|
Benim anladığım 4 Eylül'e kadar olan kullanımlarda 0,99 faiz oranı olacak. Ne kadar süre sonra vermemiz lazım bilmiyorum ama aylıktır herhalde. Yine de bankayı arayıp sormak lazım. |
|

|
Benim anladığım 4 Eylül'e kadar olan kullanımlarda 0,99 faiz oranı olacak. Ne kadar süre sonra vermemiz lazım bilmiyorum ama aylıktır herhalde. Yine de bankayı arayıp sormak lazım. |
|
Kur makası en düşük olan en düşük komisyonu alır. Aynı gün Akbank ve enparanın aşağıda. Akbank 57,69 dan hesaplamış, enpara 56,24'den hesaplamış. Aynı günlerde garantiden de harcamam oldu. Yalnız garantiden euro ekstre ayarı açıktı. bugün ödedim. garanti cepten 56,68 den euro alıp ödedim. yurt dışı fiziki harcamada bence en mantıklısı euro ekstre kestirmek. anlık tl görünse de sonuçta ne kadar harcarsanız aynısı ekstreye geliyor. nakit paranızı de günlük tl para piyasa fonunda tutarsanız karlı bile olabilirsiniz. euro artıyor da bizim TL ye devlet baba dünya rekoru faiz veriyor, TL daha çok artıyor. eğer makası düşük bankadan tl ekstre kestirirseniz ve kart kesim tarihine çok süre varsa bu da mantıklı olabilir. ziraat kullanmadım ama enpara deneyebilirsiniz. ![]() ![]() ![]() |
| _____________________________ |
|
Arkadaşlar selam, 28 Ağustos 2026 günü telefonuma ekteki şekilde kampanya mesajı geldi. Söyledikleri şekilde 3340'a mesaj atarak katıldım ve katılımınız alındı mesajı geldi. Diğer bankalardaki mevcut otomatik talimatlarımı taahhüt bozma / cayma bedellerini göze alarak iptal edip Garantiye 4 adet fatura talimatı tanımladım. Kampanya detaylarında açıkça belirtildiği üzere, ödül kazanımları talimatı verilen faturaların otomatik tahsilatını takip eden iş günü hesaba/karta aktarılmalıdır.
Aynı durumu yaşayan var mı? ![]() ![]() |
|
|
mesai saatini takip etmedim ama haftasonu biraz fark etmiş. yurt dışında kartla harcama yaparken para çekerken vs bazen pos cihazı size euro yada usd diye seçenek sunuyor. ya da o ülkenin yerel para birimi mi olsun usd mi olsun diye seçenek çıkıyor. bu seçenekte mutlaka o ülkenin yerel para birimini seçin. çeviriyi pos cihazının ya da yurt dışı atm nin bankasının yapmasına izin vermeyin. çeviriyi sizin bankanız yapsın. onlar çevirince katmerli çapraz kurdan çeviriyorlar. mesela 100 euro harcayacaksınız, türkiye bankaları bunu 100 euro olarak görürse sizin ekstre tercihinize göre 100 euro borç yansıtır ya da o an nereden çevirirse TL'ye döner. çeviriyi onlara bırakırsanız o anda 1,15 olan euro/usd kurunu 1,20den 1,25'den usd ye dönüp sizin bankanıza 120-125 usd harcandı diye gösterebilirler. buna dikkat edin derim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 4 Eylül 2026; 12:21:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5 kere ödenme şartı vardı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 4 Eylül 2026; 13:59:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kampanya kk için geçerli. ben de faiz sebepli fatura taşımadım. Bana 750+150 olan kampanya gelmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 4 Eylül 2026; 18:32:32 > |
|
AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram x 2 KINGSTON 8GB HX316C10FBK2 1600Mhz CL10 DIMM 1.5V Ram x 2 ASUS RADEON RX560 2GB OC EDITION XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA LG E2381VR-BN 23" FULL HD MONITOR |
|
Aradım,2 teklif sundular,avantajlı olanı kabul ettim. |
|