Şimdi Ara

Bonsai aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bauhausda gördüm bayadır da ilgimi çekiyordu alayım dedim. Görevli bayanın söylediğine göre sürekli nemli olması ve ışıkta durması gerekiyormuş. Aranızda bakan, inceliklerini bilen varsa nelere dikkat etmeliyim ? Kurumasını istemiyorum.
     Bonsai aldım

• bonsai yazınca kafa yapan zannettim
  • Oha kaç para la bu? Bende bonzai denilen saçmalığın çiçağı sandım.Gerçi çiçek olarak mı yetişiyor onu bile bilmiyorum.Neyse bu bildiğin yağmur ormanı ağacı resmen.Fiyatını öğrenmem gerek.Belki alırım.Çok hoşuma gitti.Minyatür ağaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Oha kaç para la bu? Bende bonzai denilen saçmalığın çiçağı sandım.Gerçi çiçek olarak mı yetişiyor onu bile bilmiyorum.Neyse bu bildiğin yağmur ormanı ağacı resmen.Fiyatını öğrenmem gerek.Belki alırım.Çok hoşuma gitti.Minyatür ağaç

İkeada 25-30tl. Ama kalitelileri biraz daha pahalıhttp://www.cicekyolla.com.tr/cicek/bonzai_agaclari/ bakabilirsin.

Ayrıca bonsai içmeyi bilirizde hiç yetiştirmedim.

• bunlar kötü yaa , hemen ölüyolar , ben 2 kere aldım , 2side öldü ... internette daha güzelleri varda pakalı baya

Bonsai aldım

Bonsai aldım
  • İçilenle çiçeğin bir alakası yok diye biliyorum
  • Bauhause a falan git seçerek al internetten alınca eve ne geleceği belli olmuyor :D Bu 35 liraydı ama 25 lira etiketini çıkartıp buna yapıştırdım işe yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de eliptik bisiklet aldım
    5 yıl önce açıldı
    A101'den Multivitamin aldım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirim

Bauhause a falan git seçerek al internetten alınca eve ne geleceği belli olmuyor :D Bu 35 liraydı ama 25 lira etiketini çıkartıp buna yapıştırdım işe yaradı

Ciddi misin knk??? Helal la.Yazdım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: pirim

Arkadaşlar bugün bauhausda gördüm bayadır da ilgimi çekiyordu alayım dedim. Görevli bayanın söylediğine göre sürekli nemli olması ve ışıkta durması gerekiyormuş. Aranızda bakan, inceliklerini bilen varsa nelere dikkat etmeliyim ? Kurumasını istemiyorum.
     Bonsai aldım

bende jamaika almayı düşünüorum bitane. onunda ağacı varmı acaba

• Cidden :D Annemin fikriydi :D
  • Guzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bitkiyle içilenin alakası yok. O içilen bitkinin nemi yok önemli olan üzerine sıkıkları kimyasal sprey, pamuğa bile sıksan olur. Uzak durun.
  • bonzik sandım bende :D
  • Ye[ş]il kullanıcısına yanıt
    Aynen çoğu kişi içilen sanıyor.
  • Bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. Bonsai ağaçlarının bakımı baya zor.
  • Içmişliğim var ama hiç evde yetiştirmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almayı düşünüyorum 3-5 tane günde acaba bunlar bizi ne kadar oyalar?
  • http://www.bonzaigercegi.com/olume-goturen-zehir.asp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çek içine
  • Arkadaşlar tamamen farklı içilen ile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.