usd diye seçenek sunuyor. ya da o ülkenin yerel para birimi mi olsun usd mi olsun diye seçenek çıkıyor. bu seçenekte mutlaka o ülkenin yerel para birimini seçin. çeviriyi pos cihazının ya da yurt dışı atm nin bankasının yapmasına izin vermeyin. çeviriyi sizin bankanız yapsın. onlar çevirince katmerli çapraz kurdan çeviriyorlar.

mesela 100 euro harcayacaksınız, türkiye bankaları bunu 100 euro olarak görürse sizin ekstre tercihinize göre 100 euro borç yansıtır ya da o an nereden çevirirse TL'ye döner. çeviriyi onlara bırakırsanız o anda 1,15 olan euro/usd kurunu 1,20den 1,25'den usd ye dönüp sizin bankanıza 120-125 usd harcandı diye gösterebilirler. buna dikkat edin derim.

• 4000 tl fatura bonus kampanyası bende de gözüktü şöyle bir sorum olacak. Düzenli olarak cep telefonumu ödüyorum. Onun haricinde boş bir dairemizin su ve doğalgazı var ama 0 tl geliyor her ay acaba bu sorun yaratır mı yoksa sayar mı? Yani toplamda 3 bin alır mıyım?

Ayrıca bu faturalara bankada kayıtlı ama herhangi bir talimatı yok bazen manuel ödüyordum. Diğer bankalarda da talimatım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 4 Eylül 2026; 12:21:50 >
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Mesai saati içi dışı fark etmiyor geçiriyor bankalar tabi ekstre kesimine daha çok varsa o fark kur yukselmesinden çıkabilir o zamana kadar.

Yani bankada gördüğünüz satış kurundan çevirir gibi düşünmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

5 kere ödenme şartı vardı.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Neyse deneyeyim bakalım kısmet

Bir de fatura 7 sinde ödeniyor. Kredi kartı ile ödediğimde, kartın son ödeme tarihine kadar yani ay sonuna kadar %3.25 faiz biniyormuş sanırım. O yüzden hesaptan ödemek daha mantıklı kart ile zarar oluyor bu baktığın zaman yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 4 Eylül 2026; 13:59:21 >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    İlgili kampanya kredi kartından verilen talimatlara özel diye geliyordu. Hesaptan talimat verirseniz saymaz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163672719

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kampanya kk için geçerli. ben de faiz sebepli fatura taşımadım. Bana 750+150 olan kampanya gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 4 Eylül 2026; 18:32:32 >

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    O zaman değmez hocam günün sonunda zararda olcam 😁

04 Eylül 2026 YILLIK KART ÜCRETİ 1.439,50
    Eylül 2025 - Ağustos 2026 dönemi kredi kartı yıllık üyelik ücreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2
    ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Aradım,2 teklif sundular,avantajlı olanı kabul ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.