Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ Mİ TIP MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mf3 ten 3-4 k mf4 ten 1-2 k sıralama beklıyom
    sizce boğaziçinde inşaat ya da makineye mi gideyim
    yoksa ege marmara ya da gazi tıpa mı
    hem tıp ham de muhendislikin bana göra oldugunu düşünüyorum .
    siz olsanız ne yapardınız?
    cevaplayana tşk.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğaziçi Tıp Var Mı?

Boğaziçi Üniversitesi'nde bir tıp fakültesi bulunmamaktadır. Üniversite, fen, mühendislik, sosyal bilimler ve beşeri bilimler alanlarında lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Eğer tıp eğitimi almayı düşünüyorsanız, Türkiye'de tıp fakültesi bulunan diğer üniversiteleri araştırmanızı öneririz. Bu üniversiteler şunları içerir:

• İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
    • Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
    • Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
    • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
    • Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi

Bu üniversitelerin tıp programlarının giriş koşulları, öğretim ücretleri ve müfredatları hakkında daha fazla bilgi için resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Tıp eğitiminizin yanı sıra araştırma fırsatları, hastane stajları ve gelecekteki kariyer hedeflerinizi de göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu faktörler, sizin için en uygun tıp fakültesini seçmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • boğaziçinde mühendislik okurdum dostum.okuyacağın tıpın Türkçe olduğunu varsayarak diyorum ki boğaziçinde mühendislik okuduğunda 5 sene sonunda (+1 hazırlık) ana dil seviyesinde ingilizce bileceksin,erasmus,exchange gibi programlarla yurt dışında tercihine bağlı olarak yarım dönem ya da 1 sene eğitim göreceksin.hayatının en güzel yılları daha sosyal bir şekilde geçecek ve bence en önemlisi hayata daha erken atılacaksın.Tabi nihai karar senin ama en son tercihinden beni de haberdar edersen sevinirim
  • Makine tutmayabilir ama insaat banko cok sosyal biri degilim hatta hic degilim gibi sence bogazicinde bu konuda sikinti yasarmiyim yurtdisi falan hic yapamam gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antisecular A kullanıcısına yanıt
    Ben olsam inşaat düşünmezdim

• kesinlikle gazi tip

• Sen beni dinle Marmara(ing) tıp yaz.Marmara ingilizcedir okulda gayet iyidir.
  • kendinde ufak bi geometri matematik ilgisi varsa boğaziçine git,lisede biyolojiyi sevmeyeni,sırf para var diye doktorluk yazan arkadaşlarım pişman,keşke matematikli bişey olsaydı bu hep ezber diyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antisecular A kullanıcısına yanıt
    kardeşim şimdi bu lise eğitim sisteminde sosyal olmaman normal çünkü bizim sosyallik diyince anladığımız şey arkadaşlarla kafede oturmak facebookta vs. boş boş vakit öldürmek.boğaziçinde 40 tane resmi kulüp var elbetki bunlardan birkaçı senin kafana uyacak oralarda takılıp kendine Türkiye'nin en donanımlı öğrencileriyle bir çevre kuracaksın.yurt dışı olayına gelirsek imkanı olan herkes mutlaka yurtdışına çıkmalı bu hem senin ufkunu genişletecek hem de seni yeni bir dünyanın içine sokacaktır emin ol.çekincelerinin olması normal ama ben asosyal biriyim o yüzden tıpa gideyim diye düşünürsen birkaç ay sonra kafayı yersin benden söylemesi.Boğaziçinde kimya mühendisliğini de araştırmanı tavsiye ediyorum Amerikada en çok kazanan 3. mühendislik kimya mühendisliğidir(1 petrol 2 nükleer) ve yurt dışında iş imkanları çok geniştir.
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Sen hiç ingilizce tıpa giden birisiyle konuştun mu ? Benim konuştuklarımın %90 ı deli gibi pişman
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Konuştum marmara ing tıpta okuyor ortalaması 4 2 yaz sırayla harvard ve stanforda staja gitmiş birisiydi Türkçe tıp okuyan biri buralara staja gidemez sanıyorum ingilizce bilmeden bu işi
  • intexo kullanıcısına yanıt
    dediğin şey bana pek inandırıcı gelmedi ama eğer doğruysa milyonda 1 olan bi şeydir bu çok idealist olmak ve sosyal hayatı sıfırlamak lazım bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Konuştum marmara ing tıpta okuyor ortalaması 4 2 yaz sırayla harvard ve stanforda staja gitmiş birisiydi Türkçe tıp okuyan biri buralara staja gidemez sanıyorum ingilizce bilmeden bu işi

O stajlara gidenlerin %99 u kendi parasıyla gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumda bulunuyorum ben ctf türkçe düşünüyorum

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Inanmak zorunda degilsin

Demek istedigim ne sectiginin onemi yok hangi yonde isteklisin,rahat calisabiliceksin onemli olan bu.Severek calismalisim kisaca.

• Amaciniz yurtdisiysa tipta hacettepe-ctf-marmara ingilizcelere gidin bence.

• Boğaziçi seçerdim herhalde. Kafanda kesin bir şey yoksa tıp çok da istemiyorsundur çünkü. Maddi olarak da oranın mühendisliği doktorluğa yetişir hatta geçer.

• İtü odtü boğaziçinden mezunsan eğer tiptan çok kazanirsin büyük ihtimalle

• kilyosda hazırlık okulun bahçesi kumsal, arkadaş yurtta sevgilisiyle aynı odada uyuyor, güney kampüsü...... hocam siz hangisini istiyosanız o ama tıpın okumasının zorlugunu doğu görevini uzmanlığını tekrar bi düşünün derim
  • bilkent 2sinede tek atar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.