< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Öğrenmemiştim, dersler açısından hiçbir zorluk yaşamadım. Staj-pratik kısmında sorun yaşayabilirsiniz belki ancak bunun için de kendinizi geliştirebilirsiniz bölümdeyken, önceden bilmenize gerek yok.
Sosyal olmak kariyer açısından oldukça önemli diyebilirim, mülakatlarda teknik bilgi kadar sosyal beceriler de göz önünde bulunduruluyor. Bölüm sosyallik kazandırır diyemem ama Boğaziçi sosyallik kazandırır bence. |
Entelektüel açıdan biraz düşük diyebilirim belki sosyal bilim okuyanlara kıyasla :) Bunun dışında sanılanın aksine sosyal kişiler var oldukça, bir de çok büyük çoğunluk yardımsever diyebilirim. Akademik olarak da çok çalışkan kişilerin sayısı oldukça fazla, 3.5 üstü ortalaması olan kişi sayısı diğer bölümlere göre daha yüksek gibi geliyor bana.
|
EE'nin konuları ilgimi çekmiyordu ve zaten fiziği de sevmiyordum o yüzden EE yazmadım, aldığım EE derslerinde de bu kararıma şükrettim açıkçası benim için çok sıkıcı geçiyordu EE dersleri. Koç düşünmemiştim yurt bursu konusu filan biraz sıkıntılı olduğu için. Sabancı için de öğrenci seviyesinin düşük olabileceğini düşünüyordum oldukça düşük sıralamalardan aldığı için, sonradan tanıdığım Sabancı öğrencilerini düşünerek bu fikrimin çoğunlukla yanlış olduğunu söyleyebilirim. Bilkent'i ise akademik kariyer yerine sektörde ilerlemek istediğim için yazmamıştım, ilginç bir şekilde şu an Boğaziçi'de akademik kariyere ağırlık veriyorum :) Belki de Bilkent benim için daha iyi olabilirdi yani, ancak Boun yazdığım için de pişman değilim, bu seviyedeki okulların herhangi birinin de pişman edeceğini düşünmüyorum.
|
Forum çok gergin ya bu sene, isteyen istediğini yazsın... İşsiz kalma konusunda gelecekte ne olur bilmiyorum ama ben 3.sınıf olmama rağmen mezuniyet sonrası için iş teklifi aldım birkaç tane, işsiz kalmak oldukça zor yani şu anlık.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 27 Temmuz 2020; 14:48:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |