Şimdi Ara

Ankara gezilecek yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 404 not found

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gordion,ankara kale,tbmm, etnografya, anıtkabir, aklıma gelen ankollü kafe tarzı yerleride karanfilde bulabilirsin
  • Mta daki müzeler çok fenaymış metrodan direk geçiş varmı bilmediğim için gidemedim
  • Avmleri gezebilirsin onun dışında Ulus meydanda gez dolaş ancak oradaki müze haric ulusta pek bir şey yok sadece ucuza mal bulursun o kadar. 2 3 saatte bitirirsin Ulus'u. Önerim Kızılaydır benim, Ulus gibi şopar insan dolu değildir en azından bir arkadaş alırsın yanına rahatça gezersin Kızılay'da. Ulusta bir park vardı adını unuttum oraya gidebilirsin güzel parktı. Onun dışında Altınpark var gerçekten Güzel olan.

Devlet büyükleri mezarlığı mi neydi orası var cidden güzel olan. Mavigöle gidebilirsin Eymir gölü var. Ankara parkları İstanbul'a göre oldukça fazla ve daha güzel. Bilenler bilir Esertepe Muhammed Ali parkı var. Yerel halk tarafından Vadi olarak adlandırılır. Eger Etlik'e yakinsan gelmeni oneririm. Güzel parktır cidden. Kartaltepe aquapark açılacakmış Etligin epey yukarısında Sancaktepe Mahallesinin yukarısında. O taraflarda piknik alanları var ama ben pek beğenmedim şahsen. Daha benim de gitmediğim çok yer var Elmadağ Kızılcahamam Soğuksu vs.

Yani Ankarayı çok küçük görmeyin elbette asla bir İstanbul olamaz ancak yine de iyi bir nebze

• Armada, Panora, Gordion, Nata Vega, Cepa, Kentpark, Acity sirayla gez hepsini.

• Çamlığa çık (50. yıl parkı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anıtkabir'e git gerisi hikaye.
  • Dr.Techno kullanıcısına yanıt
    Avm ci bekledin zaaar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiz -- 29 Haziran 2018; 17:25:59 >
  • Mathwani kullanıcısına yanıt
    Atamızı unutmayız demen hata:)

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Orası pis birer deilmi

• Yıllar önce ıslah edildi çok güzel park oldu aile yeri şu anda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiz

Orası pis birer deilmi
    Yoo belkide ankaradaki tek duzgun yerdir sabahlari bombos oluyor manzarasi da ankaraya gore cok iyi

Bos olmasinin nedeni de milletin gitmeye usenmesi sahsen arabam olsa yiyecek içecek ne varsa doldurur haftada 1 giderim havası falan da guzel yuksekte oldugu icin (tabi ankaraya gore yoksa çöp)

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    başka nereyi önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiz

başka nereyi önerirsin ?
    akşam 12ye kadar göksuda çay içmeye gidilebilir orası da güzel mangal içinde fena değil

aslında 50.yıldan başka düzgün yer bence yok ama bu da idare eder

seğmenler kuğulu güvenpark falan hikaye zaten gitmeye değmez

eymir güzel denebilir bisiklet sürmek açısından (asla kiralamayın kiralayanların çoğu pislik)

kurtuluş gündüz güzel gece her yerinden pislik akıyor

yakacık mesire alanı bence baya dandik ama yakacık taraflarında yüksek manzaralı yerler falan var oralar güzel hatta gölde varmış aradık bulamadık

şimdilik aklıma gelenler bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.