Şimdi Ara

body building boy uzamasını etkiler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşında 1.82 boyunda ve 65 kiloyum bosybuildinge başlayacağım ancak boy uzamamı etkiler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanıldığı gibi etkilemez yalnız abartmamak kaydıyla, hatta belli başlı hareketler boy uzamasına yardımcı olur.
    Daha başlangıç seviyesi etkilemez, kilo verme durumunda bile eklemler rahatlayıp çok az açılıp az bir şey uzama olabilir.
  • Ben spora gidiyorum ve oradaki böyle bilgiler edindim. 22 yaşındayım bana hiçbir etkisi yok ancak boy uzama çağında olan gençlerin body çalışmaları kemiklere baskı yaparak boy uzamasını engelliyormuş, o yüzden yapacaksanız da daha az ağırlıklarla yapın. Ancak 1.82 boyum var diyorsun daha ne kadar uzamasını istiyorsun ki?
  • Body boy uzamasını etkilemezzz... Gören sancak tek el ile 50 kilo tasıcaksınız :D en fazla 10 kilo taşırsın
  • ETKİLEMEZ AKSİNE YARDIMCI OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

ETKİLEMEZ AKSİNE YARDIMCI OLUR

Kesinlikle yanlış bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

15 yaşında 1.82 boyunda ve 65 kiloyum bosybuildinge başlayacağım ancak boy uzamamı etkiler mi

biri beni öldürsün 182 boy 65 kilosun zaten zayıfsın o kilo ile 190 olursan seni yerden kazırlar
    182 boy neyine yetmiyo ve 15 yaşındasın eminim sınıfın en uzunlarındansındır bu ne böyle insanlar ne kadar aç gözlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.