Bildirim
Bonsai aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bonsai yazınca kafa yapan zannettim -
Oha kaç para la bu? Bende bonzai denilen saçmalığın çiçağı sandım.Gerçi çiçek olarak mı yetişiyor onu bile bilmiyorum.Neyse bu bildiğin yağmur ormanı ağacı resmen.Fiyatını öğrenmem gerek.Belki alırım.Çok hoşuma gitti.Minyatür ağaç -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
Oha kaç para la bu? Bende bonzai denilen saçmalığın çiçağı sandım.Gerçi çiçek olarak mı yetişiyor onu bile bilmiyorum.Neyse bu bildiğin yağmur ormanı ağacı resmen.Fiyatını öğrenmem gerek.Belki alırım.Çok hoşuma gitti.Minyatür ağaç
İkeada 25-30tl. Ama kalitelileri biraz daha pahalıhttp://www.cicekyolla.com.tr/cicek/bonzai_agaclari/ bakabilirsin.
Ayrıca bonsai içmeyi bilirizde hiç yetiştirmedim.
-
bunlar kötü yaa , hemen ölüyolar , ben 2 kere aldım , 2side öldü ... internette daha güzelleri varda pakalı baya
-
İçilenle çiçeğin bir alakası yok diye biliyorum -
Bauhause a falan git seçerek al internetten alınca eve ne geleceği belli olmuyor :D Bu 35 liraydı ama 25 lira etiketini çıkartıp buna yapıştırdım işe yaradı -
quote:
Orijinalden alıntı: pirim
Bauhause a falan git seçerek al internetten alınca eve ne geleceği belli olmuyor :D Bu 35 liraydı ama 25 lira etiketini çıkartıp buna yapıştırdım işe yaradı
Ciddi misin knk???Helal la.Yazdım bunu
-
-
Cidden :D Annemin fikriydi :D -
Guzelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bitkiyle içilenin alakası yok. O içilen bitkinin nemi yok önemli olan üzerine sıkıkları kimyasal sprey, pamuğa bile sıksan olur. Uzak durun. -
bonzik sandım bende :D -
Aynen çoğu kişi içilen sanıyor. -
Bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. Bonsai ağaçlarının bakımı baya zor. -
Içmişliğim var ama hiç evde yetiştirmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de almayı düşünüyorum 3-5 tane günde acaba bunlar bizi ne kadar oyalar? -
http://www.bonzaigercegi.com/olume-goturen-zehir.asp
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çek içine -
Arkadaşlar tamamen farklı içilen ile
Benzer içerikler
- emniyet kemeri ikaz sesi çalışmıyor
- len ne demek
- parliament one
- dalman sprey yorumlar
- günde 1000 dolar kazanmak
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X