< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boğaziçinde hazırlık okuyup yatay geçiş yapmak

-
-
evet ama bölümü beğenmezsen napıcaksın myp geçiş hakkın gidecek?
-
Ceng istiyorum başka istediğim bölüm yok gibi bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya cengi sevmezsen işte onu diyorum
-
Yani myp geçiş hakkim olsa ve cengi sevmesem de yapacağım çok bir şey yok gibi, sevmem lazım, alternatif olarak ee var ama ben cenge daha yakın görüyorum kendimi
ceng için nereyi yazmak istiyorsunuz ki
-
Taü Marmara gtü
bunların zaten hazırlığı var ki
-
Evet ama gtünun hazırlığı pek iyi değil diyorlar o yüzden böyle bir düşüncem var
boğaziçininki de o şekildedir çok bi farklılık beklemeyin devletlerde. dil zaten konuşmaya bakan bir şey yoksa 70iqye sahip (salak olanlar yani) ingilizler çok iyi ingilizce konuşuyor. türkçe konuşmak gibi bir şey yani hazırlıktan bence pek beklentiniz olmamalı
-
Myp ile taü geçen mhd’ye almanca şoku :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence riske atma. Yatay geçiş kontenjanla oluyor, ortalaman önemli. Bir aksilik çıkar, bir sınavdan düşük alırsın ve bir yıl orada kalırsın
-
hayır konu sahibinin bahsettiği yatay geçişte sadece yks puanı kullanılıyor. tabii yine kontenjan oluyor fakat geçememe ihtimali yok gibi bir şey. yine de konu sahibi için şöyle bir şey var; boğaziçinde hazırlık okuduktan sonra geçiş yaptığın okulda ingilizce yeterlik sınavını geçebilmen kesin değil. bu yönden biraz riskli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 2 Ağustos 2021; 8:52:41 >
Bu stratejiyi uygulayan epey insan oldu geçtiğimiz senelerde. Boğaziçinde bir yer tutuyorsa yazıyorsunuz, hazırlık okuyup sonra merkezi sistem ile yatay geçiş yapıyorsunuz.
Türkiye'de en iyi ingilizce eğitimini Boğaziçi veriyor bu bir gerçek. Bu sebeple mantıksız bir strateji değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 2 Ağustos 2021; 8:55:59 > -
boğaziçinde speaking yok, kendin çabalamazsan sistem seni zorlamıyor, ben sistemin zorlamasına alışmış biri olarak :(, boun zorlamayınca hazırlığı zor geçtim ve ingilizcem de iyi değil
mesela bilkentte kurlar varmış, birini geçmeden diğerine geçemiyorsun bu yüzden çalışmak lazım
bu iki dezavantajı var, özel okulları falan da düşünebilirsin bence
--
bu sistemde tek sıkıntı şey olabilir gibi, merkezi yatay geçişi kapatırlar, yök e belli olmaz, bugün açar yarın kapatır
bu kesin olsa boğaziçinde mühendislik yazacakların çoğu önce temel bilim yazıp :D 1 sene bursu alır sonra mühendisliğe geçer
bunu yapan birkaç kişi var söylentisini duymuştum da, doğru mu bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
riskli iş, sonuçta yarın ne olacağı belli değil
-
İngilizden zaten Hintçe konuşmasını bekleyemezsin. Sen nasıl Türkçe konuşuyorsan onlarda anadilini konuşuyor. Tespitin çok iyiymiş 70ıq
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
demek istediğim dil zeka ya da özel yetenek gerektiren bir şey değil. adamlar analarının karnından anadili ingilizce olarak doğmuyor ki sonradan kazanıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar

Myp ile taü geçen mhd’ye almanca şoku :D
|
Benzer içerikler
- gelecekte iç mimarlık
- memur çocuğuna kyk yurdu çıkar mı
- yks pdf telegram
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- marmara yapay zeka ve makine öğrenmesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X