Şimdi Ara

Body ve üniversite sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Bodye baslamak istiyorum ancak seneye universite sınavına hazırlanacağım.Sizce bir sorun teşkil eder mi? Öneriniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antreman zaten 1 saat anca sürüyor, günde 1 saat ayırabiliyorsan neden olmasın. Gerisi düzenli beslenme ve dinlenme.
  • Daha dün böyle soru soran birine hocanın şu cevabı verdiğine şahit oldum; " sporu bırakmanıza gerek yok, buraya gelip stres atarsınız, rahatlarsınız" vs. birşeyler anlatıyordu. Haksız da değil bence, zaten zamanın tümünü ders çalışmaya adamayı vs hiç bir uzman önermiyor.
  • Teşekkür ederim cevaplar için zaten sosyal bir insan değilim tek aktivitem bu spor olacak.

• bence zor eğer hedefin iyi bir üniversite ise
    4te eve geldin desek 1 saat dinlenme yemek vs. saat oldu 5
    spor salonuna 20 dkde gidiyorsun diyelim saat 5.20
    1 saat antrenman 6.20
    üstünü değiştirme vs. 6.30
    eve gelmen 6.50
    yemek yedin 7.30
    zaten bu sporu yapıyorsan 11de uyuman lazım geriye 3 saat 30 dk kalıyor bu zaman da 12. sınıf öğrencisi için çok yetersiz
  • Adam akıllı çalış,istediğin yere yerleş.Sonra düşünürsün bunları.
  • Bende üniversite sınavına hazırlandığım sene bırakmıştım pişmanım, bırakma bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Bende üniversite sınavına hazırlandığım sene bırakmıştım pişmanım, bırakma bence

Neyine pişmansın, zaten "ulaştığım vücut bana yeter, fazlası iğrenç duruyor" demiyor muydun ?
  • Sbs zamanında ilk 13bine girmiştim.Amacım 15bine girebilmek ama bu sbs zamanından çok daha zor olacak yukardada bir arkadaşın belirttiği gibi saat 4te eve geliyorum ardından dershaneye gittiğimi düşünürsek zaman ayırmak cok zor olacak.Sınavın ardından başlamak daha mantiklı geliyor.

• body yaparsan üniversite sınavını kazanamazsın. sınav bitsin öyle başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Bende üniversite sınavına hazırlandığım sene bırakmıştım pişmanım, bırakma bence

Neyine pişmansın, zaten "ulaştığım vücut bana yeter, fazlası iğrenç duruyor" demiyor muydun ?

Daha fazlası için değil zaten o sene çok formdan düşmüştüm kilo almıştım yağlanmıştım spor yapabilirmişim üniversite sınavını etkilemiyor bence
  • beynine daha fazla oksijen gider ancak karboyu kasma

• sinavina yogunlas bence spora baslayinca mesela dersanede su son derse girmeyimde salona gitsem gibi seyler dusunebilirsin.kitaba verecegin paralari tavuga yumurtaya vermeye baslarsan sonun kotu olur :)

• its your call champ.herşey senin elinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.