Buralı olan, okuyan veya bilen varmı arkadaşlar. Bolu merkezde gün içerisinde gezip görülebilecek yerler neresi... Kısmetse 15 gün sonra gideceğim ve gezmek istiyorum. Bir tam günüm olacak büyük ihtimal. Bu vakti iyi değerlendirmek istiyorum..
günübirlik gideceğiz galiba Karaman gibi bi yer burası ya.. 2005 tede Muşa gitmiştim orası da öyleydi.. desenize canım sıkılacak
Abanta umarım gezi düzenlenir onları başları ayarlayacak ancak gün içerisinde gezmek istiyordum...
Mecburiyet caddesine kaldım yine
Karamanlı mısın sen ?
bizde önümüzdeki perşembe cuma konyadan abanta gezi yapmaya karar verdik, 4 kişi gideceğiz, abantta, abant manzara evler, adında pansiyon tarzı bir yerde kalacağız.
ne yiyeylim ne içelim, nereye gidelim nereyi görelim önerilerinizi bekliyorum
yokmu misafirperver bir Bolulu yada boluyu iyi bilen bir yardımsever?
gölcük, yedigöller, kartalkaya, mecburiyet caddesinde Bolpi'den pide yemeden bolu dan ayrılayım demeyin
yedigöller harikadır mengen harikadır (doğa olarak güzeldir ilçede bir numara yok)
quote:
Orijinalden alıntı: Opeth
gölcük, yedigöller, kartalkaya, mecburiyet caddesinde Bolpi'den pide yemeden bolu dan ayrılayım demeyin
valla hocam konyadan gelince, bahsettiğiniz bolpi bizi keser mi bilmem genede bolulular nasıl yapıyormuş dur hele modunda yenebilir..
bu bahsettiğiniz gölcük yedigöller kartalkaya bolunun ne yanına düşer, ne kadar uzaklıkta, oralarda neler var, neler yapalım oralarda biraz daha bahsedebilir misiniz? dönüşte gene yazacağım şuraya buraya gittik diye
birde boluda başka ne yiyelim?
abant tarafında ilk günümüzü geçireceğiz orada ne yapalım? balık tutabilir miyiz mesela? ata binebiliriz sanırım.. bunun gibi neler yapabiliriz?
birde ilk gün abantta olunca, o civarda nerelerde karnımızı doyuralım?
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
yedigöller harikadır mengen harikadır (doğa olarak güzeldir ilçede bir numara yok)
hocam bir mesaj içinde 2 alıntı yapmayı bilmiyorum, sorum sizin içinde geçerli, yanlış anlaşılmasın
@ozas_91 dostum direk olarak kopyalayıp yapıştırıyorum yol tarifini: Özel aracınız ile gitmek isterseniz İstanbul-Yedigöller yaklaşık 310 km ( 5 saat ) sürerken Ankara'dan dahada yakındır. Yedigöllere ulaşım Ankara-İstanbul karayolunun 152. km.'sinden Yeniçağa ve 190 km.'sindeki Bolu ilinden kuzeye ayrılan yollarla yapılmaktadır. Istanbul-Ankara otoyolundan, Bolu-Yeniçağ çıkışından ayrıldıktan sonra Bolu-Gerede yoluna girip 19. km.'deki Yedigöller tabelasını görünce dönülmelidir.
ayrıca şunu söyleyim , yollar çok bozuktu eskiden , yıllardır gitmedim düzgünmü değilmi bilmiyorum ama muhtemelen arabanın altı 20 kere sürtmeden gidip gelinmez oraya Beğenecenize eminim
ayrıca yemek konusunda birşey diyemem , mengen liyim ama mengende adam gibi lokanta yahut yemek yiyecek yer yok (halbuki aşçısıyla ünlü olan bir ilçe olmasına rağmen)
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
@ozas_91 dostum direk olarak kopyalayıp yapıştırıyorum yol tarifini: Özel aracınız ile gitmek isterseniz İstanbul-Yedigöller yaklaşık 310 km ( 5 saat ) sürerken Ankara'dan dahada yakındır. Yedigöllere ulaşım Ankara-İstanbul karayolunun 152. km.'sinden Yeniçağa ve 190 km.'sindeki Bolu ilinden kuzeye ayrılan yollarla yapılmaktadır. Istanbul-Ankara otoyolundan, Bolu-Yeniçağ çıkışından ayrıldıktan sonra Bolu-Gerede yoluna girip 19. km.'deki Yedigöller tabelasını görünce dönülmelidir.
ayrıca şunu söyleyim , yollar çok bozuktu eskiden , yıllardır gitmedim düzgünmü değilmi bilmiyorum ama muhtemelen arabanın altı 20 kere sürtmeden gidip gelinmez oraya Beğenecenize eminim
ayrıca yemek konusunda birşey diyemem , mengen liyim ama mengende adam gibi lokanta yahut yemek yiyecek yer yok (halbuki aşçısıyla ünlü olan bir ilçe olmasına rağmen)
tavsiyenizi dikkate alacağız, yanımızda harita olsa iyi olacak anlaşılan, bolu merkezle ilgili tavsiyeleriniz varsa onlaarıda söylerseniz sevinirim
arkadaslar merhaba boluya gezmeye gideceğim ekimin 7 sinde 3-4 gün kalacağım Şehir merkezinden bahsettiğiniz yerleri ulaşım imkanları nasıl otobüs kalkıyor mu ? Kaç dakika sürüyyor. Dönüş için en son sefer kaçta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme