Bildirim
Bodybuilding için tavuk yerine lor peyniri olur mu? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yahu boş muhabbetler.
sporu yaptiginda zaten acikacaksin bol bol yeme istegin olacak.
lor peyniriymis bilmem neymis detaylara takilma.
vucudun ihtiyaci olan gidayi senden isteyecek zaten.
mercimek nohut fasulye bugday arpa cavdar kuruyemisler vs bunlarda cok kaliteli protein kaynaklaridir.
illa tavuk ve lor peyniri uemek zorunda degilsin
probiyotik beslenmek cok onemli. süt icnemen lazim her gun kefir yapip iceceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's a hunger still unsatisfied. -
ben pek markalara takılmam 2 3 kezde optimum kullandım pek bir farkını göremedim sonuçta oda 20 küsür veriyor buda 20 küsür veriyor.topraklanma yok tadı da kötü değil.bu fiyata birşey kaybetmezsin _____________________________ -
ağır antrenman yapan kişi de marka fark eder de bu arkadaşta henüz fark etmez. en ekonomik neyse kullanabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hergun tavuk yese zaten hem memintolari buyur hem de sagliksal olarak zararli.quote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
Her gün tavuk da yiyemezsin zaten merak etme. Bu hesapların sonucu gidip suplementlere dayanıyor. Git protein desteklerinden al. Ki o da peynirden yapılıyordu sanırım._____________________________ -
Hocam öyle hergün 1 kilo lor yersen fazla kalsiyum almış olursun. Fazla kalsiyum alımı kemiklere ve dişleri güçlendirmek yerine daha kırılgan ve narin hala getirir. En iyisi protein tozu almak. Biliyorum paran ona yetmeyebilir o zaman yaptığın sporun yoğunluğunu düşür. _____________________________ -
Tavuk yeme zaten. Gey yapar adamı Ve memelerin büyür. Kas yapıcam derken erkeklik gitmesin elinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ türkiyenin tek tottenham taraftarı!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı