Küçük bir bina yaptılar ancak asıl projesi tamamlanmış Uçak Mühendisliğinin. Gtü yayınladı. İşte Havacılık fakültesi binalarının tasarımı...
Bu arada Uçak yazacaklar için telegram grubu
Bilindiği gibi Havacılık ve Uzay fakültesi ağırlıklı olarak motor üzerine çalışacak ve dersler verecek.
Araştırma Rus bir şirkete ait. Düzenli olarak yapıyorlar bu araştırmayı. 2021 sonuçlarına göre :
353. Bilkent Üniversitesi
354. Koç Üniversitesi
387. Boğaziçi Üniversitesi
388. Hacettepe Üniversitesi
396. Sabancı Üniversitesi
425. Orta Doğu Teknik Üniversitesi
456. İstanbul Teknik Üniversitesi
503. Ankara Üniversitesi
527. İstanbul Üniversitesi
598. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi
602. Gebze Teknik Üniversitesi
605. Ege Üniversitesi
619. Gazi Üniversitesi
646. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
İlk 300 de yokuz.
Araştırma için :
GTÜ KAMPÜS TURU - HIZLANDIRILMIŞ
Arkadaşlar kampüs içi servis sağlayan golf araçlarından biriyle çekmiş.
Kampüs'ü hızlıca gezmek isteyen izlesin.
Underrated bölümler
Bence Boğaziçi Kimya, Gtü Elektronik, Odtü İstatistik ve İTÜ Matematik Mühendisliği şu an underrated.
KARİYER.NET İŞVEREN İLGİ ENDEKSİ
Kariye.net son 10 yılda elde ettiği verilerle işverenlerin hangi üniversitelere ve hangi bölümlere ilgi gösterdiğini araştırdı. Adaylara önerdiğimiz Gebze Teknik'de listeye girdi. İşte cevaplar
Almanya yazdım ama aslında Yurtdışında medeni bir ülke de yazabilirdim. Eğitimi, imkanları, maaşı filan s....tiredin...
İnsanlar neden gitmek istiyorlar ?
4 resim koyacağım. İlk 3 resim Alman Anayasasının ilk 3 maddesi. Dördüncü resim Türk Anayasının ilk 3 maddesi :
Yorum yapmıyorum bir okuyun. Alta kısa bir yorum koyacağım.
Ve Türkiye Anayasası....
Ne fark var görüyor musunuz. Alman anayasası insana dair hakları tarif ediyor. Sürekli insan ön planda..
Türk Anayasası ise devleti tarif edip devleti ön plana koyuyor.
İşte fark bu ! Emin olun yaşam şekli ve kalitesinde de , anlayışında da 2 devlet arasında bu fark var... Biri insan odaklı diğeri devlet.
İTÜ'den yapılan açıklamada 2019-2020 mezunlarında istihdamı en yüksek üç bölümün yüzde 87,18 ile Matematik Mühendisliği, yüzde 80,82 ile Bilgisayar Mühendisliği ve yüzde 79,34 ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği olduğu görülüyor.
2019-2020 genel istihdam %66 olarak açıklanmış.
KYK Yurtlarının hali
Çoğu KYK yurdunun hali maalesef çok kötü. Bu pandemi döneminde hastalara da kullandırtıldığı için daha da kötü hale gelmiş olabilirler. Bana göre bu yurtları adam gibi bir mimar çizip üretmesi lazım...
Bazı okullarda 4 kişilik 6 ve 8 kişilik odalar var. Bu da çok yanlış. Tercihen 2 kişilik odalar maksimum 4 kişilik odalar olmalı yurtlar.
Bakalım bu sene üniversiteye giren adayları ne bekliyor ?
KYK yurtlarının tasarımına da bir tavsiye verelim. Şöyle bir tasarım güzel olurdu...
Ayhan Tarakçının moderatörlüğü ile Selçuk Bayraktar'ın yaptığı sunumu izleyebilirsiniz.
Gebze Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri
Değerli adaylar GTÜ tanıtım günleri başlıyor. 5-13 Ağustos tarihleri arasında yeni Kültür Merkezi içinde tanıtım standları kurulacak.
Hem okulu görmek hem de ilgilendiğiniz bölümler hakkında Akademisyenlere soru sormak istiyorsanız, adayları bekliyoruz.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 671
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57.956 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 735 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar