Evet arkadaşlar 5 ay boyunca evde 1 saatlik antreman programı hazırladım ve artık dedim neden spor salonuna gitmiyorum.250tl staj maşımı aldım gittim spor salonuna...Hani bunu yazimde hem benim içimde kalmasın hem bu yola başkoyucakalr bilgilensin...40-50 tl olsa açıkca gitmeyi düşünürdüm aylık 100 tl dedi haftada 3 gün nese konuya gelim...
Ben göbekli birisiydim ve 5 ay boyunca evde çalıştım hafif de olsa üst kaslar çıktı göbek azaldı.Dedim evde üşenmeye başladım spor salonuna gidim adam tabi full kas dedi ben baya çalışıorum 3 ay bırakıorum yağa dönüoTekrar geri alıosun 5 ay evde yaptığım sporda geri alma olayı olmadı gayet başarılı..Farklı farklı makinalar var kas için sadece koskocaman bir dolap var açıkçası beğenmedim...
Size tavsiyem 100 tl kayıt parası haftada 3 güne vermek yerine o parayla her ay kıafet alın dar alın gaza gelmenize yarar... Ben haftada 2 veya 3 gün ismek kurslarına gitme imkanım gidiceklere tavsiyemdir ismek kursunun body salonu daha iç açıcı çekici Ben bunu bir spor salonuna kıyasla söylüorum ama 3 ayda sıkılaşıcağınıza yavaş yavaş 6 ayda sıkılaşın hem kalıcı olur hem az olur ama öz kas olur öle şişirme felan boş iş..
Survivöre derya büyükuncu full kaslı geldi yarışmada taçminin taşıdığı şeyi taşımakta zorlandı...
40-50 liralık spor salonunun kalitesinden ne bekliyorsun ki . Ayrıca sokak arasındaki salonlar pek temiz ve düzenli olmuyor istisnalar dışında . Bende salona 90lira veriyordum pazar günleri kapalı onun dışında istediğin gün gidip çalışabiliyordun. Bi salona odaklanma çevrendeki salonları iyice araştır git gör , ondan sonra en uygun salona yazıl
Hocam sen beni yanlış anladın tabiki çok çokiyi yerler vardır en beykozda benim çevrembe bitane yer var gittim ismek spor salonu daha büyük..Ayrıca haftanın 3 gününe 90 tl verilmez...
Hani ben dedim gitmek isteyip gidemeyenler için olur para olmaz vs azimlerini kaybetmesinler anlamında yazdım..Şuan ben 20-25 kilo verdiysem bu donanımhaberin sayesindedir...
Hocam bide ben akşam 8de evde oluyorum vakitimde sınırlı...