Şimdi Ara

Boğazımdaki Dövme Danışmanlığıma Engel Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim kimsenin ruhani görüşü, dini inancı, dünyevi fikirleri beni, benimkide bir başkasını ilgilendirmez. Konuyu farklı yerlere çekmeyelim.

Sorum şu boğazımın sol tarafında, kulağımın 3-4 cm aşağısında, 3 cm2 lik bir alanda, tek renk, belirgin hatlarda, sade, net, gölgelendirme vs içermeyen bi' dövmem var. Gömlek yakası çok aşağıda kalıyor, boğazlı kazak yarısını falan kapatıyor. Özel hastahane ve şirketlere psikolojik danışman olarak girmek için başvurduğumda sorun olur mu?

Dövmenin şekli ruhani görüşümle ilgili, ne olduğunu yazarsam müslümanıda, hristiyanıda, ateistide el ele verip topa tutacak. O konuya girmiyorum, din konusuna dönmesin.

EDIT: Arkadaşlar konu hala aktifse ilgili alanlarda görev alan bi' kaç arkadaş konuyla ilgili pm gönderdiği için. İlk mesajı o yüzden düzenlemedim. Dövmeyi açıklamadan bile bir sürü seviyesiz mesaj geldi, pm leri saymıyorum bile, nezaket nedir bilmeyenler var. Dövmenin ne olduğunu söylesem konu iyice yoldan çıkacak, pm ile soranları kibarca red ediyorum, seviyesiz olanlara cevap vermiyorum onlar kendi yaşıtlarıyla ilgilensin. Dövmeyi sorun etmiyorum, bi' soru sordum konu başka yere gitmesin istedim. Yoksa çekindiğim şeyi görünen yere dövme olarak yaptırmam. Bazılarıda neden çekiniyorsun, utanıyorsun, diye mesajlar atıyor, komik olmayın, forumu çok ciddi alıyorsunuz, 15 yaşındaki ergenleri geçtim forumdan neden çekineyim, kendi sosyal eksikleriniz üzerinden insanları bir tutmayın, herkes sizin gibi değil, ilede sosyal açıdan sıkıntı çekersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 8 Eylül 2014; 21:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss isteriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69 mu dövme
  • ss isterük

• no ss no reply
  • Trde olur. Almanyada ilkokul ogretmeni yanaginda piercing ile derse giriyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sorun olur. Kurumsal yerlere veya kamu kurulusuna girmek istiyorsan gomlegin kapatmasi lazim dovmeyi ancak o sekilde izin veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Evet sorun olur. Kurumsal yerlere veya kamu kurulusuna girmek istiyorsan gomlegin kapatmasi lazim dovmeyi ancak o sekilde izin veriyorlar.

Kamu tamam zaten onu geç. Her kurumda böyle bir zorunluluk olmaz diye tahmin ediyorum

• Pics or didnt happen

• pentagram ve ya baphomet

• yanlış yerlere yaptırmayın dövme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Century Child

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Evet sorun olur. Kurumsal yerlere veya kamu kurulusuna girmek istiyorsan gomlegin kapatmasi lazim dovmeyi ancak o sekilde izin veriyorlar.

Kamu tamam zaten onu geç. Her kurumda böyle bir zorunluluk olmaz diye tahmin ediyorum

Özel hastanelerin de kıyafet yonetmelikleri filan devletteki gibi fakat onun dışındaki şirketler kendileri belirliyor tabi. Ama yinede işe basvurdugunda dövmeyi gorunce 1-0 geriden baslarsin maalesef

• Sirketten sirkete degisse de, genelde pek sicak bakmiyorlar Turkiye'de.
  • Sıcak bakılmaz.mesela çalıştığım yere başvursan tek kalemde silip atarlar dövmeyi görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 8 Eylül 2014; 17:48:50 >
  • Hocam pmden atabilir misin ? Merak ettim.

• yahudileri saymadığına göre böyle bir şey mi ?

Boğazımdaki Dövme Danışmanlığıma Engel Olur Mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Sıcak bakılmaz.mesela çalıştığım yere başvursan tek kalemde silip atarlar dövmeyi görünce.

Ne işle uğraşıyorsun, çalıştığın şirket ne üzerine kurulu?

• quote:

quote:

Sıcak bakılmaz.mesela çalıştığım yere başvursan tek kalemde silip atarlar dövmeyi görünce.

Beyaz eşya mağazası bosch

• quote:

quote:

quote:

Beyaz eşya mağazası bosch

Zaten mağazaların hemen hepsi öyle değil mi? Benim görev alanım idari bölümlerde.

• SS at ona göre karar verelim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.