Şimdi Ara

Bol fan girişli ufak bir canavar. [200R]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Carbide 200R montajımı yaptım ve benim gibi tek amacı kasayı iyi soğutmak olan kişiler için önerebileceğim bir kasa.

Ben 300 lira bir kasaya vermek yerine 150 liraya bunu aldım ve aradaki parayı bol bol fan'a harcayacağım.

Tam 7 tane fan girişi var. 5 tanesi 14/12 cm uyumlu 2 tanesi 12 cm uyumlu. Bütün hepsini doldurarak kasanın içinde fırtına koparabilirsiniz.

Kasanın içerisi yeterli genişlikte.

Üstteki fan girişleri; 2 adet 14/12 m Buraya çiftli 12cm yada 14 cm sıvı soğutma radyatörünüde takabilirsiniz.

Ön taraf; 1 adet yer var ama fazla harddiskiniz yoksa harddisk için konulan yuvaları söküp harddiski yukarıya bir yere takıp 1 tane daha oraya takabilirsiniz. Buradaki girişler sadece 12 cm

Tabandaki giriş; 14/12 cm aşağıdan yukarıya üfleyen bir fan hava sirkülasyonu için çok iyi. PSU ile fan çakışmıyor. 14 CM dan'a bile rahat yer kalıyor.

Arkadaki giriş; 12 cm egzoz girişi var.

Ve son olarak kapak; 2 adet 14/12 cm giriş var.

Şimdi sorduk mu? diyebilirsiniz.. Tabi ki soran olmadı ama ben bu fiyata böyle sade ve kullanışlı bir kasa buldum ve anlatmak istedim.

İyi forumlar. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 6 Temmuz 2014; 2:01:48 >

• Yandaki yere takılmıyor maalesef. Ekran kartı ve güç kablosu engel oluyor. Benimde sıvı Soğutma ve kasanın üst tarafa 2 fan takma niyetim var. Ama anakartta yer yok. Uğraşmam gerek bunun için. Hocam siz bağlantıları nasıl yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kablolar ne öyle

• Hayırlı olsun. Fena kasa değil.
  • @Mortuuus @fb__ömer

Hocam öyle üstün körü topladım. Spariş ettiğim fan'ları bekliyorum onlar gelince montaj sonrası kablolara bir düzen vericem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 6 Temmuz 2014; 12:55:30 >
  • Bothrops kullanıcısına yanıt
    Hocam fanlar gelince beni haberdar eder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Hocam fanlar gelince beni haberdar eder misin

Tamam hocam aklımdasın. Unutmassam haberdar edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

Arkadaşlar bugün Carbide 200R montajımı yaptım ve benim gibi tek amacı kasayı iyi soğutmak olan kişiler için önerebileceğim bir kasa.

Ben 300 lira bir kasaya vermek yerine 150 liraya bunu aldım ve aradaki parayı bol bol fan'a harcayacağım.

Tam 7 tane fan girişi var. 5 tanesi 14/12 cm uyumlu 2 tanesi 12 cm uyumlu. Bütün hepsini doldurarak kasanın içinde fırtına koparabilirsiniz.

Kasanın içerisi yeterli genişlikte.

Üstteki fan girişleri; 2 adet 14/12 m Buraya çiftli 12cm yada 14 cm sıvı soğutma radyatörünüde takabilirsiniz.

Ön taraf; 1 adet yer var ama fazla harddiskiniz yoksa harddisk için konulan yuvaları söküp harddiski yukarıya bir yere takıp 1 tane daha oraya takabilirsiniz. Buradaki girişler sadece 12 cm

Tabandaki giriş; 14/12 cm aşağıdan yukarıya üfleyen bir fan hava sirkülasyonu için çok iyi. PSU ile fan çakışmıyor. 14 CM dan'a bile rahat yer kalıyor.

Arkadaki giriş; 12 cm egzoz girişi var.

Ve son olarak kapak; 2 adet 14/12 cm giriş var.

Şimdi sorduk mu? diyebilirsiniz.. Tabi ki soran olmadı ama ben bu fiyata böyle sade ve kullanışlı bir kasa buldum ve anlatmak istedim.

İyi forumlar. (:

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aynı kasadan ben de sipariş ettim yarın gelicek inşallah. Biraz yorumlar mısın ? Ben fx-6300 kullanıyorum da oyunlarda falan baya ısınıyor bir de benim kasa 10 yıllık falan. Kasadaki fanlar serinletir mi işlemciyi baya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacey01

quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

...

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aynı kasadan ben de sipariş ettim yarın gelicek inşallah. Biraz yorumlar mısın ? Ben fx-6300 kullanıyorum da oyunlarda falan baya ısınıyor bir de benim kasa 10 yıllık falan. Kasadaki fanlar serinletir mi işlemciyi baya ?

Hocam kasada alltan 1 yandan 2 önden fan takıyorsun. üstte 3 tane egzoz fanı var. Dolayısıyla içeride müthiç bir hava sirkülasyonu olacaktır ve mutlaka etkileyecektir.

2. el bölümünden 5 adet fan bulup alıp ucuz yoldan kasayı fulleyebilirsin. 2 üstünde var zaten 5 tane 12 cm bulsan kasayı bir hayli soğutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 6 Temmuz 2014; 13:27:43 >

• Hocam bana yanında gelen 3 fan yeter sanırım, ayrı olarak işlemci fanı düşünüyorum zaten, bu arada ses konusunda nasıl kasa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyaoblomov -- 6 Temmuz 2014; 13:26:36 >
  • Corsair olsun taştan olsun

• Üstünde 2 fan geliyor. 5 tanede ondan başka fan takacak yerin oluyor. Ses fan'la ilgili bir durumdur ama üzerinde titreşim engelleyici ufak lastikler var dolayısıyla fan ses çıkaraksada bir nebze engelliyor.

Bence bu kasayı alıpta üzrindekilerle yetinmek mantıksız olur. 2. elde olsa bol fan tak sistemin serin çalışsın.

@elsa Hocam corsair gerçekten malzemeyi yaparken düşünerek yapmış. Kasa kendi boyutlarında ve kendi bütçesindeki kasalara bin çeker. Adamlar bu işi bitirmiş artık.
  • Ekran kartı yapsınlar onu da alırım

• Daha iyi bir kablo saklama bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ekran kartı yapsınlar onu da alırım

O işe girseler kılcal damarlarında kadar corsair yaparım kasayı.

@a7v8x Hocam şimdilik üstün körü yaptık bakalım fanlar gelince tertemi yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 6 Temmuz 2014; 13:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Daha iyi bir kablo saklama bekliyoruz.

Sen benim 400ryi görmemişsin vatandaşı elemanlara montajlatmıştım resmen çopluk gibi Kablolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.